شیرینی نسکافه ایی


این شیرینی با نسکافه درست میشود وکم شیرین و برا افراد دیابتی هم خوب میباشد


مواد لازم:
ارد 220 گرم
کره 220 گرم
پودرقند گرم
ارد ذرت 40 گرم
نسکافه 2 قاشق چایخوری و اب جوش 2 قاشق چایخوری (با هم حل میکنیم)
طرز تهیه:
کره و پودر قند را با همزن خوب بزنید و وانیل را اضافه کنید.پودر قند و نسکافه را اضافه میکنیم. ارد وارد ذرت را با هم الک کرده کم کم به موادمان اضافه میکنیم تا خمیر یکدست شود.خمیر را را در قیف با ماسوره اچاری ریخته و در سینی فر می چینیم و روی شیرن ی ها فندق گذاشته ودر فر 180 درجه به مدت 15 الی 20 دقیقه گذاشته تا پخته شود.
نیاز به کاغذ روغنی در سینی فر ندارد.




شیرینی نسکافه ایی

  1394/2/2 - 13:54:36
  پسندیدن : 18
  اضافه به علاقه مندی : 2
  نظرات : 2
  بازدید : 7579


 
ندا سروستانی
امتياز : 116817

ارسال هاي ديگر كاربر








سالسا فرسکا

در اسپانيايي سالسا salsa يعني سس. كه معمولا به يك سس با بيس گوجه فرنگي اطلاق ميشه اين سس ميتونه با مواد خام يا پخته شده درست بشه و فرم سالادي يا ديپي داشته باشه. در دنيا سالساهاي مختلفي با اسامي متفاوتي وجود داره.
سالسا فرِسكا يك سالساي بسيار معروفه كه بيشتر شكل سالاد داره و از مواد خام و تازه تشكيل شده و اصلا اسمش هم از همين مياد. سالسا فرسكا معمولا تشكيل ميشه از گوجه فرنگي و پياز و فلفل. و ساير مواد اغلب بهش اضافه ميشه از جمله: آبليمو و سركه سيب و گشنيز و آوكادو و خيار و ميگو و انبه و ...


ویژه ها

اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
رست بیف
ارسال : chef somi
میگو پفکی
ارسال : مامان پری
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi
بروشتای میگو و پنیر
ارسال : chef somi
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi



رازیانه

رازیانه یا بادیانه و یا بادیان گیاهی است گلدار از راسته آپیالس (Apiales)، از تیره چتریان (Apiaceae) از سرده رازیانه‌ها (Foeniculum). این گیاه سرشار از هورمونهای زنانه است و طبیعتی گرم دارد.
رازیانه بومی جنوب غربی آسیا و جنوب اروپا


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 181358
 
ندا سروستانی
امتياز : 116817
 
golara valianpour
امتياز : 80483
 
شف سارا
امتياز : 74554
 
سحر ناز
امتياز : 52385


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394