سالسا فرسکا


در اسپانيايي سالسا salsa يعني سس. كه معمولا به يك سس با بيس گوجه فرنگي اطلاق ميشه اين سس ميتونه با مواد خام يا پخته شده درست بشه و فرم سالادي يا ديپي داشته باشه. در دنيا سالساهاي مختلفي با اسامي متفاوتي وجود داره.
سالسا فرِسكا يك سالساي بسيار معروفه كه بيشتر شكل سالاد داره و از مواد خام و تازه تشكيل شده و اصلا اسمش هم از همين مياد. سالسا فرسكا معمولا تشكيل ميشه از گوجه فرنگي و پياز و فلفل. و ساير مواد اغلب بهش اضافه ميشه از جمله: آبليمو و سركه سيب و گشنيز و آوكادو و خيار و ميگو و انبه و ...


گوجه فرنگي يك و نيم ليوان
پياز قرمز خورد شده ربع ليوان
فلفل هالوپينوي خورد شده 1 ق غ
سير خورد شده 1 ق غ
آب 2 ليمو سبز تازه
گشنيز خورد شده 2 ق غ
نمك و فلفل
گوجه فرنگي و پياز رو ريز خورد ميكنيم.سير رو خيلي ريز خورد ميكنيم. گشنيز رو درشت خورد ميكنيم.ليموهاي تازه رو آب ميگيريم. همه مواد رو توي كاسه ميريزيم.اكنون نمك و اگر مايل بوديد پودر فلفل به سالسا اضافه كنيد. و حتما مقداري فلفل هالوپينو.اگر فلفل هالوپينوي تازه در دسترس نداريد ترشيش به راحتي در بازار يافت ميشه حتي با ماركهاي ايراني.
هم زده و سرو ميكنيم.

سالسا رو در كنار اغلب غذاهاي مكزيكي سرو ميكنند. ولي يك شيوه سرو سالسا اينه كه با چيپس ترتيا خورده بشه كه بسيار لذيذه.




سالسا فرسکا

  1394/1/25 - 17:49:33
  پسندیدن : 16
  اضافه به علاقه مندی : 1
  نظرات : 1
  بازدید : 6182


 
chef somi
امتياز : 71496

ارسال هاي ديگر كاربر








میگو پفکی

حفظ ارزش غذایی یکی از ارکان مهم در آشپزی است که باید به آن توجه بسیاری کرد حال اگر این حفظ ارزش غذایی خود باعث خوشمزه تر شدن غذا هم شود چرا نباید از آن پیروی کرد. در اینجا قصد دارم روش پخت میگوی پفکی با خوشمزه‌ترین خمیر مایع و همچنین حفظ ارزش غذایی را برای شما آموزش دهم. این خمیر مایع که در این روش پخت استفاده می‌شود به تنهایی آنقدر خوشمزه‌است که چند باری که برای دوستان پختم خمیر اضافه اومده را هم در آخر به تنهایی پختم. چون واقعا خمیر مایع خوشمزه‌ای است.


ویژه ها

مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi
رست بیف
ارسال : chef somi
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی



لوبیا چشم بلبلی

دانه ی لوبیا چشم بلبلی به عنوان مدر و برای تقویت معده استفاده می شود و پخته و اب پز ان را می خودند و معتقدند ضمن این كه غذای خوبی است برای از بین بردن كرم معده نیز مفید


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 71496
 
ندا سروستانی
امتياز : 56395
 
golara valianpour
امتياز : 28674
 
شف سارا
امتياز : 27276
 
سحر ناز
امتياز : 19220


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394