سالسا فرسکا


در اسپانيايي سالسا salsa يعني سس. كه معمولا به يك سس با بيس گوجه فرنگي اطلاق ميشه اين سس ميتونه با مواد خام يا پخته شده درست بشه و فرم سالادي يا ديپي داشته باشه. در دنيا سالساهاي مختلفي با اسامي متفاوتي وجود داره.
سالسا فرِسكا يك سالساي بسيار معروفه كه بيشتر شكل سالاد داره و از مواد خام و تازه تشكيل شده و اصلا اسمش هم از همين مياد. سالسا فرسكا معمولا تشكيل ميشه از گوجه فرنگي و پياز و فلفل. و ساير مواد اغلب بهش اضافه ميشه از جمله: آبليمو و سركه سيب و گشنيز و آوكادو و خيار و ميگو و انبه و ...


گوجه فرنگي يك و نيم ليوان
پياز قرمز خورد شده ربع ليوان
فلفل هالوپينوي خورد شده 1 ق غ
سير خورد شده 1 ق غ
آب 2 ليمو سبز تازه
گشنيز خورد شده 2 ق غ
نمك و فلفل
گوجه فرنگي و پياز رو ريز خورد ميكنيم.سير رو خيلي ريز خورد ميكنيم. گشنيز رو درشت خورد ميكنيم.ليموهاي تازه رو آب ميگيريم. همه مواد رو توي كاسه ميريزيم.اكنون نمك و اگر مايل بوديد پودر فلفل به سالسا اضافه كنيد. و حتما مقداري فلفل هالوپينو.اگر فلفل هالوپينوي تازه در دسترس نداريد ترشيش به راحتي در بازار يافت ميشه حتي با ماركهاي ايراني.
هم زده و سرو ميكنيم.

سالسا رو در كنار اغلب غذاهاي مكزيكي سرو ميكنند. ولي يك شيوه سرو سالسا اينه كه با چيپس ترتيا خورده بشه كه بسيار لذيذه.




سالسا فرسکا

  1394/1/25 - 17:49:33
  پسندیدن : 16
  اضافه به علاقه مندی : 1
  نظرات : 1
  بازدید : 7873


 
chef somi
امتياز : 195042

ارسال هاي ديگر كاربر








کرپ موز و آناناس

کرپ نوعی پنکیک بسیار نازک است و با آرد گندم درست میشود که نوع شیرین آن می‌تواند به عنوان صبحانه یا دسر خورده شود. در این صورت بر روی آن ممکن است هر مادۀ شیرینی از جمله نوتلا، مربا، خاک قند، شیره درخت افرا، عصارۀ لیمو، خامه زده شده و یا تکه‌های میوه ریخت.


ویژه ها

کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
خامه ترش
ارسال : chef somi
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی



جو

جو (نام علمی: Hordeum vulgare) یکی از غلات است. چرخه زندگی این گیاه یک ساله و از خانواده گرامینه‌ها (گندمیان) است. کشت جو احتمالاً ازاتیوپی و آسیای جنوب‌شرقی آغاز شده‌است.
خاستگاه واقعی جو هنوز ناشناخته است. اما بسیاری از محققین،


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 195042
 
ندا سروستانی
امتياز : 123955
 
golara valianpour
امتياز : 86897
 
شف سارا
امتياز : 80566
 
سحر ناز
امتياز : 56622


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394