سالسا اسپاگتی


تجربه ی اسپاگتی بدون گوشت!


مواد لازم

اسپاگتی 350 گرم
گوجه فرنگی (رسیده) 600 گرم
زیتون سیاه 12 عدد
برگ ریحان (پاک شده) 50 گرم
سیر (کوبیده شده) 1 حبه
روغن زیتون به مقدا رلازم
سرکه قرمز 2 قاشق سوپ خوری
پنیر پارمزان به میزان لازم
برگ ریحان (در صورت تمایل) مقداری برای تزئین
نمک و فلفل به مقدار لازم


طرز تهیه

1. اسپاگتی را به‌همراه کمی نمک، در قابلمه‌ای حاوی مقداری آبِ جوش بریزید و بگذارید به‌مدت 10 دقیقه، روی حرارت زیاد بجوشد تا نرم شود سپس آن را آبکش کنید.
2. گوجه‌فرنگی، زیتون و برگ ریحان را در غذاساز ریخته و هم بزنید تا پوره شود سپس آن را در ظرفی بریزید. سیر، 50 میلی‌لیتر روغن زیتون، سرکه قرمز، مقداری نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا سالسا آماده شود.
3. اسپاگتی را به آن اضافه و زیر و رو کنید تا اسپاگتی کاملاً به سالسا آغشته شود سپس آن را در ظرف مورد نظر بریزید، روی آن، پنیر پارمزان بپاشید و با برگ ریحان تزیین و سرو کنید.




سالسا اسپاگتی

  1395/8/1 - 15:29:51
  پسندیدن : 5
  اضافه به علاقه مندی : 3
  بدون نظر
  بازدید : 873


 
مینو محمدی
امتياز : 14673

ارسال هاي ديگر كاربر








کرم کارامل

یک دسر فرانسوی با پایه کرم کاستارد و لایه ای از کارامل.برای راحتی و زیبایی بهتر است که در قالبهای تک نفره درست شود.
این کرم یکی از گزینه های مناسب مهمانیها و تولدهای شماست و بسیار خوشمزه است و تهیه آن آسان است.طعم کرم کارامل خانگی با کرم های پودری آماده بسیار متفاوت است.


ویژه ها

اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
رست بیف
ارسال : chef somi
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
میگو پفکی
ارسال : مامان پری



لپه

لپه منبع غنی فیبر است به همین دلیل برای کاهش کلسترول خون و کاهش بیماری‌های قلبی – عروقی توصیه می‌شود.
لپه از گروه حبوبات، یک گیاه دولپه‌ای است و در خانواده نخود جای می‌گیرد. می‌دانید که حبوبات ارزش غذایی بسیار


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 71492
 
ندا سروستانی
امتياز : 56395
 
golara valianpour
امتياز : 28673
 
شف سارا
امتياز : 27275
 
سحر ناز
امتياز : 19219


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394