تخم مرغ با روکش سیب زمینی


صبحانه ای متفاوت!



نکته اول این خوراکی درست کردن تخم مرغ به صورتی است که زردش نرم بماند
برای اینکار باید تخم مرغ ها بزرگ باشند و تخم مرغ در یخچال باید خوب خنک باشد.
کف قابلمه رو یک سانت آب میریزیم وقتی به جوش آمد تخم مرغ ها رو مستقیم از یخچال داخل آبجوش میگذاریم.
در قابلمه رو می بندیم و دقیقاً 6 دقیقه و 30 ثانیه (390 ثانیه) میپزیم.
بعد بلافاصله تخم مرغ ها رو زیر آب سرد میگیریم.
برای تخم مرغ با روکش سیب زمینی تخم مرغ ها رو می پزیم و پوست می کنیم.
سیب زمینی ها را پس از پختن پوست می گیریم.

سیب زمینی ها را خوب له می کنیم با کمی ادویه و نمک خوب مخلوط می کنیم و کمی آرد اضافه می کنیم و وزر می دهیم تا حدی که به دست نچسبد.
با کمک آرد پوره سیب زمینی رو پهن می کنیم و تخم مرغ رو وسطش میذاریم و پوره سیب زمینی رو دور تخم مرغ می پیچیم.
پوره رو به صورت توپی در می آوریم سپس در روغن داغ سرخ می کنیم.




تخم مرغ با روکش سیب زمینی

  1395/8/3 - 18:47:52
  پسندیدن : 6
  اضافه به علاقه مندی : 3
  بدون نظر
  بازدید : 1047


 
عسل بانو
امتياز : 13521

ارسال هاي ديگر كاربر








چیکن استروگانف

چيكن استروگانف یک مدل از غذاي معروف روسي بيف استروگانفه. ورژنهاي مختلفي از اين غذا در دنيا وجود داره .كافيه یکم توش تغيير داده بشه تا به يك طعم جديد برسید.
چيكن استروگانف رو ميتونيد با پاستا يا برنج يا نان سرو كنيد و يا به تنهايي ميل كنيد


ویژه ها

اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
خامه ترش
ارسال : chef somi
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز



قارچ

حدود دو هزار سال از کشت این سبزی در دنیا می گذرد. ژاپنی ها اولین کسانی بودند که آن را کشت کرده و مورد استفاده قرار دادند. آب و هوای گرم و مرطوب ژاپن زادگاه مناسبی برای این سبزی به


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 81845
 
ندا سروستانی
امتياز : 62488
 
golara valianpour
امتياز : 33335
 
شف سارا
امتياز : 31385
 
سحر ناز
امتياز : 22098


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394