سالسا اسپاگتی


تجربه ی اسپاگتی بدون گوشت!


مواد لازم

اسپاگتی 350 گرم
گوجه فرنگی (رسیده) 600 گرم
زیتون سیاه 12 عدد
برگ ریحان (پاک شده) 50 گرم
سیر (کوبیده شده) 1 حبه
روغن زیتون به مقدا رلازم
سرکه قرمز 2 قاشق سوپ خوری
پنیر پارمزان به میزان لازم
برگ ریحان (در صورت تمایل) مقداری برای تزئین
نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه

1. اسپاگتی را به‌همراه کمی نمک، در قابلمه‌ای حاوی مقداری آبِ جوش بریزید و بگذارید به‌مدت 10 دقیقه، روی حرارت زیاد بجوشد تا نرم شود سپس آن را آبکش کنید.
2. گوجه‌فرنگی، زیتون و برگ ریحان را در غذاساز ریخته و هم بزنید تا پوره شود سپس آن را در ظرفی بریزید. سیر، 50 میلی‌لیتر روغن زیتون، سرکه قرمز، مقداری نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا سالسا آماده شود.
3. اسپاگتی را به آن اضافه و زیر و رو کنید تا اسپاگتی کاملاً به سالسا آغشته شود سپس آن را در ظرف مورد نظر بریزید، روی آن، پنیر پارمزان بپاشید و با برگ ریحان تزیین و سرو کنید.




سالسا اسپاگتی

  1395/8/1 - 15:29:51
  پسندیدن : 5
  اضافه به علاقه مندی : 3
  بدون نظر
  بازدید : 2721


 
مینو محمدی
امتياز : 35855

ارسال هاي ديگر كاربر








کیک سیب

کیک سیب یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین انواع کیک در جهان است . این شیرینی یکی از شیرینی هایی است که در همه کشورها تهیه شده و تقریبا به همه مزاج ها سازگار است. امیدوارم که ازش لذت ببرید.


ویژه ها

کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi
سیب زمینی تنوری
ارسال : بهاره کریمی
مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا



عدس

عدس گیاهی است یکساله که ارتفاع آن بیش از ۳۰ سانتیمتر نیست . برگهای آن دارای ۶ تا ۱۴ برگچه می باشد که در انتهای آن پیچک قرار دارد . گلهای عدس رنگ سفید و دارای رگه هایی به رنگ


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 177561
 
ندا سروستانی
امتياز : 114864
 
golara valianpour
امتياز : 78676
 
شف سارا
امتياز : 72810
 
سحر ناز
امتياز : 51181


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394