چیکن استروگانف


چيكن استروگانف یک مدل از غذاي معروف روسي بيف استروگانفه. ورژنهاي مختلفي از اين غذا در دنيا وجود داره .كافيه یکم توش تغيير داده بشه تا به يك طعم جديد برسید.
چيكن استروگانف رو ميتونيد با پاستا يا برنج يا نان سرو كنيد و يا به تنهايي ميل كنيد


مواد لازم
یک عدد سینه مرغ یا به همان اندازه فیله ران
روغن زيتون 1 ق غ
كره یک ق غ
پياز 1 عدد
سير 1 حبه
قارچ ربع كيلو
پاپريكا 1 ق چ
سس ووستشير 1 ق غ
(سس ووستشير Worcestershire sauce يك سس معروف در دنياست كه معمولا به عنوان طعم دهنده در غذاهاي گوشتي يا دريايي ازش استفاده ميشه)
آب مرغ 1 ليوان
خامه پاکتی 1 لیوان

طرز تهیه:
مرغ رو به تيكه هاي كشيده و باریك برش بزنيد.تيكه هاي مرغ رو در روغن زيتون و كره تفت ميديم. بعد از 3 تا 4 دقيقه مرغها رو از تابه خارج كرده و توي بشقاب ميريزيم. پياز رو تفت ميديم.وقتي پياز سبك شد سير رو اضافه ميكنيم.
سپس قارچها رو خورد كرده و با سير و پياز تفتش ميديم تا كمي قهوه اي رنگ بشن.پاپريكا رو اضافه ميكنيم. و بعد هم سس ووستشير. سه دقيقه تفتش ميديم.حالا آب مرغ رو هم اضافه كرده و باز سه دقيقه ديگه روي حرارت همش ميزنيم تا كمي سس غليظ تر بشه.مرغ ها رو توي اين سس قارچ ميريزيم و سه دقيقه ديگه تفتش ميديم.از روي حرارت برداشته و خامه رو اضافه ميكنيم. چيكن استروگانف رو روي برنج يا پاستا ريخته و روش رو با مقداري جعفري خورد شده تزئين ميكنيم. و داغ داغ ميل مي نماييم.







چیکن استروگانف

  1394/1/27 - 17:1:13
  پسندیدن : 20
  اضافه به علاقه مندی : 3
  بدون نظر
  بازدید : 7443


 
chef somi
امتياز : 71491

ارسال هاي ديگر كاربر








چای سرد (ice tea)

چای سرد حرارت و التهاب درونی را کاهش می دهد و اثری شبیه به هندوانه دارد، اما طبع سرد ندارد و می تواند در تنوع و طعمهای مختلف لیمویی، وانیلی، توت فرنگی و غیره سرو شود. اگر به خوردن چای به صورت سنتی و داغ عادت دارید بهتر است یکی دوبار چای سرد را امنحان کنید تا ذائقه تان با آن آشنا شود. حتما عضو ثابت رژیم غذاییتان خواهد شد.


ویژه ها

کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
ژیگو
ارسال : chef somi
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
رست بیف
ارسال : chef somi
پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی



روغن هسته انگور

روغن هسته انگور جزو گران‌قیمت‌ترین روغن‌های موجود در قفسه فروشگاه‌های مواد غذایی است که تا یک سال پیش در کشور ما اصلاً تولید نمی‌شد و تا سال گذشته ایران جزو واردکنندگان این روغن به صورت آماده و بسته‌بندی بود. روغن


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 71491
 
ندا سروستانی
امتياز : 56394
 
golara valianpour
امتياز : 28673
 
شف سارا
امتياز : 27275
 
سحر ناز
امتياز : 19219


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394