دیپ دیش چیکن کوردن بلو


کوردون بلو یک غذای سوییسی است که ورقه گوشت رول شده با پنیر و کالباسه و سوخاری میشه
دیپ دیش چیکن کوردن بلو ورژن فرانسوی ازین غذاست که آسونتر آماده میشه
اگه مثل من عاشق پنیرین حتما امتحانش کنین.


مواد لازم:
سینه مرغ پخته 2 عدد . کالباس 6 ورق . پنیر ورقه ای 6 عدد . آرد سوخاری 1 لیوان
کره 3 قاشق غذاخوری . آرد 3 قاشق غذاخوری . شیر 2 لیوان . فلفل 1/2 قاشق چایخوری
آبلیمو 1 قاشق چایخوری . نمک 1/2 قاشق چایخوری . جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه : ته قالب را چرب کنید ، مرغ پخته را ریش ریش کنید و ته قالب بریزید و پخش کنید ، ورقه های کالباس را روی مرغ قرار دهید سپس روی کالباس را با ورقه های پنیر بپوشانید.
کره را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود ، آرد را به کره اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آرد طلایی شود سپس شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که سس غلیظ شود ، سس را از روی حرارت بردارید و آبلیمو ، نمک و فلفل را اضافه کنید.سس سفید را روی ورقه های پنیر بریزید و خوب پخش کنید ، آرد سوخاری را با جعفری خرد شده و چند قاشق روغن مخلوط کنید تا بافتی مانند خرده نان پیدا کند سپس روی سس سفید را با آن بپوشانید.
قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است 30 – 40 دقیقه قرار دهید ، پس از اینکه کوردن بلو طلایی رنگ شد از فر خارج کنید و 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خنک شود سپس برش بزنید و سرو کنید.
میتوانید به جای پنیر ورقه ای از پنیر موزارلا یا پنیر گودا استفاده کنید ، پیشنهاد میشود از کالباس با طعم دودی استفاده کنید.




دیپ دیش چیکن کوردن بلو

  1394/2/2 - 10:9:45
  پسندیدن : 18
  در لیست کسی نیست
  نظرات : 3
  بازدید : 8746


 
chef somi
امتياز : 81845

ارسال هاي ديگر كاربر








پیراشکی گوشت و قارچ

پیراشکی واژه ایست عمومی که برای غذاهای پخته یا سرخ شده که با مواد متنوعی پر شده اند استفاده میشود.در این پست آموزش پیراشکی گوشت و قارچ را داریم که به عنوان وعده غذای اصلی مناسب است و همچنین به عنوان فینگرفود در جشن ها و مهمانیهای شما قابل استفاده است


ویژه ها

کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
قرابیه
ارسال : شیرین صادقی
خامه ترش
ارسال : chef somi
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا



روغن هسته انگور

روغن هسته انگور جزو گران‌قیمت‌ترین روغن‌های موجود در قفسه فروشگاه‌های مواد غذایی است که تا یک سال پیش در کشور ما اصلاً تولید نمی‌شد و تا سال گذشته ایران جزو واردکنندگان این روغن به صورت آماده و بسته‌بندی بود. روغن


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 81845
 
ندا سروستانی
امتياز : 62488
 
golara valianpour
امتياز : 33335
 
شف سارا
امتياز : 31385
 
سحر ناز
امتياز : 22098


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394