ساندویچ مرغ مخصوص


یک غذا یا میان وعده ی خوشمزه برای گردش های بهاری شما


مواد لازم:

گوشت مرغ آب پز.................................................... 150 الی 200 گرم

کاهو پیچ ریز خرد شده.............................................. یک عدد کوچک

کرفس ریز خرد شده................................................. 3 شاخه

جعفری خرد شده.................................................... 20 شاخه

پیازچه حلقه ای خرد شده......................................... 10 الی 15 شاخه

نان ساندویجی........................................................ به تعداد لازم

سس هزار جزیره..................................................... 3 الی 4 ق غ

مغز گردوی کاملاً پودر شده........................................ 10 عدد

گوجه فرنگی سفت و مربعی خرد شده با پوست............ 3 عدد



طرز تهیه:

از هر قسمت مرغ به دلخواه میتوان استفاده کرد.

اگر از مغز کرفس استفاده کنیم بهتر است.

قسمت سبز و سفید پیازچه را با هم خرد میکنیم.

ابتدا مرغ را آب پز میکنیم و یا خیلی ریز خرد میکنیم و در دستگاه غذاساز دستی تیغ دار خرد میکنیم. بعد تمام مواد را داخل یک کاسه بزرگ میریزیم. مرغ، کرفس، کاهو، پیازچه، گوجه فرنگی و گردو را میریزیم و با دو تا قاشق کاملاً مخلوط میکنیم و بعد جعفری را در همان زمان خرد میکنیم و به موادمان اضافه میکنیم.

نباید به جای جعفری تازه از جعفری خشک استفاده کنیم و همینطور به جای پیازچه از پیاز استفاده نکنیم و همین موادی که گفته شده اینها را استفاده میکنیم تا طعم غذا عوض نشود.

بعد از جعفری، 4 ق سس به مواد اضافه کرده و با دو تا قاشق کاملاً مخلوط میکنیم بعد نان باگت را روی تخته کارمان با چاقوی اره ای برش میزنیم و بعد مواد را داخل نان قرار میدهیم و بعد باگت را به صورت اریب نصف میکنیم و داخل دیس میچینیم.

البته برای اینکه زیبا دیده شود برش میزنیم. هر یک نان برای یک نفر کافی است.

نانها را همیشه باید با چاقوی اره ای برش بزنیم.

میتوانیم از هر نوع نان استفاده کنیم به جز نان سنگل و لواش و تافتون چون نمیشود مواد را داخل این نانها گذاشت.

مقدار پیارچه در این ساندویج بستگی به خودمان دارد که چقدر دوست داشته باشیم. اگر دوست داریم 20 شاخه و اگر نمیخواهیم زیاد باشه 10 شاخه کافی است.

سس ساندویج هم نباید زیاد باشد با این مواد میتوانیم 5 الی 6 ساندویج درست کنیم.

گوجه فرنگی را باید کمی درشت خرد کنیم تا آب نیندازد.

جعفری و کاهو و کرفس را بعد از شستن میگذاریم تا آبشان کاملاً گرفته شود تا ساندویج آبدار نباشد.




ساندویچ مرغ مخصوص

  1395/3/14 - 9:31:23
  پسندیدن : 4
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 2190


 
آرزو مقبل
امتياز : 23461

ارسال هاي ديگر كاربر








بروشتای میگو و پنیر

بروشتا یک پیش غذای ایتالیاییه که نان برشته به همراه سیر و روغن زیتون بیس این پیش غذاست و با تاپرهای مختلف و دلخواه سرو میشه
در پستهای بعدی بروشتا با تاپرهای دیگه هم میذارم براتون.


ویژه ها

پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
رست بیف
ارسال : chef somi
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
ژیگو
ارسال : chef somi
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر



کدو سبز

کدو از نظر علم گیاه شناسی یک میوه ی تابستانی است اما از نظر پخت و پز به عنوان یک سبزی در نظر گرفته می شود که خیلی هم ارزش تغذیه ای زیادی دارد و برای سلامتی بسیار مفید است.


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 102577
 
ندا سروستانی
امتياز : 74203
 
golara valianpour
امتياز : 42621
 
شف سارا
امتياز : 39296
 
سحر ناز
امتياز : 27742


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394