ژله خرده شیشه


ژله ها از اون دسته دسر ها هستن که به دلیل آسونی و خوش رنگ لعاب بودنشون خیلی پر طرفدار هستن. حالا اگه چندین ژله با مزه های مختلف رو با یه کرم مخصوص ترکیب کنیم دسری فوق العاده رو خواهیم داشت...


مواد لازم برای تهیه ژله خرده شیشه
پودر ژله در سه یا چهار رنگ مختلف (بلوبری، توت فرنگی، طالبی، پرتقال)
آب جوش یک لیوان برای هر ژله + سه چهارم لیوان آب سرد
برای ژله بستی برای ژله سفید زمینه
1 بسته ژله آلوئه ورا یا آناناس
بستنی 1 لیوان

طرز تهیه ژله خرده شیشه
برای تهیه ژله موزاییکی یا همون خرده شیشه ابتدا باید ژله های رنگی رو تهیه کنید. به این صورت که هر بسته ژله رو در یک لیوان آب جوش کاملا حل میکنیم. بعد 3/4 لیوان آب سرد بهش اضافه میکنیم. هر رنگ رو هم در قالب مستطیلی بریزید تا بتونید بهتر برش های زیبایی بزنید.

بعد از اینکه ژله ها خوب گرفتن از قالب جدا کرده و برش های یکی دو سانتی بزنید. برش ها اگر مرتب باشن در نهایت ژله زیبا تری خواهید داشت. بعد هم ژله های خرد شده رو در قالب مورد نظرتون بچینید. طوری که حدود 1 سانت از سر قالب خالی بمونه.

طرز تهیه ژله بستنی برای زمینه
برای زمینه باید ژله مات باشه. من ژله بستنی که در این مطلب آموزش دادم درست کردم. به این صورت که پودر ژله آناناس یا آلوئه ورا رو در یک لیوان آب جوش کاملا حل میکنیم. بعد میذاریم تا کمی خنک بشه و بعد بستنی که در دمای محیط نرم شده بهش اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم.

ژله بستنی رو که آماده کردیم روی ژله های برش زده ای که قبلا در قالب چیدیم میریزیم. اونقدری که کاملا روی ژله ها رو بگیره. بعد هم یک تکون میدیم تا ژله بستنی به ته قالب هم بگیره. بعد هم میذاریم در یخچال کاملا ببنده. بعد هم از قالب خارج کرده و نوش جان کنید.




ژله خرده شیشه

  1394/1/27 - 5:6:33
  پسندیدن : 20
  اضافه به علاقه مندی : 3
  نظرات : 2
  بازدید : 9429


 
ندا سروستانی
امتياز : 77754

ارسال هاي ديگر كاربر








قرابیه

قرابیه (به آذری: قورابیه) نوعی شیرینی سنتی تبریز است. این شیرینی در شهرهای مختلف آذربایجان از جمله تبریز و شهرستان زنجان، در جمهوری آذربایجان و ترکیه(البته به شکلی متفاوت از تبریز) پخته میشود. قرابیه در تبریز به عنوان شیرینی مجلسی و گران قیمت محسوب می شود. در زنجان به آن قرابی می گویند.


ویژه ها

ژیگو
ارسال : chef somi
رست بیف
ارسال : chef somi
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
قرابیه
ارسال : شیرین صادقی
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi



رازیانه

رازیانه یا بادیانه و یا بادیان گیاهی است گلدار از راسته آپیالس (Apiales)، از تیره چتریان (Apiaceae) از سرده رازیانه‌ها (Foeniculum). این گیاه سرشار از هورمونهای زنانه است و طبیعتی گرم دارد.
رازیانه بومی جنوب غربی آسیا و جنوب اروپا


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 108938
 
ندا سروستانی
امتياز : 77754
 
golara valianpour
امتياز : 45345
 
شف سارا
امتياز : 41905
 
سحر ناز
امتياز : 29694


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394