گراتن سیب زمینی و قارچ


گراتن معمولا به غذایی گفته میشود که در فر و در ظرف نسوز تهیه میشود ، گراتن معمولا شبیه سوفله میباشد با این تفاوت که گراتن پرمایه تر است و از پنیر رنده شده ی فروانی در آن استفاده میشود


مواد لازم‬
‫سیب زمینی ۳ عدد‬
‫قارچ ۱۵۰ گرم‬
‫شیر ۱۲۵ میلی لیتر‬
‫سیر ۱ حبه‬
‫پنیر موزارلا ۵۰ تا ۷۰ گرم‬
‫نمک و فلفل و آویشن و کره به میزان لازم‬

‫طرز تهیه‬
‫سیب زمینی ها رو ورقه ورقه کنید و اجازه بدید تا با کمی آب بپزن و آبپز بشن, ولی مراقب باشید که سیب زمینی ها له نشن! حالا اونا رو آبکش کنید.‬
‫سیر رو تفت بدید, بعد قارچ ورقه شده رو به اون اضافه کنید و قارچ رو به تفت بدید.‬
‫در یک قابلمه میزان شیر رو بریزید و سیب زمینی و قارچها رو به اون اضافه کنید, کمی نمک و فلفل و آویشن بپاشید و اجازه بدید تا مواد شما یکی دو جوش بزنه و بعد حرارت رو خاموش کنید.‬
‫حالا مواد رو در یک ظرف نسوز بریزید و برای ۳۵ دقیقه در فر با حرارت ۱۷۵ سانتی گراد بذارید تا شیر تبخیر بشه و گراتن پخته بشه! بعد از این مدت از فر بیرون بیارید و پنیر رو روی گراتن بریزید و برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگه هم توی فر بذارید تا پنیر آب بشه!‬
‫بعد از فر خارج کرده و سرو کنید.





گراتن سیب زمینی و قارچ

  1394/2/1 - 17:20:37
  پسندیدن : 18
  اضافه به علاقه مندی : 1
  نظرات : 2
  بازدید : 6869


 
chef somi
امتياز : 71506

ارسال هاي ديگر كاربر








شیرینی مغربی

در اين شيريني ها که سايز متوسط و کوچکي را بايستي دارا باشند، اصالتاً از رنگ هاي بسيار شاد و تند خوراکي استفاده شده و عموماً با انواع مرواريد، نقل و اکليل، رنگ هاي پودري و ترافل هاي خوراکي مزين مي شوند. اين شيريني ها پر کار بوده و وقت نسبتاً زيادي صرف تزئين آن ها مي شود.اين شيريني ها عمدتاً پس از پخت در شربت قرار گرفته و يا با آيسينگ مخصوص، پوشش داده مي شوند.


ویژه ها

شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی
میگو پفکی
ارسال : مامان پری
سیب زمینی تنوری
ارسال : بهاره کریمی



زنجبیل

زَنجـِبیل یا زنجفیل یا شنگویر یک گیاه خوراکی، ادویه و گیاه دارویی است.
زنجبیل از گیاه زرد رنگ دارای رگه‌های بنفش با نام علمی Zingiber officinale بدست می‌آید. اگرچه معمولاً از زنجبیل به عنوان ریشه آن گیاه نام برده می‌شود


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 71506
 
ندا سروستانی
امتياز : 56395
 
golara valianpour
امتياز : 28675
 
شف سارا
امتياز : 27276
 
سحر ناز
امتياز : 19220


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394