ژله خرده شیشه


ژله ها از اون دسته دسر ها هستن که به دلیل آسونی و خوش رنگ لعاب بودنشون خیلی پر طرفدار هستن. حالا اگه چندین ژله با مزه های مختلف رو با یه کرم مخصوص ترکیب کنیم دسری فوق العاده رو خواهیم داشت...


مواد لازم برای تهیه ژله خرده شیشه
پودر ژله در سه یا چهار رنگ مختلف (بلوبری، توت فرنگی، طالبی، پرتقال)
آب جوش یک لیوان برای هر ژله + سه چهارم لیوان آب سرد
برای ژله بستی برای ژله سفید زمینه
1 بسته ژله آلوئه ورا یا آناناس
بستنی 1 لیوان

طرز تهیه ژله خرده شیشه
برای تهیه ژله موزاییکی یا همون خرده شیشه ابتدا باید ژله های رنگی رو تهیه کنید. به این صورت که هر بسته ژله رو در یک لیوان آب جوش کاملا حل میکنیم. بعد 3/4 لیوان آب سرد بهش اضافه میکنیم. هر رنگ رو هم در قالب مستطیلی بریزید تا بتونید بهتر برش های زیبایی بزنید.

بعد از اینکه ژله ها خوب گرفتن از قالب جدا کرده و برش های یکی دو سانتی بزنید. برش ها اگر مرتب باشن در نهایت ژله زیبا تری خواهید داشت. بعد هم ژله های خرد شده رو در قالب مورد نظرتون بچینید. طوری که حدود 1 سانت از سر قالب خالی بمونه.

طرز تهیه ژله بستنی برای زمینه
برای زمینه باید ژله مات باشه. من ژله بستنی که در این مطلب آموزش دادم درست کردم. به این صورت که پودر ژله آناناس یا آلوئه ورا رو در یک لیوان آب جوش کاملا حل میکنیم. بعد میذاریم تا کمی خنک بشه و بعد بستنی که در دمای محیط نرم شده بهش اضافه میکنیم و کاملا مخلوط میکنیم.

ژله بستنی رو که آماده کردیم روی ژله های برش زده ای که قبلا در قالب چیدیم میریزیم. اونقدری که کاملا روی ژله ها رو بگیره. بعد هم یک تکون میدیم تا ژله بستنی به ته قالب هم بگیره. بعد هم میذاریم در یخچال کاملا ببنده. بعد هم از قالب خارج کرده و نوش جان کنید.




ژله خرده شیشه

  1394/1/27 - 5:6:33
  پسندیدن : 20
  اضافه به علاقه مندی : 3
  نظرات : 2
  بازدید : 8953


 
ندا سروستانی
امتياز : 67528

ارسال هاي ديگر كاربر








شوری قارچ

شور همون ترشیه، با این تفاوت که ترشی فقط با سرکه تهیه میشه، اما شور، محلول آبنمک، مایع اصلیشه که با کمی سرکه مخلوط میشه؛ کافیه یکمی صبر کنید تا شور جابیفته. البته شاید هم کمی بیشتر از کمی؛ هرچه شور، بیشتر در محلول بمونه، خوشمزه تر، نرمتر و جاافتاده تر میشه. اگر کم اشتها هستین، شورها یکی از چاشنی های بسیار اشتها آورن.


ویژه ها

شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
بیف استروگانف
ارسال : chef somi



لوبیا چیتی

لوبیاچیتی که به آن لوبیای رومی هم می‌گویند، یکی از انواع لوبیا و از گیاهان دولپه‌ای می‌باشد و یکی از محبوب‌ترین لوبیاها در بین ایتالیایی‌ها،پرتغالی‌ها و ترکیه‌ای‌ها است.
بسیاری معتقدند که طعم این نوع لوبیا به نسبت سایر انواع لوبیا


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 90580
 
ندا سروستانی
امتياز : 67528
 
golara valianpour
امتياز : 37386
 
شف سارا
امتياز : 34582
 
سحر ناز
امتياز : 24447


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394