حمص اسفناج


حمص یکی از بهترین چیزاییه که میشه با نخود درست کرد!البته بعد از فلافل :)
حَمَص Hummus يكي از پرطرفدارترين ديپينگ هاي دنياست و اين يه ورژن غربيشه و به خاطر داشتن اسفناج خيلي مغذيه. يعني همه چيزش واسه بدن خوبه... اسفناج-نخود-سير-ارده-پنير-ليمو


مواد لازم:
نخود پخته 1 ليوان
اسفناج 1 ليوان
سير 3 حبه
ارده 4 ق غ
آبليمو 1 ق غ
فتا 50 گرم

دستور تهیه:
نخود (بايد كامل پخته شده باشه)و سير رو توي بلندر ميريزيم و چند پالس ميزنيم و ارده رو كم كم اضافه ميكنيم. و باز اگه نياز بود ارده ميريزيم . آبليمو رو هم اضافه ميكنيم.و اسفناج... اينقدر هم ميزنيم و كم كم اسفناج اضافه ميكنيم تا كاملا يكدست شه.پنير فتا رو هم كم كم اضافه ميكنيم...چند پالس ميزنيم... ميچشيم كه اگه نمكش كمه باز فتا اضافه كنيم و سرو ميكنيم . ميتونيم با چيپس سبزيجات ؛ چيپس نون و يا كرَكِر سروش كنيم يا اينكه به عنوان سس يا سايد ديش سر ميز غذا بذاريم




حمص اسفناج

  1394/1/31 - 11:57:46
  پسندیدن : 18
  اضافه به علاقه مندی : 1
  نظرات : 3
  بازدید : 9160


 
chef somi
امتياز : 241784

ارسال هاي ديگر كاربر








کرپ موز و آناناس

کرپ نوعی پنکیک بسیار نازک است و با آرد گندم درست میشود که نوع شیرین آن می‌تواند به عنوان صبحانه یا دسر خورده شود. در این صورت بر روی آن ممکن است هر مادۀ شیرینی از جمله نوتلا، مربا، خاک قند، شیره درخت افرا، عصارۀ لیمو، خامه زده شده و یا تکه‌های میوه ریخت.


ویژه ها

کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
ژیگو
ارسال : chef somi
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi



رزماری

رومارَن یا اِکلیل کوهی یا رُزماری (Rosmarinus officinalis) گیاهی خشبی، چندساله و معطر است که برگ‌هایی سوزنی‌شکل و همیشه‌سبزدارد.
رومارن بومی منطقه مدیترانه و کشور اوروگوئه است. گل‌های آن در رنگ‌های گوناگون سفید، صورتی، بنفش یا آبی می‌رویند.

استفاده


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 241784
 
ندا سروستانی
امتياز : 149158
 
golara valianpour
امتياز : 107924
 
شف سارا
امتياز : 100766
 
سحر ناز
امتياز : 70049


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394