ژله خرده شیشه


ژله ها از اون دسته دسر ها هستن که به دلیل آسونی و خوش رنگ لعاب بودنشون خیلی پر طرفدار هستن. حالا اگه چندین ژله با مزه های مختلف رو با یه کرم مخصوص ترکیب کنیم دسری فوق العاده رو خواهیم داشت...


مواد لازم برای تهیه ژله خرده شیشه
پودر ژله در سه یا چهار رنگ مختلف (بلوبری، توت فرنگی، طالبی، پرتقال)
آب جوش یک لیوان برای هر ژله + سه چهارم لیوان آب سرد
برای ژله بستی برای ژله سفید زمینه
1 بسته ژله آلوئه ورا یا آناناس
بستنی 1 لیوان

طرز تهیه ژله خرده شیشه
برای تهیه ژله موزاییکی یا همون خرده شیشه ابتدا باید ژله های رنگی رو تهیه کنید. به این صورت که هر بسته ژله رو در یک لیوان آب جوش کاملا حل میکنیم. بعد 3/4 لیوان آب سرد بهش اضافه میکنیم. هر رنگ رو هم در قالب مستطیلی بریزید تا بتونید بهتر برش های زیبایی بزنید.

بعد از اینکه ژله ها خوب گرفتن از قالب جدا کرده و برش های یکی دو سانتی بزنید. برش ها اگر مرتب باشن در نهایت ژله زیبا تری خواهید داشت. بعد هم ژله های خرد شده رو در قالب مورد نظرتون بچینید. طوری که حدود 1 سانت از سر قالب خالی بمونه.

طرز تهیه ژله بستنی برای زمینه
برای زمینه باید ژله مات باشه. من ژله بستنی که در این مطلب آموزش دادم درست کردم. به این صورت که پودر ژله آناناس یا آلوئه ورا رو در یک لیوان آب جوش کاملا حل میکنیم. بعد میذاریم تا کمی خنک بشه و بعد بستنی که در دمای محیط نرم شده بهش اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم.

ژله بستنی رو که آماده کردیم روی ژله های برش زده ای که قبلا در قالب چیدیم میریزیم. اونقدری که کاملا روی ژله ها رو بگیره. بعد هم یک تکون میدیم تا ژله بستنی به ته قالب هم بگیره. بعد هم میذاریم در یخچال کاملا ببنده. بعد هم از قالب خارج کرده و نوش جان کنید.




ژله خرده شیشه

  1394/1/27 - 5:6:33
  پسندیدن : 20
  اضافه به علاقه مندی : 3
  نظرات : 2
  بازدید : 8765


 
ندا سروستانی
امتياز : 62491

ارسال هاي ديگر كاربر








سالاد رایس نودل و میگو (Rice Noodle-Shrimp Salad)

رایس نودل نوعی ورميشله که در خيلي از غذاهاي كشورهاي آسياي جنوب شرقي كاربرد داره.
این سالاد یه ترکیب خوشمزه است که سریع هم آماده میشه و به عنوان یه وعده غذایی هم میشه ازش استفاده کرد
با کم و زیاد کردن سبزیجات مختلف به این رسپی میتونین انواع مدل های این سالاد رو داشته باشین


ویژه ها

فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
رست بیف
ارسال : chef somi
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
بروشتای میگو و پنیر
ارسال : chef somi
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi



دارچین

دارچین (نام علمی: Cinnamomum verum) درختچه‌ای است از راسته لورالس (Laurales) تیره برگ بویان (Lauraceae) سرده دارچینیان (Cinnamomum).درختچه دارچین درختی است کوچک، همیشه سبز، به ارتفاع ۵ تا ۷ متر که از تمام قسمت‌های آن بویی مطبوع استشمام می‌شود. گلهای


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 81847
 
ندا سروستانی
امتياز : 62491
 
golara valianpour
امتياز : 33336
 
شف سارا
امتياز : 31385
 
سحر ناز
امتياز : 22099


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394