تخم مرغ با روکش سیب زمینی


صبحانه ای متفاوت!



نکته اول این خوراکی درست کردن تخم مرغ به صورتی است که زردش نرم بماند
برای اینکار باید تخم مرغ ها بزرگ باشند و تخم مرغ در یخچال باید خوب خنک باشد.
کف قابلمه رو یک سانت آب میریزیم وقتی به جوش آمد تخم مرغ ها رو مستقیم از یخچال داخل آبجوش میگذاریم.
در قابلمه رو می بندیم و دقیقاً 6 دقیقه و 30 ثانیه (390 ثانیه) میپزیم.
بعد بلافاصله تخم مرغ ها رو زیر آب سرد میگیریم.
برای تخم مرغ با روکش سیب زمینی تخم مرغ ها رو می پزیم و پوست می کنیم.
سیب زمینی ها را پس از پختن پوست می گیریم.

سیب زمینی ها را خوب له می کنیم با کمی ادویه و نمک خوب مخلوط می کنیم و کمی آرد اضافه می کنیم و وزر می دهیم تا حدی که به دست نچسبد.
با کمک آرد پوره سیب زمینی رو پهن می کنیم و تخم مرغ رو وسطش میذاریم و پوره سیب زمینی رو دور تخم مرغ می پیچیم.
پوره رو به صورت توپی در می آوریم سپس در روغن داغ سرخ می کنیم.




تخم مرغ با روکش سیب زمینی

  1395/8/3 - 18:47:52
  پسندیدن : 6
  اضافه به علاقه مندی : 3
  بدون نظر
  بازدید : 2229


 
عسل بانو
امتياز : 27688

ارسال هاي ديگر كاربر








رست بیف

رست بیف roast beef گوشتی است که در فر کبابی شده باشد.به عنوان وعده غذای اصلی سرو شده و هم در ظرف همراه با مخلفات و هم به عنوان ساندویچ سرو میشه.


ویژه ها

قرابیه
ارسال : شیرین صادقی
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
رست بیف
ارسال : chef somi
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi



روغن کنجد

کنجد یکی از گیاهان هزار خاصیت طبیعت است که بسیاری از مواد معدنی ، اسید های چرب غیر اشباع و مقداری آهن را در خود جای داده که درمیان انواع گیهان دارویی و دانه های روغنی دارای جایگاه ویژه


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 151008
 
ندا سروستانی
امتياز : 100469
 
golara valianpour
امتياز : 65992
 
شف سارا
امتياز : 60776
 
سحر ناز
امتياز : 43028


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394