ژله خرده شیشه


ژله ها از اون دسته دسر ها هستن که به دلیل آسونی و خوش رنگ لعاب بودنشون خیلی پر طرفدار هستن. حالا اگه چندین ژله با مزه های مختلف رو با یه کرم مخصوص ترکیب کنیم دسری فوق العاده رو خواهیم داشت...


مواد لازم برای تهیه ژله خرده شیشه
پودر ژله در سه یا چهار رنگ مختلف (بلوبری، توت فرنگی، طالبی، پرتقال)
آب جوش یک لیوان برای هر ژله + سه چهارم لیوان آب سرد
برای ژله بستی برای ژله سفید زمینه
1 بسته ژله آلوئه ورا یا آناناس
بستنی 1 لیوان

طرز تهیه ژله خرده شیشه
برای تهیه ژله موزاییکی یا همون خرده شیشه ابتدا باید ژله های رنگی رو تهیه کنید. به این صورت که هر بسته ژله رو در یک لیوان آب جوش کاملا حل میکنیم. بعد 3/4 لیوان آب سرد بهش اضافه میکنیم. هر رنگ رو هم در قالب مستطیلی بریزید تا بتونید بهتر برش های زیبایی بزنید.

بعد از اینکه ژله ها خوب گرفتن از قالب جدا کرده و برش های یکی دو سانتی بزنید. برش ها اگر مرتب باشن در نهایت ژله زیبا تری خواهید داشت. بعد هم ژله های خرد شده رو در قالب مورد نظرتون بچینید. طوری که حدود 1 سانت از سر قالب خالی بمونه.

طرز تهیه ژله بستنی برای زمینه
برای زمینه باید ژله مات باشه. من ژله بستنی که در این مطلب آموزش دادم درست کردم. به این صورت که پودر ژله آناناس یا آلوئه ورا رو در یک لیوان آب جوش کاملا حل میکنیم. بعد میذاریم تا کمی خنک بشه و بعد بستنی که در دمای محیط نرم شده بهش اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم.

ژله بستنی رو که آماده کردیم روی ژله های برش زده ای که قبلا در قالب چیدیم میریزیم. اونقدری که کاملا روی ژله ها رو بگیره. بعد هم یک تکون میدیم تا ژله بستنی به ته قالب هم بگیره. بعد هم میذاریم در یخچال کاملا ببنده. بعد هم از قالب خارج کرده و نوش جان کنید.




ژله خرده شیشه

  1394/1/27 - 5:6:33
  پسندیدن : 20
  اضافه به علاقه مندی : 3
  نظرات : 2
  بازدید : 11600


 
ندا سروستانی
امتياز : 137980

ارسال هاي ديگر كاربر








میگو پفکی

حفظ ارزش غذایی یکی از ارکان مهم در آشپزی است که باید به آن توجه بسیاری کرد حال اگر این حفظ ارزش غذایی خود باعث خوشمزه تر شدن غذا هم شود چرا نباید از آن پیروی کرد. در اینجا قصد دارم روش پخت میگوی پفکی با خوشمزه‌ترین خمیر مایع و همچنین حفظ ارزش غذایی را برای شما آموزش دهم. این خمیر مایع که در این روش پخت استفاده می‌شود به تنهایی آنقدر خوشمزه‌است که چند باری که برای دوستان پختم خمیر اضافه اومده را هم در آخر به تنهایی پختم. چون واقعا خمیر مایع خوشمزه‌ای است.


ویژه ها

رست بیف
ارسال : chef somi
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi
قرابیه
ارسال : شیرین صادقی
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi
مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی



کرفس

کَرَفْس گیاهی است با نام علمی Apium graveolens. این گیاه در آشپزی کاربرد داردو ارتفاع آن تا یک متر می‌رسد.
کرفس دارای مواد معدنی منیزیوم و پتاسیم می‌باشد که برای آرامش اعصاب و بیماریهای روحی نظیر (Vertigo) مفید می‌باشند. کرفس


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 221003
 
ندا سروستانی
امتياز : 137980
 
golara valianpour
امتياز : 98458
 
شف سارا
امتياز : 91595
 
سحر ناز
امتياز : 63900


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394