چیکن استروگانف


چيكن استروگانف یک مدل از غذاي معروف روسي بيف استروگانفه. ورژنهاي مختلفي از اين غذا در دنيا وجود داره .كافيه یکم توش تغيير داده بشه تا به يك طعم جديد برسید.
چيكن استروگانف رو ميتونيد با پاستا يا برنج يا نان سرو كنيد و يا به تنهايي ميل كنيد


مواد لازم
یک عدد سینه مرغ یا به همان اندازه فیله ران
روغن زيتون 1 ق غ
كره یک ق غ
پياز 1 عدد
سير 1 حبه
قارچ ربع كيلو
پاپريكا 1 ق چ
سس ووستشير 1 ق غ
(سس ووستشير Worcestershire sauce يك سس معروف در دنياست كه معمولا به عنوان طعم دهنده در غذاهاي گوشتي يا دريايي ازش استفاده ميشه)
آب مرغ 1 ليوان
خامه پاکتی 1 لیوان

طرز تهیه:
مرغ رو به تيكه هاي كشيده و باریك برش بزنيد.تيكه هاي مرغ رو در روغن زيتون و كره تفت ميديم. بعد از 3 تا 4 دقيقه مرغها رو از تابه خارج كرده و توي بشقاب ميريزيم. پياز رو تفت ميديم.وقتي پياز سبك شد سير رو اضافه ميكنيم.
سپس قارچها رو خورد كرده و با سير و پياز تفتش ميديم تا كمي قهوه اي رنگ بشن.پاپريكا رو اضافه ميكنيم. و بعد هم سس ووستشير. سه دقيقه تفتش ميديم.حالا آب مرغ رو هم اضافه كرده و باز سه دقيقه ديگه روي حرارت همش ميزنيم تا كمي سس غليظ تر بشه.مرغ ها رو توي اين سس قارچ ميريزيم و سه دقيقه ديگه تفتش ميديم.از روي حرارت برداشته و خامه رو اضافه ميكنيم. چيكن استروگانف رو روي برنج يا پاستا ريخته و روش رو با مقداري جعفري خورد شده تزئين ميكنيم. و داغ داغ ميل مي نماييم.







چیکن استروگانف

  1394/1/27 - 17:1:13
  پسندیدن : 20
  اضافه به علاقه مندی : 3
  بدون نظر
  بازدید : 7821


 
chef somi
امتياز : 96223

ارسال هاي ديگر كاربر








چای سرد (ice tea)

چای سرد حرارت و التهاب درونی را کاهش می دهد و اثری شبیه به هندوانه دارد، اما طبع سرد ندارد و می تواند در تنوع و طعمهای مختلف لیمویی، وانیلی، توت فرنگی و غیره سرو شود. اگر به خوردن چای به صورت سنتی و داغ عادت دارید بهتر است یکی دوبار چای سرد را امنحان کنید تا ذائقه تان با آن آشنا شود. حتما عضو ثابت رژیم غذاییتان خواهد شد.


ویژه ها

رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی
میگو پفکی
ارسال : مامان پری
خامه ترش
ارسال : chef somi
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
بیف استروگانف
ارسال : chef somi



لپه

لپه منبع غنی فیبر است به همین دلیل برای کاهش کلسترول خون و کاهش بیماری‌های قلبی – عروقی توصیه می‌شود.
لپه از گروه حبوبات، یک گیاه دولپه‌ای است و در خانواده نخود جای می‌گیرد. می‌دانید که حبوبات ارزش غذایی بسیار


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 96223
 
ندا سروستانی
امتياز : 70693
 
golara valianpour
امتياز : 39910
 
شف سارا
امتياز : 36812
 
سحر ناز
امتياز : 26003


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394