تخم مرغ با روکش سیب زمینی


صبحانه ای متفاوت!



نکته اول این خوراکی درست کردن تخم مرغ به صورتی است که زردش نرم بماند
برای اینکار باید تخم مرغ ها بزرگ باشند و تخم مرغ در یخچال باید خوب خنک باشد.
کف قابلمه رو یک سانت آب میریزیم وقتی به جوش آمد تخم مرغ ها رو مستقیم از یخچال داخل آبجوش میگذاریم.
در قابلمه رو می بندیم و دقیقاً 6 دقیقه و 30 ثانیه (390 ثانیه) میپزیم.
بعد بلافاصله تخم مرغ ها رو زیر آب سرد میگیریم.
برای تخم مرغ با روکش سیب زمینی تخم مرغ ها رو می پزیم و پوست می کنیم.
سیب زمینی ها را پس از پختن پوست می گیریم.

سیب زمینی ها را خوب له می کنیم با کمی ادویه و نمک خوب مخلوط می کنیم و کمی آرد اضافه می کنیم و وزر می دهیم تا حدی که به دست نچسبد.
با کمک آرد پوره سیب زمینی رو پهن می کنیم و تخم مرغ رو وسطش میذاریم و پوره سیب زمینی رو دور تخم مرغ می پیچیم.
پوره رو به صورت توپی در می آوریم سپس در روغن داغ سرخ می کنیم.




تخم مرغ با روکش سیب زمینی

  1395/8/3 - 18:47:52
  پسندیدن : 6
  اضافه به علاقه مندی : 3
  بدون نظر
  بازدید : 3255


 
عسل بانو
امتياز : 37688

ارسال هاي ديگر كاربر








پاپریکا خانگی paprika

پاپريكا ادويه ايه كه با آسياب كردن فلفل capsicum annuum خشك شده بدست مياد. فلفل capsicum كَپسيكم هم تند هم شيرين هست كه براي فلفل تند از Chili pepper و شیرین از فلفل دلمه اي Bell pepper استفاده ميشه. همينطور كه ميدونيد فلفل دلمه اي طعم شيرين و عطر خاصي داره. فلفل دلمه اي قرمزدر خيلي از كشور ها با نام كپسيكم شهرت داره.


ویژه ها

سالسا فرسکا
ارسال : chef somi
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
خامه ترش
ارسال : chef somi
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل



انار

انار ترش طبع سرد و خشک دارد و انار شیرین تا حدودی معتدل می باشد.
آب انار برای پیشگیری از سرطان مفید است، سلامت قلب را بهبود می بخشد و حتی می تواند توان جنسی را تقویت کند.
متخصصان


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 195582
 
ندا سروستانی
امتياز : 124239
 
golara valianpour
امتياز : 87140
 
شف سارا
امتياز : 80822
 
سحر ناز
امتياز : 56770


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394