رست بیف


رست بیف roast beef گوشتی است که در فر کبابی شده باشد.به عنوان وعده غذای اصلی سرو شده و هم در ظرف همراه با مخلفات و هم به عنوان ساندویچ سرو میشه.


مواد لازم:
گوشت گوساله بدون چربی 500 گرم . سیر 5 عدد . نمک و فلفل به مقدار لازم
موسیر 5 عدد . اب مرغ 1/2 پیمانه . اب گوشت 1/2 پیمانه . روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
گشنیز 50 گرم . کرفس 2 ساقه . پیاز 1 عدد . گوجه 3 عدد . اویشن 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه : درون گوشت گوساله را با چاقو سوراخ هایی ایجاد کنید و سیرها را درون سوراخ ها وارد نمائید ، با نخ ضخیمی اطراف گوشت را محکم ببندید تا گوشت حالت رول پیدا کند و در زمان پخت تغییر شکل ندهد.
تمام سبزیجات را خرد کنید ، سبزیجات خرد شده را با تمام مواد مخلوط کنید و در کف سینی فر بریزید و گوشت را روی سبزیجات قرار دهید ، روی سینی را با فویل بپوشانید و در طبقه میانی فر با حرارت 160 درجه سانتیگراد بپزید.
مقدار پخت رست بیف بسته به ذائقه شما دارد ، میتوانید گوشت را تا جایی که خوب پخته شود درون فر بگذارید ، در انتهای زمان پخت میتوانید فویل را بردارید و کمی روی رست بیف را با حرارت بالایی برشته کنید.
پس از اتمام پخت ، رست بیف را درون ظرفی مناسب قرار دهید و بگذارید کمی خنک شود سپس با چاقویی تیز ان را به ورقه هایی نازک تقسیم کنید ، ورقه های رست بیف را همراه با سیب زمینی کبابی یا پوره سیب زمینی و سس دلخواه ( سس باربیکیو ، سس خردل ، سس گوجه و … ) سرو نمائید.
اگر دوست دارید میتوانید ورقه ها را کمی حرارت دهید تا سطح انها نیز برشته شود یا به همان صورت که معمول است سرو کنید.




رست بیف

  1394/2/5 - 11:51:55
  پسندیدن : 17
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 9297


 
chef somi
امتياز : 241839

ارسال هاي ديگر كاربر








چیکن استروگانف

چيكن استروگانف یک مدل از غذاي معروف روسي بيف استروگانفه. ورژنهاي مختلفي از اين غذا در دنيا وجود داره .كافيه یکم توش تغيير داده بشه تا به يك طعم جديد برسید.
چيكن استروگانف رو ميتونيد با پاستا يا برنج يا نان سرو كنيد و يا به تنهايي ميل كنيد


ویژه ها

شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی



سیر

سیر (نام علمی: Allium sativum) گیاهی است از راسته مارچوبه‌سانان (Asparagales) از تیره نرگسیان و زیر تیره پیازیان (Alliaceae) و سرده والک(Allium).
به دستور خوفو، یکی از پادشاهان سلسله چهارم مصر باستان، یک پر سیر را روی بلندترین هرم جیزه


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 241839
 
ندا سروستانی
امتياز : 149194
 
golara valianpour
امتياز : 107926
 
شف سارا
امتياز : 100776
 
سحر ناز
امتياز : 70054


پربازديدترين ها



جديدترين ها









کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394