دیپ دیش چیکن کوردن بلو


کوردون بلو یک غذای سوییسی است که ورقه گوشت رول شده با پنیر و کالباسه و سوخاری میشه
دیپ دیش چیکن کوردن بلو ورژن فرانسوی ازین غذاست که آسونتر آماده میشه
اگه مثل من عاشق پنیرین حتما امتحانش کنین.


مواد لازم:
سینه مرغ پخته 2 عدد . کالباس 6 ورق . پنیر ورقه ای 6 عدد . آرد سوخاری 1 لیوان
کره 3 قاشق غذاخوری . آرد 3 قاشق غذاخوری . شیر 2 لیوان . فلفل 1/2 قاشق چایخوری
آبلیمو 1 قاشق چایخوری . نمک 1/2 قاشق چایخوری . جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه : ته قالب را چرب کنید ، مرغ پخته را ریش ریش کنید و ته قالب بریزید و پخش کنید ، ورقه های کالباس را روی مرغ قرار دهید سپس روی کالباس را با ورقه های پنیر بپوشانید.
کره را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود ، آرد را به کره اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آرد طلایی شود سپس شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که سس غلیظ شود ، سس را از روی حرارت بردارید و آبلیمو ، نمک و فلفل را اضافه کنید.سس سفید را روی ورقه های پنیر بریزید و خوب پخش کنید ، آرد سوخاری را با جعفری خرد شده و چند قاشق روغن مخلوط کنید تا بافتی مانند خرده نان پیدا کند سپس روی سس سفید را با آن بپوشانید.
قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است 30 – 40 دقیقه قرار دهید ، پس از اینکه کوردن بلو طلایی رنگ شد از فر خارج کنید و 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خنک شود سپس برش بزنید و سرو کنید.
میتوانید به جای پنیر ورقه ای از پنیر موزارلا یا پنیر گودا استفاده کنید ، پیشنهاد میشود از کالباس با طعم دودی استفاده کنید.




دیپ دیش چیکن کوردن بلو

  1394/2/2 - 10:9:45
  پسندیدن : 18
  در لیست کسی نیست
  نظرات : 3
  بازدید : 9888


 
chef somi
امتياز : 117058

ارسال هاي ديگر كاربر








اگپلنت پارمزان

eggplant parmesan یا پارمزانو بادمجان از غذاهاي معروف ايتالياييه که اسم لاتینش میشه Parmigiana
رسپی های مشابه این دستور هم هستند که در اونها از انواع مختلف گوشتها استفاده میشه مثل موساکا که در آینده نزدیک دستورشو براتون میذارم.
به خاطر ترکیب گوجه و بادمجان و ریحان و پنیر این خوراک مملو از طعم های بی نظیره
حتما امتحانش کنین


ویژه ها

حمص اسفناج
ارسال : chef somi
میگو پفکی
ارسال : مامان پری
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا



لوبیا چشم بلبلی

دانه ی لوبیا چشم بلبلی به عنوان مدر و برای تقویت معده استفاده می شود و پخته و اب پز ان را می خودند و معتقدند ضمن این كه غذای خوبی است برای از بین بردن كرم معده نیز مفید


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 117058
 
ندا سروستانی
امتياز : 82046
 
golara valianpour
امتياز : 48918
 
شف سارا
امتياز : 45236
 
سحر ناز
امتياز : 32138


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394