دیپ دیش چیکن کوردن بلو


کوردون بلو یک غذای سوییسی است که ورقه گوشت رول شده با پنیر و کالباسه و سوخاری میشه
دیپ دیش چیکن کوردن بلو ورژن فرانسوی ازین غذاست که آسونتر آماده میشه
اگه مثل من عاشق پنیرین حتما امتحانش کنین.


مواد لازم:
سینه مرغ پخته 2 عدد . کالباس 6 ورق . پنیر ورقه ای 6 عدد . آرد سوخاری 1 لیوان
کره 3 قاشق غذاخوری . آرد 3 قاشق غذاخوری . شیر 2 لیوان . فلفل 1/2 قاشق چایخوری
آبلیمو 1 قاشق چایخوری . نمک 1/2 قاشق چایخوری . جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه : ته قالب را چرب کنید ، مرغ پخته را ریش ریش کنید و ته قالب بریزید و پخش کنید ، ورقه های کالباس را روی مرغ قرار دهید سپس روی کالباس را با ورقه های پنیر بپوشانید.
کره را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود ، آرد را به کره اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آرد طلایی شود سپس شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که سس غلیظ شود ، سس را از روی حرارت بردارید و آبلیمو ، نمک و فلفل را اضافه کنید.سس سفید را روی ورقه های پنیر بریزید و خوب پخش کنید ، آرد سوخاری را با جعفری خرد شده و چند قاشق روغن مخلوط کنید تا بافتی مانند خرده نان پیدا کند سپس روی سس سفید را با آن بپوشانید.
قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است 30 – 40 دقیقه قرار دهید ، پس از اینکه کوردن بلو طلایی رنگ شد از فر خارج کنید و 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خنک شود سپس برش بزنید و سرو کنید.
میتوانید به جای پنیر ورقه ای از پنیر موزارلا یا پنیر گودا استفاده کنید ، پیشنهاد میشود از کالباس با طعم دودی استفاده کنید.




دیپ دیش چیکن کوردن بلو

  1394/2/2 - 10:9:45
  پسندیدن : 18
  در لیست کسی نیست
  نظرات : 3
  بازدید : 11859


 
chef somi
امتياز : 176370

ارسال هاي ديگر كاربر








مافین شکلاتی با رویه کرم شکلات

کیک مافین (به انگلیسی: Muffin) نوعی کیک نیمه شیرین یا نان سریع است که اصولاً برای یک نفر تهیه می‌شود. این کیک به کیک فنجانی شبیه است، با این تفاوت که مافین معمولاً شیرینی کمتری دارد . مافین ممکن است حاوی مواد پر شیرین مانند شکلات، تافی یا انواع کرم ها باشد.
در این پست مافین شکلاتی با رویه کرم شکلاتی را به شما آموزش میدهم.


ویژه ها

سالسا فرسکا
ارسال : chef somi
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
ژیگو
ارسال : chef somi
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
رست بیف
ارسال : chef somi
خامه ترش
ارسال : chef somi



برگ بو

درخت یا درختچه برگ بو گياهی معطر است که اغلب در غذاهای مديترانه ایی مورد استفاده قرار مي گيرد. برگ های تازه ، بو و طعم ملايمی دارد و چند هفته پس از برداشت و خشک شدن به طعم و


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 176370
 
ندا سروستانی
امتياز : 114193
 
golara valianpour
امتياز : 78064
 
شف سارا
امتياز : 72279
 
سحر ناز
امتياز : 50793


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394