ساندویچ مرغ مخصوص


یک غذا یا میان وعده ی خوشمزه برای گردش های بهاری شما


مواد لازم:

گوشت مرغ آب پز.................................................... 150 الی 200 گرم

کاهو پیچ ریز خرد شده.............................................. یک عدد کوچک

کرفس ریز خرد شده................................................. 3 شاخه

جعفری خرد شده.................................................... 20 شاخه

پیازچه حلقه ای خرد شده......................................... 10 الی 15 شاخه

نان ساندویجی........................................................ به تعداد لازم

سس هزار جزیره..................................................... 3 الی 4 ق غ

مغز گردوی کاملاً پودر شده........................................ 10 عدد

گوجه فرنگی سفت و مربعی خرد شده با پوست............ 3 عدد



طرز تهیه:

از هر قسمت مرغ به دلخواه میتوان استفاده کرد.

اگر از مغز کرفس استفاده کنیم بهتر است.

قسمت سبز و سفید پیازچه را با هم خرد میکنیم.

ابتدا مرغ را آب پز میکنیم و یا خیلی ریز خرد میکنیم و در دستگاه غذاساز دستی تیغ دار خرد میکنیم. بعد تمام مواد را داخل یک کاسه بزرگ میریزیم. مرغ، کرفس، کاهو، پیازچه، گوجه فرنگی و گردو را میریزیم و با دو تا قاشق کاملاً مخلوط میکنیم و بعد جعفری را در همان زمان خرد میکنیم و به موادمان اضافه میکنیم.

نباید به جای جعفری تازه از جعفری خشک استفاده کنیم و همینطور به جای پیازچه از پیاز استفاده نکنیم و همین موادی که گفته شده اینها را استفاده میکنیم تا طعم غذا عوض نشود.

بعد از جعفری، 4 ق سس به مواد اضافه کرده و با دو تا قاشق کاملاً مخلوط میکنیم بعد نان باگت را روی تخته کارمان با چاقوی اره ای برش میزنیم و بعد مواد را داخل نان قرار میدهیم و بعد باگت را به صورت اریب نصف میکنیم و داخل دیس میچینیم.

البته برای اینکه زیبا دیده شود برش میزنیم. هر یک نان برای یک نفر کافی است.

نانها را همیشه باید با چاقوی اره ای برش بزنیم.

میتوانیم از هر نوع نان استفاده کنیم به جز نان سنگل و لواش و تافتون چون نمیشود مواد را داخل این نانها گذاشت.

مقدار پیارچه در این ساندویج بستگی به خودمان دارد که چقدر دوست داشته باشیم. اگر دوست داریم 20 شاخه و اگر نمیخواهیم زیاد باشه 10 شاخه کافی است.

سس ساندویج هم نباید زیاد باشد با این مواد میتوانیم 5 الی 6 ساندویج درست کنیم.

گوجه فرنگی را باید کمی درشت خرد کنیم تا آب نیندازد.

جعفری و کاهو و کرفس را بعد از شستن میگذاریم تا آبشان کاملاً گرفته شود تا ساندویج آبدار نباشد.




ساندویچ مرغ مخصوص

  1395/3/14 - 9:31:23
  پسندیدن : 4
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 2298


 
آرزو مقبل
امتياز : 24907

ارسال هاي ديگر كاربر








پاپریکا خانگی paprika

پاپريكا ادويه ايه كه با آسياب كردن فلفل capsicum annuum خشك شده بدست مياد. فلفل capsicum كَپسيكم هم تند هم شيرين هست كه براي فلفل تند از Chili pepper و شیرین از فلفل دلمه اي Bell pepper استفاده ميشه. همينطور كه ميدونيد فلفل دلمه اي طعم شيرين و عطر خاصي داره. فلفل دلمه اي قرمزدر خيلي از كشور ها با نام كپسيكم شهرت داره.


ویژه ها

ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi
مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی
خامه ترش
ارسال : chef somi
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز



لپه

لپه منبع غنی فیبر است به همین دلیل برای کاهش کلسترول خون و کاهش بیماری‌های قلبی – عروقی توصیه می‌شود.
لپه از گروه حبوبات، یک گیاه دولپه‌ای است و در خانواده نخود جای می‌گیرد. می‌دانید که حبوبات ارزش غذایی بسیار


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 108932
 
ندا سروستانی
امتياز : 77749
 
golara valianpour
امتياز : 45343
 
شف سارا
امتياز : 41901
 
سحر ناز
امتياز : 29693


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394