سالسا اسپاگتی


تجربه ی اسپاگتی بدون گوشت!


مواد لازم

اسپاگتی 350 گرم
گوجه فرنگی (رسیده) 600 گرم
زیتون سیاه 12 عدد
برگ ریحان (پاک شده) 50 گرم
سیر (کوبیده شده) 1 حبه
روغن زیتون به مقدا رلازم
سرکه قرمز 2 قاشق سوپ خوری
پنیر پارمزان به میزان لازم
برگ ریحان (در صورت تمایل) مقداری برای تزئین
نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه

1. اسپاگتی را به‌همراه کمی نمک، در قابلمه‌ای حاوی مقداری آبِ جوش بریزید و بگذارید به‌مدت 10 دقیقه، روی حرارت زیاد بجوشد تا نرم شود سپس آن را آبکش کنید.
2. گوجه‌فرنگی، زیتون و برگ ریحان را در غذاساز ریخته و هم بزنید تا پوره شود سپس آن را در ظرفی بریزید. سیر، 50 میلی‌لیتر روغن زیتون، سرکه قرمز، مقداری نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا سالسا آماده شود.
3. اسپاگتی را به آن اضافه و زیر و رو کنید تا اسپاگتی کاملاً به سالسا آغشته شود سپس آن را در ظرف مورد نظر بریزید، روی آن، پنیر پارمزان بپاشید و با برگ ریحان تزیین و سرو کنید.




سالسا اسپاگتی

  1395/8/1 - 15:29:51
  پسندیدن : 5
  اضافه به علاقه مندی : 3
  بدون نظر
  بازدید : 2223


 
مینو محمدی
امتياز : 30324

ارسال هاي ديگر كاربر








کاپوچینو

کاپوجینو در واقع یکی از انواع نسکافه های فرانسوی است. این نوع نسکافه بعلت طعم مابین گرم و سردی که دارد در دنیا بسیار طرفدار دارد.


ویژه ها

فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
سیب زمینی تنوری
ارسال : بهاره کریمی
ژیگو
ارسال : chef somi
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
رست بیف
ارسال : chef somi
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر



انار

انار ترش طبع سرد و خشک دارد و انار شیرین تا حدودی معتدل می باشد.
آب انار برای پیشگیری از سرطان مفید است، سلامت قلب را بهبود می بخشد و حتی می تواند توان جنسی را تقویت کند.
متخصصان


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 150992
 
ندا سروستانی
امتياز : 100450
 
golara valianpour
امتياز : 65988
 
شف سارا
امتياز : 60763
 
سحر ناز
امتياز : 43019


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394