تخم مرغ با روکش سیب زمینی


صبحانه ای متفاوت!



نکته اول این خوراکی درست کردن تخم مرغ به صورتی است که زردش نرم بماند
برای اینکار باید تخم مرغ ها بزرگ باشند و تخم مرغ در یخچال باید خوب خنک باشد.
کف قابلمه رو یک سانت آب میریزیم وقتی به جوش آمد تخم مرغ ها رو مستقیم از یخچال داخل آبجوش میگذاریم.
در قابلمه رو می بندیم و دقیقاً 6 دقیقه و 30 ثانیه (390 ثانیه) میپزیم.
بعد بلافاصله تخم مرغ ها رو زیر آب سرد میگیریم.
برای تخم مرغ با روکش سیب زمینی تخم مرغ ها رو می پزیم و پوست می کنیم.
سیب زمینی ها را پس از پختن پوست می گیریم.

سیب زمینی ها را خوب له می کنیم با کمی ادویه و نمک خوب مخلوط می کنیم و کمی آرد اضافه می کنیم و وزر می دهیم تا حدی که به دست نچسبد.
با کمک آرد پوره سیب زمینی رو پهن می کنیم و تخم مرغ رو وسطش میذاریم و پوره سیب زمینی رو دور تخم مرغ می پیچیم.
پوره رو به صورت توپی در می آوریم سپس در روغن داغ سرخ می کنیم.




تخم مرغ با روکش سیب زمینی

  1395/8/3 - 18:47:52
  پسندیدن : 6
  اضافه به علاقه مندی : 3
  بدون نظر
  بازدید : 1892


 
عسل بانو
امتياز : 23149

ارسال هاي ديگر كاربر








چیکن استروگانف

چيكن استروگانف یک مدل از غذاي معروف روسي بيف استروگانفه. ورژنهاي مختلفي از اين غذا در دنيا وجود داره .كافيه یکم توش تغيير داده بشه تا به يك طعم جديد برسید.
چيكن استروگانف رو ميتونيد با پاستا يا برنج يا نان سرو كنيد و يا به تنهايي ميل كنيد


ویژه ها

ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
سیب زمینی تنوری
ارسال : بهاره کریمی



عرق نعنا

عرق نعناع، فقط حاوی رایحه نعناع ترکیب شده با آب است که خاصیت ضدنفخ، ضددرد و ضداسپاسم (گرفتگی) دارد. از آنجا که تمام ترکیب های نعناع وارد عرقش نمی شود، نمی توان همه خواص برگ نعناع را به عرق آن


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 130655
 
ندا سروستانی
امتياز : 89414
 
golara valianpour
امتياز : 55607
 
شف سارا
امتياز : 51261
 
سحر ناز
امتياز : 36288


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394