چیکن استروگانف


چيكن استروگانف یک مدل از غذاي معروف روسي بيف استروگانفه. ورژنهاي مختلفي از اين غذا در دنيا وجود داره .كافيه یکم توش تغيير داده بشه تا به يك طعم جديد برسید.
چيكن استروگانف رو ميتونيد با پاستا يا برنج يا نان سرو كنيد و يا به تنهايي ميل كنيد


مواد لازم
یک عدد سینه مرغ یا به همان اندازه فیله ران
روغن زيتون 1 ق غ
كره یک ق غ
پياز 1 عدد
سير 1 حبه
قارچ ربع كيلو
پاپريكا 1 ق چ
سس ووستشير 1 ق غ
(سس ووستشير Worcestershire sauce يك سس معروف در دنياست كه معمولا به عنوان طعم دهنده در غذاهاي گوشتي يا دريايي ازش استفاده ميشه)
آب مرغ 1 ليوان
خامه پاکتی 1 لیوان

طرز تهیه:
مرغ رو به تيكه هاي كشيده و باریك برش بزنيد.تيكه هاي مرغ رو در روغن زيتون و كره تفت ميديم. بعد از 3 تا 4 دقيقه مرغها رو از تابه خارج كرده و توي بشقاب ميريزيم. پياز رو تفت ميديم.وقتي پياز سبك شد سير رو اضافه ميكنيم.
سپس قارچها رو خورد كرده و با سير و پياز تفتش ميديم تا كمي قهوه اي رنگ بشن.پاپريكا رو اضافه ميكنيم. و بعد هم سس ووستشير. سه دقيقه تفتش ميديم.حالا آب مرغ رو هم اضافه كرده و باز سه دقيقه ديگه روي حرارت همش ميزنيم تا كمي سس غليظ تر بشه.مرغ ها رو توي اين سس قارچ ميريزيم و سه دقيقه ديگه تفتش ميديم.از روي حرارت برداشته و خامه رو اضافه ميكنيم. چيكن استروگانف رو روي برنج يا پاستا ريخته و روش رو با مقداري جعفري خورد شده تزئين ميكنيم. و داغ داغ ميل مي نماييم.







چیکن استروگانف

  1394/1/27 - 17:1:13
  پسندیدن : 20
  اضافه به علاقه مندی : 3
  بدون نظر
  بازدید : 7736


 
chef somi
امتياز : 90581

ارسال هاي ديگر كاربر








بلوبری اسموتی

بلوبري Blueberry يك ميوه بومي آمريكاي شماليه كه پوست ميوه رسيده اش رنگ آبي تيره اي داره و گوشتي سبز رنگ. بلوبري داراي خواص فراوانه و يكي از مواد غذايي سالم در دنيا به حساب مياد و در رژيمهاي غذايي مدرن جايگاه خاصي داره. داراي مواد معدني و ويتامينها و آنتي اكسيدانه كه مصرفش باعث ميشه ريسك سرطان و التهاب رو پايين بياره. از لحاظ ظاهري شكل كروي داره با يك تاج زيبا در پايين ميوه. طعمش هم خب ... خاصه. بايد بخوري تا متوجه بشي
يكي از معروف ترين موارد مصرف بلوبري در نوشيدني هستش كه معمولا هم اول صبح ميل ميشه دقيقا به خاطر خواصي كه عرض كردم.مصارف ديگه اش هم مثلا در مافن و پاي و مربا و اسنكها و سريل هاست


ویژه ها

کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
ژیگو
ارسال : chef somi
رست بیف
ارسال : chef somi
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
بروشتای میگو و پنیر
ارسال : chef somi



کدوحلوایی



کدو تنبل یا کدو حلوایی میوه‌ای است تقریباً شبیه به کدو که رنگ نارنجی دارد و به مصارف گوناگون می‌رسد. اندازهٔ این میوه می‌تواند بسیار بزرگ شود. بزرگ‌ترین کدو تنبل دنیا وزنی بیش از ۸۰۰ کیلوگرم داشته‌است.


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 90581
 
ندا سروستانی
امتياز : 67528
 
golara valianpour
امتياز : 37386
 
شف سارا
امتياز : 34582
 
سحر ناز
امتياز : 24447


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394