ژله خرده شیشه


ژله ها از اون دسته دسر ها هستن که به دلیل آسونی و خوش رنگ لعاب بودنشون خیلی پر طرفدار هستن. حالا اگه چندین ژله با مزه های مختلف رو با یه کرم مخصوص ترکیب کنیم دسری فوق العاده رو خواهیم داشت...


مواد لازم برای تهیه ژله خرده شیشه
پودر ژله در سه یا چهار رنگ مختلف (بلوبری، توت فرنگی، طالبی، پرتقال)
آب جوش یک لیوان برای هر ژله + سه چهارم لیوان آب سرد
برای ژله بستی برای ژله سفید زمینه
1 بسته ژله آلوئه ورا یا آناناس
بستنی 1 لیوان

طرز تهیه ژله خرده شیشه
برای تهیه ژله موزاییکی یا همون خرده شیشه ابتدا باید ژله های رنگی رو تهیه کنید. به این صورت که هر بسته ژله رو در یک لیوان آب جوش کاملا حل میکنیم. بعد 3/4 لیوان آب سرد بهش اضافه میکنیم. هر رنگ رو هم در قالب مستطیلی بریزید تا بتونید بهتر برش های زیبایی بزنید.

بعد از اینکه ژله ها خوب گرفتن از قالب جدا کرده و برش های یکی دو سانتی بزنید. برش ها اگر مرتب باشن در نهایت ژله زیبا تری خواهید داشت. بعد هم ژله های خرد شده رو در قالب مورد نظرتون بچینید. طوری که حدود 1 سانت از سر قالب خالی بمونه.

طرز تهیه ژله بستنی برای زمینه
برای زمینه باید ژله مات باشه. من ژله بستنی که در این مطلب آموزش دادم درست کردم. به این صورت که پودر ژله آناناس یا آلوئه ورا رو در یک لیوان آب جوش کاملا حل میکنیم. بعد میذاریم تا کمی خنک بشه و بعد بستنی که در دمای محیط نرم شده بهش اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم.

ژله بستنی رو که آماده کردیم روی ژله های برش زده ای که قبلا در قالب چیدیم میریزیم. اونقدری که کاملا روی ژله ها رو بگیره. بعد هم یک تکون میدیم تا ژله بستنی به ته قالب هم بگیره. بعد هم میذاریم در یخچال کاملا ببنده. بعد هم از قالب خارج کرده و نوش جان کنید.




ژله خرده شیشه

  1394/1/27 - 5:6:33
  پسندیدن : 20
  اضافه به علاقه مندی : 3
  نظرات : 2
  بازدید : 8537


 
ندا سروستانی
امتياز : 56392

ارسال هاي ديگر كاربر








کیک سیب

کیک سیب یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین انواع کیک در جهان است . این شیرینی یکی از شیرینی هایی است که در همه کشورها تهیه شده و تقریبا به همه مزاج ها سازگار است. امیدوارم که ازش لذت ببرید.


ویژه ها

خامه ترش
ارسال : chef somi
ژیگو
ارسال : chef somi
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
رست بیف
ارسال : chef somi



کلم بروکلی

نام بروکلی از کلمه لاتین (brachium) گرفته شده است که در زبان لاتین به معنای شاخه می باشد. بروکلی در ابتدا در ایالت کالابریای ایتالیا رشد کرد و نام کالابریز به آن داده شد و بعدها بر آم نام بروکلی


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 71490
 
ندا سروستانی
امتياز : 56392
 
golara valianpour
امتياز : 28672
 
شف سارا
امتياز : 27275
 
سحر ناز
امتياز : 19219


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394