پاپریکا خانگی paprika


پاپريكا ادويه ايه كه با آسياب كردن فلفل capsicum annuum خشك شده بدست مياد. فلفل capsicum كَپسيكم هم تند هم شيرين هست كه براي فلفل تند از Chili pepper و شیرین از فلفل دلمه اي Bell pepper استفاده ميشه. همينطور كه ميدونيد فلفل دلمه اي طعم شيرين و عطر خاصي داره. فلفل دلمه اي قرمزدر خيلي از كشور ها با نام كپسيكم شهرت داره.


بهتره که برای تهیه پاپریکای خونگی از فلفل قرمز شیرین استفاده کنین که در نهایت پاپریکاتون کمی شیرین باشه
اينكه ميگم شيرين نه اينكه فكر كنيد به غذا طعم شيريني ميده ها نه منظورم اينه كه تند نيست.
فلفلها رو حلقه کنید.
برای اینکه کمی شیرین باشه از دونه های فلفل استفاده نکنید و اونها رو دربیارید.
حلقه هاي فلفل رو روي يك شبكه يا شبكه خود فر قرار ميديم
هر چي درجه حرارت فر كمتر باشه در نهايت رنگ پاپريكا قرمزتر و خوشرنگتر خواهد بود
حالا سيني فلفل رو توي فر ميذاريم به مدت 3 ساعت
حالا كمتر يا بيشتر بسته به شرايط فر و همچنين سايز برش فلفلها (هر چي باريكتر برش بزنيد زودتر آماده ميشه)
زماني آماده است كه وقتي فلفل ها رو توي دست ميگيريد ترد شده باشند
از فر خارج كرده و اجازه ميديم سرد شن
سپس به خوبي آسيابش ميكنيم تا كاملا پودر بشه
و اكنون شما پاپريكا داريد.
ز پاپريكا به عنوان ادويه در غذاها استفاده ميشه
عطر و طعم خيلي خاصي داره
چون ما با حرارت كم آتش فر كبابي و خشكش كرديم يه عطر ملايم دودي هم داره كه بي اندازه طعم غذاها رو مطلوب ميكنه بدون اينكه اون مضرات دودي كردن رو به غذا وارد كنه
به هيچ عنوان تندي نداره و ميتونيد به ميزان زيادي ازش در غذاها استفاده كنيد كه باعث قرمز شدن رنگ غذاها هم ميشه
اگر مايليد ميتونيد براي تند كردنش از دونه هاي فلفل دلمه اي هم استفاده كنيد يا اينكه تركيبي از فلفلهاي تند و شيرين رو به كار ببريد




پاپریکا خانگی paprika

  1394/1/28 - 11:58:50
  پسندیدن : 13
  در لیست کسی نیست
  نظرات : 2
  بازدید : 9071


 
chef somi
امتياز : 195019

ارسال هاي ديگر كاربر








دیپ دیش چیکن کوردن بلو

کوردون بلو یک غذای سوییسی است که ورقه گوشت رول شده با پنیر و کالباسه و سوخاری میشه
دیپ دیش چیکن کوردن بلو ورژن فرانسوی ازین غذاست که آسونتر آماده میشه
اگه مثل من عاشق پنیرین حتما امتحانش کنین.


ویژه ها

رست بیف
ارسال : chef somi
خامه ترش
ارسال : chef somi
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
رست بیف
ارسال : chef somi



بهارنارنج

بهار نارنج، شکوفه درخت نارنج است که در عطرسازی و ساختن اسانس ، انواع نوشیدنی های فصلی و عرقیجات و تهیه مربا، گز ، سوهان و ... کاربرد بسیار دارد.
بابـُـل و شیراز در اردیبهشت‏ ماه ، با رایجه


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 195019
 
ندا سروستانی
امتياز : 123947
 
golara valianpour
امتياز : 86885
 
شف سارا
امتياز : 80561
 
سحر ناز
امتياز : 56616


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394