چیکن استروگانف


چيكن استروگانف یک مدل از غذاي معروف روسي بيف استروگانفه. ورژنهاي مختلفي از اين غذا در دنيا وجود داره .كافيه یکم توش تغيير داده بشه تا به يك طعم جديد برسید.
چيكن استروگانف رو ميتونيد با پاستا يا برنج يا نان سرو كنيد و يا به تنهايي ميل كنيد


مواد لازم
یک عدد سینه مرغ یا به همان اندازه فیله ران
روغن زيتون 1 ق غ
كره یک ق غ
پياز 1 عدد
سير 1 حبه
قارچ ربع كيلو
پاپريكا 1 ق چ
سس ووستشير 1 ق غ
(سس ووستشير Worcestershire sauce يك سس معروف در دنياست كه معمولا به عنوان طعم دهنده در غذاهاي گوشتي يا دريايي ازش استفاده ميشه)
آب مرغ 1 ليوان
خامه پاکتی 1 لیوان

طرز تهیه:
مرغ رو به تيكه هاي كشيده و باریك برش بزنيد.تيكه هاي مرغ رو در روغن زيتون و كره تفت ميديم. بعد از 3 تا 4 دقيقه مرغها رو از تابه خارج كرده و توي بشقاب ميريزيم. پياز رو تفت ميديم.وقتي پياز سبك شد سير رو اضافه ميكنيم.
سپس قارچها رو خورد كرده و با سير و پياز تفتش ميديم تا كمي قهوه اي رنگ بشن.پاپريكا رو اضافه ميكنيم. و بعد هم سس ووستشير. سه دقيقه تفتش ميديم.حالا آب مرغ رو هم اضافه كرده و باز سه دقيقه ديگه روي حرارت همش ميزنيم تا كمي سس غليظ تر بشه.مرغ ها رو توي اين سس قارچ ميريزيم و سه دقيقه ديگه تفتش ميديم.از روي حرارت برداشته و خامه رو اضافه ميكنيم. چيكن استروگانف رو روي برنج يا پاستا ريخته و روش رو با مقداري جعفري خورد شده تزئين ميكنيم. و داغ داغ ميل مي نماييم.







چیکن استروگانف

  1394/1/27 - 17:1:13
  پسندیدن : 20
  اضافه به علاقه مندی : 3
  بدون نظر
  بازدید : 10542


 
chef somi
امتياز : 251137

ارسال هاي ديگر كاربر








شیرینی مغربی

در اين شيريني ها که سايز متوسط و کوچکي را بايستي دارا باشند، اصالتاً از رنگ هاي بسيار شاد و تند خوراکي استفاده شده و عموماً با انواع مرواريد، نقل و اکليل، رنگ هاي پودري و ترافل هاي خوراکي مزين مي شوند. اين شيريني ها پر کار بوده و وقت نسبتاً زيادي صرف تزئين آن ها مي شود.اين شيريني ها عمدتاً پس از پخت در شربت قرار گرفته و يا با آيسينگ مخصوص، پوشش داده مي شوند.


ویژه ها

قرابیه
ارسال : شیرین صادقی
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا



برگ بو

درخت یا درختچه برگ بو گياهی معطر است که اغلب در غذاهای مديترانه ایی مورد استفاده قرار مي گيرد. برگ های تازه ، بو و طعم ملايمی دارد و چند هفته پس از برداشت و خشک شدن به طعم و


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 251137
 
ندا سروستانی
امتياز : 153845
 
golara valianpour
امتياز : 111160
 
شف سارا
امتياز : 104384
 
سحر ناز
امتياز : 72198


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394