پاپریکا خانگی paprika


پاپريكا ادويه ايه كه با آسياب كردن فلفل capsicum annuum خشك شده بدست مياد. فلفل capsicum كَپسيكم هم تند هم شيرين هست كه براي فلفل تند از Chili pepper و شیرین از فلفل دلمه اي Bell pepper استفاده ميشه. همينطور كه ميدونيد فلفل دلمه اي طعم شيرين و عطر خاصي داره. فلفل دلمه اي قرمزدر خيلي از كشور ها با نام كپسيكم شهرت داره.


بهتره که برای تهیه پاپریکای خونگی از فلفل قرمز شیرین استفاده کنین که در نهایت پاپریکاتون کمی شیرین باشه
اينكه ميگم شيرين نه اينكه فكر كنيد به غذا طعم شيريني ميده ها نه منظورم اينه كه تند نيست.
فلفلها رو حلقه کنید.
برای اینکه کمی شیرین باشه از دونه های فلفل استفاده نکنید و اونها رو دربیارید.
حلقه هاي فلفل رو روي يك شبكه يا شبكه خود فر قرار ميديم
هر چي درجه حرارت فر كمتر باشه در نهايت رنگ پاپريكا قرمزتر و خوشرنگتر خواهد بود
حالا سيني فلفل رو توي فر ميذاريم به مدت 3 ساعت
حالا كمتر يا بيشتر بسته به شرايط فر و همچنين سايز برش فلفلها (هر چي باريكتر برش بزنيد زودتر آماده ميشه)
زماني آماده است كه وقتي فلفل ها رو توي دست ميگيريد ترد شده باشند
از فر خارج كرده و اجازه ميديم سرد شن
سپس به خوبي آسيابش ميكنيم تا كاملا پودر بشه
و اكنون شما پاپريكا داريد.
ز پاپريكا به عنوان ادويه در غذاها استفاده ميشه
عطر و طعم خيلي خاصي داره
چون ما با حرارت كم آتش فر كبابي و خشكش كرديم يه عطر ملايم دودي هم داره كه بي اندازه طعم غذاها رو مطلوب ميكنه بدون اينكه اون مضرات دودي كردن رو به غذا وارد كنه
به هيچ عنوان تندي نداره و ميتونيد به ميزان زيادي ازش در غذاها استفاده كنيد كه باعث قرمز شدن رنگ غذاها هم ميشه
اگر مايليد ميتونيد براي تند كردنش از دونه هاي فلفل دلمه اي هم استفاده كنيد يا اينكه تركيبي از فلفلهاي تند و شيرين رو به كار ببريد




پاپریکا خانگی paprika

  1394/1/28 - 11:58:50
  پسندیدن : 13
  در لیست کسی نیست
  نظرات : 2
  بازدید : 8761


 
chef somi
امتياز : 177563

ارسال هاي ديگر كاربر








اگپلنت پارمزان

eggplant parmesan یا پارمزانو بادمجان از غذاهاي معروف ايتالياييه که اسم لاتینش میشه Parmigiana
رسپی های مشابه این دستور هم هستند که در اونها از انواع مختلف گوشتها استفاده میشه مثل موساکا که در آینده نزدیک دستورشو براتون میذارم.
به خاطر ترکیب گوجه و بادمجان و ریحان و پنیر این خوراک مملو از طعم های بی نظیره
حتما امتحانش کنین


ویژه ها

خامه ترش
ارسال : chef somi
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
سیب زمینی تنوری
ارسال : بهاره کریمی
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری



زنجبیل

زَنجـِبیل یا زنجفیل یا شنگویر یک گیاه خوراکی، ادویه و گیاه دارویی است.
زنجبیل از گیاه زرد رنگ دارای رگه‌های بنفش با نام علمی Zingiber officinale بدست می‌آید. اگرچه معمولاً از زنجبیل به عنوان ریشه آن گیاه نام برده می‌شود


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 177563
 
ندا سروستانی
امتياز : 114864
 
golara valianpour
امتياز : 78676
 
شف سارا
امتياز : 72810
 
سحر ناز
امتياز : 51181


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394