ساندویچ مرغ مخصوص


یک غذا یا میان وعده ی خوشمزه برای گردش های بهاری شما


مواد لازم:

گوشت مرغ آب پز.................................................... 150 الی 200 گرم

کاهو پیچ ریز خرد شده.............................................. یک عدد کوچک

کرفس ریز خرد شده................................................. 3 شاخه

جعفری خرد شده.................................................... 20 شاخه

پیازچه حلقه ای خرد شده......................................... 10 الی 15 شاخه

نان ساندویجی........................................................ به تعداد لازم

سس هزار جزیره..................................................... 3 الی 4 ق غ

مغز گردوی کاملاً پودر شده........................................ 10 عدد

گوجه فرنگی سفت و مربعی خرد شده با پوست............ 3 عدد



طرز تهیه:

از هر قسمت مرغ به دلخواه میتوان استفاده کرد.

اگر از مغز کرفس استفاده کنیم بهتر است.

قسمت سبز و سفید پیازچه را با هم خرد میکنیم.

ابتدا مرغ را آب پز میکنیم و یا خیلی ریز خرد میکنیم و در دستگاه غذاساز دستی تیغ دار خرد میکنیم. بعد تمام مواد را داخل یک کاسه بزرگ میریزیم. مرغ، کرفس، کاهو، پیازچه، گوجه فرنگی و گردو را میریزیم و با دو تا قاشق کاملاً مخلوط میکنیم و بعد جعفری را در همان زمان خرد میکنیم و به موادمان اضافه میکنیم.

نباید به جای جعفری تازه از جعفری خشک استفاده کنیم و همینطور به جای پیازچه از پیاز استفاده نکنیم و همین موادی که گفته شده اینها را استفاده میکنیم تا طعم غذا عوض نشود.

بعد از جعفری، 4 ق سس به مواد اضافه کرده و با دو تا قاشق کاملاً مخلوط میکنیم بعد نان باگت را روی تخته کارمان با چاقوی اره ای برش میزنیم و بعد مواد را داخل نان قرار میدهیم و بعد باگت را به صورت اریب نصف میکنیم و داخل دیس میچینیم.

البته برای اینکه زیبا دیده شود برش میزنیم. هر یک نان برای یک نفر کافی است.

نانها را همیشه باید با چاقوی اره ای برش بزنیم.

میتوانیم از هر نوع نان استفاده کنیم به جز نان سنگل و لواش و تافتون چون نمیشود مواد را داخل این نانها گذاشت.

مقدار پیارچه در این ساندویج بستگی به خودمان دارد که چقدر دوست داشته باشیم. اگر دوست داریم 20 شاخه و اگر نمیخواهیم زیاد باشه 10 شاخه کافی است.

سس ساندویج هم نباید زیاد باشد با این مواد میتوانیم 5 الی 6 ساندویج درست کنیم.

گوجه فرنگی را باید کمی درشت خرد کنیم تا آب نیندازد.

جعفری و کاهو و کرفس را بعد از شستن میگذاریم تا آبشان کاملاً گرفته شود تا ساندویج آبدار نباشد.




ساندویچ مرغ مخصوص

  1395/3/14 - 9:31:23
  پسندیدن : 4
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 4698


 
آرزو مقبل
امتياز : 51682

ارسال هاي ديگر كاربر








بیف استروگانف

بیف استروگانف غذایی روسی است که در سرتاسر دنیا معروفه و شیوه های سرو مختلفی داره.
شاید بگین اه خامه باگوشت!؟؟؟؟اما بهتون قول میدم اگه یکبار امتحانش کنین حتما میشه یکی از غذاهای مورد علاقتون


ویژه ها

کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi
مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
قرابیه
ارسال : شیرین صادقی
سیب زمینی تنوری
ارسال : بهاره کریمی
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل



سیر

سیر (نام علمی: Allium sativum) گیاهی است از راسته مارچوبه‌سانان (Asparagales) از تیره نرگسیان و زیر تیره پیازیان (Alliaceae) و سرده والک(Allium).
به دستور خوفو، یکی از پادشاهان سلسله چهارم مصر باستان، یک پر سیر را روی بلندترین هرم جیزه


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 220990
 
ندا سروستانی
امتياز : 137975
 
golara valianpour
امتياز : 98450
 
شف سارا
امتياز : 91590
 
سحر ناز
امتياز : 63898


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394