سالسا اسپاگتی


تجربه ی اسپاگتی بدون گوشت!


مواد لازم

اسپاگتی 350 گرم
گوجه فرنگی (رسیده) 600 گرم
زیتون سیاه 12 عدد
برگ ریحان (پاک شده) 50 گرم
سیر (کوبیده شده) 1 حبه
روغن زیتون به مقدا رلازم
سرکه قرمز 2 قاشق سوپ خوری
پنیر پارمزان به میزان لازم
برگ ریحان (در صورت تمایل) مقداری برای تزئین
نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه

1. اسپاگتی را به‌همراه کمی نمک، در قابلمه‌ای حاوی مقداری آبِ جوش بریزید و بگذارید به‌مدت 10 دقیقه، روی حرارت زیاد بجوشد تا نرم شود سپس آن را آبکش کنید.
2. گوجه‌فرنگی، زیتون و برگ ریحان را در غذاساز ریخته و هم بزنید تا پوره شود سپس آن را در ظرفی بریزید. سیر، 50 میلی‌لیتر روغن زیتون، سرکه قرمز، مقداری نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا سالسا آماده شود.
3. اسپاگتی را به آن اضافه و زیر و رو کنید تا اسپاگتی کاملاً به سالسا آغشته شود سپس آن را در ظرف مورد نظر بریزید، روی آن، پنیر پارمزان بپاشید و با برگ ریحان تزیین و سرو کنید.




سالسا اسپاگتی

  1395/8/1 - 15:29:51
  پسندیدن : 5
  اضافه به علاقه مندی : 3
  بدون نظر
  بازدید : 1213


 
مینو محمدی
امتياز : 18154

ارسال هاي ديگر كاربر








دیپ دیش چیکن کوردن بلو

کوردون بلو یک غذای سوییسی است که ورقه گوشت رول شده با پنیر و کالباسه و سوخاری میشه
دیپ دیش چیکن کوردن بلو ورژن فرانسوی ازین غذاست که آسونتر آماده میشه
اگه مثل من عاشق پنیرین حتما امتحانش کنین.


ویژه ها

شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi
رست بیف
ارسال : chef somi
ژیگو
ارسال : chef somi



زعفران

زَعفَران یا زعفران خوراکی (نام علمی: Crocus sativus) گیاهی است از تیره‌ی زنبقیان، سرده زعفران که ویژگی سرخوشی داشته و امروزه برخی شرکت‌های دارویی اروپایی از آن بعنوان اینتگراتور ضد افسردگی استفاده می‌کنند. زعفران گیاهی کوچک و چند ساله به


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 90583
 
ندا سروستانی
امتياز : 67529
 
golara valianpour
امتياز : 37387
 
شف سارا
امتياز : 34583
 
سحر ناز
امتياز : 24447


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394