شیرینی مغربی


در اين شيريني ها که سايز متوسط و کوچکي را بايستي دارا باشند، اصالتاً از رنگ هاي بسيار شاد و تند خوراکي استفاده شده و عموماً با انواع مرواريد، نقل و اکليل، رنگ هاي پودري و ترافل هاي خوراکي مزين مي شوند. اين شيريني ها پر کار بوده و وقت نسبتاً زيادي صرف تزئين آن ها مي شود.اين شيريني ها عمدتاً پس از پخت در شربت قرار گرفته و يا با آيسينگ مخصوص، پوشش داده مي شوند.


مواد لازم خمیر :
کره : 100 گرم
آرد : 250 گرم
نمک : یک چهارم قاشق چایخوری
آب ولرم : یک چهارم پیمانه سرخالی
گلاب : 2 قاشق سوپخوری

مواد داخل خمیر :
مغز گردو-بادام-فندوق : 150 گرم
پودر شکر : 50 گرم
تخم مرغ : 1 عدد
هل یا دارچین : 1 قاشق چایخوری

مواد شربت :
آب : یک دوم پیمانه
شکر : 170 گرم
عسل : یک چهارم پیمانه
عرق بهارنارنج : 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه خمیر :
کره را ذوب کرده و می گذاریم تا خنک شود. آرد و نمک را الک کرده در طرفی می ریزیم. مرکز آرد را باز کرده، کره ذوب شده و گلاب را اضافه میکنیم. سپس آب را کم کم به مواد اضافه می کنیم تا خمیر درست شود و به دست نچسبد. خمیر را یکساعت در ظرفی که درپوش داشته باشد استراحت می دهیم.

طرز تهیه مواد داخل خمیر :
مغز گردو یا بادام را آسیاب کرده تا پودر شود. سپس هل و پودر شکر را اضافه می کنیم. زرده و سفیده تخم مرغ را با چنگال می زنیم تا از لختگی درآید. کم کم به مواد اضافه می کنیم تا موادمان بصورت خمیری درآید.

طرز تهیه شربت :
شکر را در ظرفی ریخته و آب را به آن اضافه کرده تا شکر حل شده و به مرحله جوش برسد. حدود 5 دقیقه که جوشید عسل و گلاب را اضافه میکنیم. دوباره می گذاریم تا به مرحله جوش برسد. کمی که قوام آمد شربت آماده است.




شیرینی مغربی

  1394/1/25 - 0:45:23
  پسندیدن : 16
  اضافه به علاقه مندی : 2
  نظرات : 2
  بازدید : 12848


 
ندا سروستانی
امتياز : 137975

ارسال هاي ديگر كاربر








رولت خامه ای

کیک رولت یا رولت سوئیسی ، نوعی کیک اسفنجی است. کیک بصورت نازک پخته شده و سپس بر روی آن مربا یا خامهٔ زده شده به همراه میوه‌های تازه، کرم کره و یا مواد دیگر مالیده شده و سپس پیچانده می‌شود. ممکن است سطح رولت با شکلات پوشانده شود. در هنگام خوردن رولت به عرض ۳–۲ سانتیمتر بریده می‌شود.


ویژه ها

کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
ژیگو
ارسال : chef somi
رست بیف
ارسال : chef somi
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi
پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi



انبه

انبه میوه ای خاص و با طعمی متفاوت که چند سالی هست که وارد ایران شده است و خیلی ها دوستش دارند.
انبه درختی است زیبا که ارتفاع آن تا 10 متر می رسد . منشا انبه هند و


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 220984
 
ندا سروستانی
امتياز : 137975
 
golara valianpour
امتياز : 98449
 
شف سارا
امتياز : 91589
 
سحر ناز
امتياز : 63898


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394