شیرینی مغربی


در اين شيريني ها که سايز متوسط و کوچکي را بايستي دارا باشند، اصالتاً از رنگ هاي بسيار شاد و تند خوراکي استفاده شده و عموماً با انواع مرواريد، نقل و اکليل، رنگ هاي پودري و ترافل هاي خوراکي مزين مي شوند. اين شيريني ها پر کار بوده و وقت نسبتاً زيادي صرف تزئين آن ها مي شود.اين شيريني ها عمدتاً پس از پخت در شربت قرار گرفته و يا با آيسينگ مخصوص، پوشش داده مي شوند.


مواد لازم خمیر :
کره : 100 گرم
آرد : 250 گرم
نمک : یک چهارم قاشق چایخوری
آب ولرم : یک چهارم پیمانه سرخالی
گلاب : 2 قاشق سوپخوری

مواد داخل خمیر :
مغز گردو-بادام-فندوق : 150 گرم
پودر شکر : 50 گرم
تخم مرغ : 1 عدد
هل یا دارچین : 1 قاشق چایخوری

مواد شربت :
آب : یک دوم پیمانه
شکر : 170 گرم
عسل : یک چهارم پیمانه
عرق بهارنارنج : 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه خمیر :
کره را ذوب کرده و می گذاریم تا خنک شود. آرد و نمک را الک کرده در طرفی می ریزیم. مرکز آرد را باز کرده، کره ذوب شده و گلاب را اضافه میکنیم. سپس آب را کم کم به مواد اضافه می کنیم تا خمیر درست شود و به دست نچسبد. خمیر را یکساعت در ظرفی که درپوش داشته باشد استراحت می دهیم.

طرز تهیه مواد داخل خمیر :
مغز گردو یا بادام را آسیاب کرده تا پودر شود. سپس هل و پودر شکر را اضافه می کنیم. زرده و سفیده تخم مرغ را با چنگال می زنیم تا از لختگی درآید. کم کم به مواد اضافه می کنیم تا موادمان بصورت خمیری درآید.

طرز تهیه شربت :
شکر را در ظرفی ریخته و آب را به آن اضافه کرده تا شکر حل شده و به مرحله جوش برسد. حدود 5 دقیقه که جوشید عسل و گلاب را اضافه میکنیم. دوباره می گذاریم تا به مرحله جوش برسد. کمی که قوام آمد شربت آماده است.




شیرینی مغربی

  1394/1/25 - 0:45:23
  پسندیدن : 16
  اضافه به علاقه مندی : 2
  نظرات : 2
  بازدید : 10186


 
ندا سروستانی
امتياز : 67525

ارسال هاي ديگر كاربر








شوری قارچ

شور همون ترشیه، با این تفاوت که ترشی فقط با سرکه تهیه میشه، اما شور، محلول آبنمک، مایع اصلیشه که با کمی سرکه مخلوط میشه؛ کافیه یکمی صبر کنید تا شور جابیفته. البته شاید هم کمی بیشتر از کمی؛ هرچه شور، بیشتر در محلول بمونه، خوشمزه تر، نرمتر و جاافتاده تر میشه. اگر کم اشتها هستین، شورها یکی از چاشنی های بسیار اشتها آورن.


ویژه ها

شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi
مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
ژیگو
ارسال : chef somi



کرفس

کَرَفْس گیاهی است با نام علمی Apium graveolens. این گیاه در آشپزی کاربرد داردو ارتفاع آن تا یک متر می‌رسد.
کرفس دارای مواد معدنی منیزیوم و پتاسیم می‌باشد که برای آرامش اعصاب و بیماریهای روحی نظیر (Vertigo) مفید می‌باشند. کرفس


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 90579
 
ندا سروستانی
امتياز : 67525
 
golara valianpour
امتياز : 37386
 
شف سارا
امتياز : 34582
 
سحر ناز
امتياز : 24447


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394