اگپلنت پارمزان


eggplant parmesan یا پارمزانو بادمجان از غذاهاي معروف ايتالياييه که اسم لاتینش میشه Parmigiana
رسپی های مشابه این دستور هم هستند که در اونها از انواع مختلف گوشتها استفاده میشه مثل موساکا که در آینده نزدیک دستورشو براتون میذارم.
به خاطر ترکیب گوجه و بادمجان و ریحان و پنیر این خوراک مملو از طعم های بی نظیره
حتما امتحانش کنین


مواد لازم
بادمجون متوسط 4 عدد
گوجه فرنگي 4 عدد
پياز 1 عدد
سير 2 حبه
ليمو 1 عدد
رب گوجه فرنگي 1 ق غ
آويشن ربع ق چ
آرد 1 ق غ
آرد سوخاري 4 ق غ
تخم مرغ 1 عدد
پارمزان 4 ق غ
ماتزارلا 4 ق غ


بادمجونهارو پوست گرفته و به اندازه نیم اینچ یا یک سانت حلقه میکنیم و توی آب نمک میذاریم.پياز و سير رو توي يك قاشق روغن زيتون تفت ميديم. گوجه ها رو خورد كرده و اضافه ميكنيم و بعد رب گوجه فرنگي. با حرارت ملايم اجازه ميديم سس جا بيفته. بعد ارگانو و نمك و فلفل و آبليمو رو اضافه كرده و از روي حرارت بر ميداريم.
بادمجونهارو با دستمال خشک کرده و در آرد و بعد تخم مرغ و بعد آرد سوخاری میزنیم و با حرارت کم سرخ میکنیم تا مغزپخت شن و در آخر هم روغنشون رو با دستمال میگیریم.
مقداري از سس رو كف ظرف ميريزيم روش يه لايه بادمجون ميچينيم و يه لايه سس و دو قاشق متزارلا و دو قاشق پارمزان، يه لايه ديگه بادمجون و باقي مانده سس رو روش ميريزيم و باز متزارلا و پارمزان.
در فر 180 درجه به مدت 40 دقیقه اما مراقب باشین حرارتزیاد نباشه که پنیر خشک بشه
موقع سرو هم میتونین کمی پارمزان و ریحان درشت خورد شده روش بریزین




اگپلنت پارمزان

  1394/1/26 - 9:27:29
  پسندیدن : 21
  اضافه به علاقه مندی : 3
  بدون نظر
  بازدید : 9624


 
chef somi
امتياز : 241837

ارسال هاي ديگر كاربر








فتوش لبنانی

فتوش یک سالاد نونی شامی است که از مخلوط شدن تکه‌های سرخ شدهٔ پیتا، سبزی و تره‌بار درست می‌شود.فتوش جزو خانوادهٔ غذا‌های فتات یا فتا که نان خشک پایهٔ اصلی آنهاست.
در فتوش با توجه به فصل و مزه، سبزیجات و گیاهان مختلفی وجود دارد. در مقایسه با تبوله، سبزیجات در تکه‌های نسبتا بزرگی خرد می‌شوند. معمولا در فتوش از سماق استفاده می‌شود تا مزه‌ای ترش ایجاد کرد.


ویژه ها

سیب زمینی تنوری
ارسال : بهاره کریمی
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi



دارچین

دارچین (نام علمی: Cinnamomum verum) درختچه‌ای است از راسته لورالس (Laurales) تیره برگ بویان (Lauraceae) سرده دارچینیان (Cinnamomum).درختچه دارچین درختی است کوچک، همیشه سبز، به ارتفاع ۵ تا ۷ متر که از تمام قسمت‌های آن بویی مطبوع استشمام می‌شود. گلهای


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 241837
 
ندا سروستانی
امتياز : 149193
 
golara valianpour
امتياز : 107926
 
شف سارا
امتياز : 100776
 
سحر ناز
امتياز : 70054


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394