رول سالاد مرغ


این رول را برای صبحانه و یا دیش ساید در مهمانی استفاده میکنیم.


مواد لازم:

سینه مرغ پخته و خرد شده....................................... یک عدد معادل 400 گرم

پیازچه حلقه ای خرد شده......................................... 3 ساقه

گردو نگینی خرد شده............................................... یک چهارم پیمانه

پنیر خامه ای.......................................................... یک دوم پیمانه

کنجد.................................................................... یک دوم پیمانه

گوجه فرنگی حبه ای خرد شده با پوست...................... یک عدد

فلفل قرمز ترکیه...................................................... مقداری

کاهوی شسته ...................................................... 5 الی 6 برگ

نان لواش نرم.......................................................... 2 الی 3 عدد



طرز تهیه:

اول سینه مرغ پخته (آب پز شده) را داخل دستگاه غذاساز برقی میریزیم و پیازچه را به آن اضافه کرده در غذاساز را میبندیم و مواد را کاملاً مخلوط میکنیم.

قسمت سفید پیازچه را در این غذا استفاده میکنیم.

وقتی مرغ و پیازچه کاملاً میکس شد دستگاه را خاموش میکنیم و مواد را داخل یک کاسه بزرگ میریزیم.

داخل ظرف دیگری یکی دو قاشق خامه را به پنیر خامه ای اضافه کرده و مخلوط میکنیم که اضافه کردن خامه به دلخواه است و میتوان آن را حذف کرد.

نصف کنجد را داخل پنیر میریزیم و نصف دیگر آن را به مرغ اضافه میکنیم.

پنیر و کنجد را با قاشق مخلوط میکنیم.

گردو را به مرغ اضافه کرده و فلفل قرمز را نیز به مرغ اضافه میکنیم.

اگر فلفل قرمز ترکیه نبود میتوانیم از فلفل سیاه پودر شده معمولی به جای آن استفاده کنیم.

وقتی فلفل را هم اضافه کردیم با لیستک مواد مرغ را مخلوط میکنیم.

وقتی مواد کاملاً مخلوط شد

از هر نوع نان لواش که دوست داشتیم میتوانیم استفاده کنیم.

نان را روی میز کارمان باز میکنیم و مقداری پنیر مخلوط شده را روی نان میمالیم و بعد از پشت کاهو قسمت ضخیم و سفید آنها را میگیریم و روی پنیر پهن میکنیم و وقتی همه جای نان را با کاهو پوشانیم روی کاهو مقداری ترکیب مرغ مخلوط شده را میریزیم و کاملاً پخش میکنیم.

بعد روی مرغ یک لایه نازک پنیر میکشیم و با دست کاملاً فشار میدهیم تا مواد به هم بچسبند بعد گوجه فرنگی را روی پنیر میپاشیم و بعد از سر نان لواش شروع میکنیم به صورت محکم رول میکنیم.

وقتی نان را رول کردیم روی میز کارمان یا سلفون یا کیسه فریزر را باز میکنیم و رول را داخل آن قرار داده و کاملاً میپیچیم سپس میگذاریم داخل یخچال حدود یک ساعت بماند تا مواد خودش را بگیرد بعد به صورت رول برشت میزنیم و داخل دیس میچینیم و در کنار آن کاهوی خرد شده و لیموترش پرپر شده برای تزئین قرار میدهیم.




رول سالاد مرغ

  1395/3/14 - 9:35:46
  پسندیدن : 3
  اضافه به علاقه مندی : 2
  بدون نظر
  بازدید : 3603


 
آرزو مقبل
امتياز : 51691

ارسال هاي ديگر كاربر








ژیگو

ژیگو ، غذایی فرانسوی است که از گوشت ران گوساله یا گوسفندی درست میشود


ویژه ها

سیب زمینی تنوری
ارسال : بهاره کریمی
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی
قرابیه
ارسال : شیرین صادقی
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi



سیر

سیر (نام علمی: Allium sativum) گیاهی است از راسته مارچوبه‌سانان (Asparagales) از تیره نرگسیان و زیر تیره پیازیان (Alliaceae) و سرده والک(Allium).
به دستور خوفو، یکی از پادشاهان سلسله چهارم مصر باستان، یک پر سیر را روی بلندترین هرم جیزه


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 221008
 
ندا سروستانی
امتياز : 137981
 
golara valianpour
امتياز : 98460
 
شف سارا
امتياز : 91599
 
سحر ناز
امتياز : 63902


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394