سالسا فرسکا


در اسپانيايي سالسا salsa يعني سس. كه معمولا به يك سس با بيس گوجه فرنگي اطلاق ميشه اين سس ميتونه با مواد خام يا پخته شده درست بشه و فرم سالادي يا ديپي داشته باشه. در دنيا سالساهاي مختلفي با اسامي متفاوتي وجود داره.
سالسا فرِسكا يك سالساي بسيار معروفه كه بيشتر شكل سالاد داره و از مواد خام و تازه تشكيل شده و اصلا اسمش هم از همين مياد. سالسا فرسكا معمولا تشكيل ميشه از گوجه فرنگي و پياز و فلفل. و ساير مواد اغلب بهش اضافه ميشه از جمله: آبليمو و سركه سيب و گشنيز و آوكادو و خيار و ميگو و انبه و ...


گوجه فرنگي يك و نيم ليوان
پياز قرمز خورد شده ربع ليوان
فلفل هالوپينوي خورد شده 1 ق غ
سير خورد شده 1 ق غ
آب 2 ليمو سبز تازه
گشنيز خورد شده 2 ق غ
نمك و فلفل
گوجه فرنگي و پياز رو ريز خورد ميكنيم.سير رو خيلي ريز خورد ميكنيم. گشنيز رو درشت خورد ميكنيم.ليموهاي تازه رو آب ميگيريم. همه مواد رو توي كاسه ميريزيم.اكنون نمك و اگر مايل بوديد پودر فلفل به سالسا اضافه كنيد. و حتما مقداري فلفل هالوپينو.اگر فلفل هالوپينوي تازه در دسترس نداريد ترشيش به راحتي در بازار يافت ميشه حتي با ماركهاي ايراني.
هم زده و سرو ميكنيم.

سالسا رو در كنار اغلب غذاهاي مكزيكي سرو ميكنند. ولي يك شيوه سرو سالسا اينه كه با چيپس ترتيا خورده بشه كه بسيار لذيذه.




سالسا فرسکا

  1394/1/25 - 17:49:33
  پسندیدن : 16
  اضافه به علاقه مندی : 1
  نظرات : 1
  بازدید : 7650


 
chef somi
امتياز : 181373

ارسال هاي ديگر كاربر








میگو پفکی

حفظ ارزش غذایی یکی از ارکان مهم در آشپزی است که باید به آن توجه بسیاری کرد حال اگر این حفظ ارزش غذایی خود باعث خوشمزه تر شدن غذا هم شود چرا نباید از آن پیروی کرد. در اینجا قصد دارم روش پخت میگوی پفکی با خوشمزه‌ترین خمیر مایع و همچنین حفظ ارزش غذایی را برای شما آموزش دهم. این خمیر مایع که در این روش پخت استفاده می‌شود به تنهایی آنقدر خوشمزه‌است که چند باری که برای دوستان پختم خمیر اضافه اومده را هم در آخر به تنهایی پختم. چون واقعا خمیر مایع خوشمزه‌ای است.


ویژه ها

چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
رست بیف
ارسال : chef somi
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل



کرفس

کَرَفْس گیاهی است با نام علمی Apium graveolens. این گیاه در آشپزی کاربرد داردو ارتفاع آن تا یک متر می‌رسد.
کرفس دارای مواد معدنی منیزیوم و پتاسیم می‌باشد که برای آرامش اعصاب و بیماریهای روحی نظیر (Vertigo) مفید می‌باشند. کرفس


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 181373
 
ندا سروستانی
امتياز : 116821
 
golara valianpour
امتياز : 80488
 
شف سارا
امتياز : 74560
 
سحر ناز
امتياز : 52387


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394