حمص یکی از بهترین چیزاییه که میشه با نخود درست کرد!البته بعد از فلافل :)
حَمَص Hummus يكي از پرطرفدارترين ديپينگ هاي دنياست و اين يه ورژن غربيشه و به خاطر داشتن اسفناج خيلي مغذيه. يعني همه چيزش واسه بدن خوبه... اسفناج-نخود-سير-ارده-پنير-ليمو
مواد لازم:
نخود پخته 1 ليوان
اسفناج 1 ليوان
سير 3 حبه
ارده 4 ق غ
آبليمو 1 ق غ
فتا 50 گرم
دستور تهیه:
نخود (بايد كامل پخته شده باشه)و سير رو توي بلندر ميريزيم و چند پالس ميزنيم و ارده رو كم كم اضافه ميكنيم. و باز اگه نياز بود ارده ميريزيم . آبليمو رو هم اضافه ميكنيم.و اسفناج... اينقدر هم ميزنيم و كم كم اسفناج اضافه ميكنيم تا كاملا يكدست شه.پنير فتا رو هم كم كم اضافه ميكنيم...چند پالس ميزنيم... ميچشيم كه اگه نمكش كمه باز فتا اضافه كنيم و سرو ميكنيم . ميتونيم با چيپس سبزيجات ؛ چيپس نون و يا كرَكِر سروش كنيم يا اينكه به عنوان سس يا سايد ديش سر ميز غذا بذاريم
حمص اسفناج
چای سرد حرارت و التهاب درونی را کاهش می دهد و اثری شبیه به هندوانه دارد، اما طبع سرد ندارد و می تواند در تنوع و طعمهای مختلف لیمویی، وانیلی، توت فرنگی و غیره سرو شود. اگر به خوردن چای به صورت سنتی و داغ عادت دارید بهتر است یکی دوبار چای سرد را امنحان کنید تا ذائقه تان با آن آشنا شود. حتما عضو ثابت رژیم غذاییتان خواهد شد.
ویژه ها
رازیانه یا بادیانه و یا بادیان گیاهی است گلدار از راسته آپیالس (Apiales)، از تیره چتریان (Apiaceae) از سرده رازیانهها (Foeniculum). این گیاه سرشار از هورمونهای زنانه است و طبیعتی گرم دارد.
رازیانه بومی جنوب غربی آسیا و جنوب اروپا
مقالات