شیرینی مغربی


در اين شيريني ها که سايز متوسط و کوچکي را بايستي دارا باشند، اصالتاً از رنگ هاي بسيار شاد و تند خوراکي استفاده شده و عموماً با انواع مرواريد، نقل و اکليل، رنگ هاي پودري و ترافل هاي خوراکي مزين مي شوند. اين شيريني ها پر کار بوده و وقت نسبتاً زيادي صرف تزئين آن ها مي شود.اين شيريني ها عمدتاً پس از پخت در شربت قرار گرفته و يا با آيسينگ مخصوص، پوشش داده مي شوند.


مواد لازم خمیر :
کره : 100 گرم
آرد : 250 گرم
نمک : یک چهارم قاشق چایخوری
آب ولرم : یک چهارم پیمانه سرخالی
گلاب : 2 قاشق سوپخوری

مواد داخل خمیر :
مغز گردو-بادام-فندوق : 150 گرم
پودر شکر : 50 گرم
تخم مرغ : 1 عدد
هل یا دارچین : 1 قاشق چایخوری

مواد شربت :
آب : یک دوم پیمانه
شکر : 170 گرم
عسل : یک چهارم پیمانه
عرق بهارنارنج : 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه خمیر :
کره را ذوب کرده و می گذاریم تا خنک شود. آرد و نمک را الک کرده در طرفی می ریزیم. مرکز آرد را باز کرده، کره ذوب شده و گلاب را اضافه میکنیم. سپس آب را کم کم به مواد اضافه می کنیم تا خمیر درست شود و به دست نچسبد. خمیر را یکساعت در ظرفی که درپوش داشته باشد استراحت می دهیم.

طرز تهیه مواد داخل خمیر :
مغز گردو یا بادام را آسیاب کرده تا پودر شود. سپس هل و پودر شکر را اضافه می کنیم. زرده و سفیده تخم مرغ را با چنگال می زنیم تا از لختگی درآید. کم کم به مواد اضافه می کنیم تا موادمان بصورت خمیری درآید.

طرز تهیه شربت :
شکر را در ظرفی ریخته و آب را به آن اضافه کرده تا شکر حل شده و به مرحله جوش برسد. حدود 5 دقیقه که جوشید عسل و گلاب را اضافه میکنیم. دوباره می گذاریم تا به مرحله جوش برسد. کمی که قوام آمد شربت آماده است.




شیرینی مغربی

  1394/1/25 - 0:45:23
  پسندیدن : 16
  اضافه به علاقه مندی : 2
  نظرات : 2
  بازدید : 11153


 
ندا سروستانی
امتياز : 89402

ارسال هاي ديگر كاربر








ته چین با زرشک و خلال پسته و بادام

ته چین مرغ یکی از غذاهای شیک و مجلسیه که مناسب برای مجالس و مهمانیهاست و باعث رنگین شدن سفره شما میشه.ته چین دستور پختهای مختلفی داره اما چیزی که توی همشون مشترکه شکل قالبی برنج و ته دیگ خوشرنگ اونه،اگه تا حالا از درست کردنش میترسیدین باید بهتون بگم که ترسو کنار بذارین و دست به کار شین.


ویژه ها

رست بیف
ارسال : chef somi
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
میگو پفکی
ارسال : مامان پری
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
رست بیف
ارسال : chef somi
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi



لوبیا قرمز

لوبیاقرمز که به‌خاطر شکل و شمایلش به آن لوبیای فلفلی یا لوبیای کلیوی هم می‌گویند، بومی نواحی شمالی کشور هند است. این لوبیا در بین آمریکایی‌ها طرفداران بسیاری دارد.
لوبیای قرمز، به عنوان ماده غذایی مقوی و دلپذیر در سبد


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 130640
 
ندا سروستانی
امتياز : 89402
 
golara valianpour
امتياز : 55601
 
شف سارا
امتياز : 51257
 
سحر ناز
امتياز : 36281


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394