رول سالاد مرغ


این رول را برای صبحانه و یا دیش ساید در مهمانی استفاده میکنیم.


مواد لازم:

سینه مرغ پخته و خرد شده....................................... یک عدد معادل 400 گرم

پیازچه حلقه ای خرد شده......................................... 3 ساقه

گردو نگینی خرد شده............................................... یک چهارم پیمانه

پنیر خامه ای.......................................................... یک دوم پیمانه

کنجد.................................................................... یک دوم پیمانه

گوجه فرنگی حبه ای خرد شده با پوست...................... یک عدد

فلفل قرمز ترکیه...................................................... مقداری

کاهوی شسته ...................................................... 5 الی 6 برگ

نان لواش نرم.......................................................... 2 الی 3 عدد



طرز تهیه:

اول سینه مرغ پخته (آب پز شده) را داخل دستگاه غذاساز برقی میریزیم و پیازچه را به آن اضافه کرده در غذاساز را میبندیم و مواد را کاملاً مخلوط میکنیم.

قسمت سفید پیازچه را در این غذا استفاده میکنیم.

وقتی مرغ و پیازچه کاملاً میکس شد دستگاه را خاموش میکنیم و مواد را داخل یک کاسه بزرگ میریزیم.

داخل ظرف دیگری یکی دو قاشق خامه را به پنیر خامه ای اضافه کرده و مخلوط میکنیم که اضافه کردن خامه به دلخواه است و میتوان آن را حذف کرد.

نصف کنجد را داخل پنیر میریزیم و نصف دیگر آن را به مرغ اضافه میکنیم.

پنیر و کنجد را با قاشق مخلوط میکنیم.

گردو را به مرغ اضافه کرده و فلفل قرمز را نیز به مرغ اضافه میکنیم.

اگر فلفل قرمز ترکیه نبود میتوانیم از فلفل سیاه پودر شده معمولی به جای آن استفاده کنیم.

وقتی فلفل را هم اضافه کردیم با لیستک مواد مرغ را مخلوط میکنیم.

وقتی مواد کاملاً مخلوط شد

از هر نوع نان لواش که دوست داشتیم میتوانیم استفاده کنیم.

نان را روی میز کارمان باز میکنیم و مقداری پنیر مخلوط شده را روی نان میمالیم و بعد از پشت کاهو قسمت ضخیم و سفید آنها را میگیریم و روی پنیر پهن میکنیم و وقتی همه جای نان را با کاهو پوشانیم روی کاهو مقداری ترکیب مرغ مخلوط شده را میریزیم و کاملاً پخش میکنیم.

بعد روی مرغ یک لایه نازک پنیر میکشیم و با دست کاملاً فشار میدهیم تا مواد به هم بچسبند بعد گوجه فرنگی را روی پنیر میپاشیم و بعد از سر نان لواش شروع میکنیم به صورت محکم رول میکنیم.

وقتی نان را رول کردیم روی میز کارمان یا سلفون یا کیسه فریزر را باز میکنیم و رول را داخل آن قرار داده و کاملاً میپیچیم سپس میگذاریم داخل یخچال حدود یک ساعت بماند تا مواد خودش را بگیرد بعد به صورت رول برشت میزنیم و داخل دیس میچینیم و در کنار آن کاهوی خرد شده و لیموترش پرپر شده برای تزئین قرار میدهیم.




رول سالاد مرغ

  1395/3/14 - 9:35:46
  پسندیدن : 3
  اضافه به علاقه مندی : 2
  بدون نظر
  بازدید : 1899


 
آرزو مقبل
امتياز : 26721

ارسال هاي ديگر كاربر








کرم کارامل

یک دسر فرانسوی با پایه کرم کاستارد و لایه ای از کارامل.برای راحتی و زیبایی بهتر است که در قالبهای تک نفره درست شود.
این کرم یکی از گزینه های مناسب مهمانیها و تولدهای شماست و بسیار خوشمزه است و تهیه آن آسان است.طعم کرم کارامل خانگی با کرم های پودری آماده بسیار متفاوت است.


ویژه ها

کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
قرابیه
ارسال : شیرین صادقی
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
بروشتای میگو و پنیر
ارسال : chef somi



آویشن

آویشن (نام علمی Thymus vulgaris) گیاهی از تیره نعنا است. آویشن درختچه‌ای کوتاه و پرشاخه است که برگهای نازک و روبرو به هم دارد و دارای گل‌هایی سفید یا بنفش است.
در روایات از آن به صعتر یاد شده است.


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 117059
 
ندا سروستانی
امتياز : 82047
 
golara valianpour
امتياز : 48919
 
شف سارا
امتياز : 45236
 
سحر ناز
امتياز : 32138


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394