سالسا فرسکا


در اسپانيايي سالسا salsa يعني سس. كه معمولا به يك سس با بيس گوجه فرنگي اطلاق ميشه اين سس ميتونه با مواد خام يا پخته شده درست بشه و فرم سالادي يا ديپي داشته باشه. در دنيا سالساهاي مختلفي با اسامي متفاوتي وجود داره.
سالسا فرِسكا يك سالساي بسيار معروفه كه بيشتر شكل سالاد داره و از مواد خام و تازه تشكيل شده و اصلا اسمش هم از همين مياد. سالسا فرسكا معمولا تشكيل ميشه از گوجه فرنگي و پياز و فلفل. و ساير مواد اغلب بهش اضافه ميشه از جمله: آبليمو و سركه سيب و گشنيز و آوكادو و خيار و ميگو و انبه و ...


گوجه فرنگي يك و نيم ليوان
پياز قرمز خورد شده ربع ليوان
فلفل هالوپينوي خورد شده 1 ق غ
سير خورد شده 1 ق غ
آب 2 ليمو سبز تازه
گشنيز خورد شده 2 ق غ
نمك و فلفل
گوجه فرنگي و پياز رو ريز خورد ميكنيم.سير رو خيلي ريز خورد ميكنيم. گشنيز رو درشت خورد ميكنيم.ليموهاي تازه رو آب ميگيريم. همه مواد رو توي كاسه ميريزيم.اكنون نمك و اگر مايل بوديد پودر فلفل به سالسا اضافه كنيد. و حتما مقداري فلفل هالوپينو.اگر فلفل هالوپينوي تازه در دسترس نداريد ترشيش به راحتي در بازار يافت ميشه حتي با ماركهاي ايراني.
هم زده و سرو ميكنيم.

سالسا رو در كنار اغلب غذاهاي مكزيكي سرو ميكنند. ولي يك شيوه سرو سالسا اينه كه با چيپس ترتيا خورده بشه كه بسيار لذيذه.




سالسا فرسکا

  1394/1/25 - 17:49:33
  پسندیدن : 16
  اضافه به علاقه مندی : 1
  نظرات : 1
  بازدید : 6567


 
chef somi
امتياز : 105616

ارسال هاي ديگر كاربر








قرابیه

قرابیه (به آذری: قورابیه) نوعی شیرینی سنتی تبریز است. این شیرینی در شهرهای مختلف آذربایجان از جمله تبریز و شهرستان زنجان، در جمهوری آذربایجان و ترکیه(البته به شکلی متفاوت از تبریز) پخته میشود. قرابیه در تبریز به عنوان شیرینی مجلسی و گران قیمت محسوب می شود. در زنجان به آن قرابی می گویند.


ویژه ها

اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
خامه ترش
ارسال : chef somi
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر



جو

جو (نام علمی: Hordeum vulgare) یکی از غلات است. چرخه زندگی این گیاه یک ساله و از خانواده گرامینه‌ها (گندمیان) است. کشت جو احتمالاً ازاتیوپی و آسیای جنوب‌شرقی آغاز شده‌است.
خاستگاه واقعی جو هنوز ناشناخته است. اما بسیاری از محققین،


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 105616
 
ندا سروستانی
امتياز : 75953
 
golara valianpour
امتياز : 43849
 
شف سارا
امتياز : 40531
 
سحر ناز
امتياز : 28614


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394