ساندویچ مرغ مخصوص


یک غذا یا میان وعده ی خوشمزه برای گردش های بهاری شما


مواد لازم:

گوشت مرغ آب پز.................................................... 150 الی 200 گرم

کاهو پیچ ریز خرد شده.............................................. یک عدد کوچک

کرفس ریز خرد شده................................................. 3 شاخه

جعفری خرد شده.................................................... 20 شاخه

پیازچه حلقه ای خرد شده......................................... 10 الی 15 شاخه

نان ساندویجی........................................................ به تعداد لازم

سس هزار جزیره..................................................... 3 الی 4 ق غ

مغز گردوی کاملاً پودر شده........................................ 10 عدد

گوجه فرنگی سفت و مربعی خرد شده با پوست............ 3 عدد



طرز تهیه:

از هر قسمت مرغ به دلخواه میتوان استفاده کرد.

اگر از مغز کرفس استفاده کنیم بهتر است.

قسمت سبز و سفید پیازچه را با هم خرد میکنیم.

ابتدا مرغ را آب پز میکنیم و یا خیلی ریز خرد میکنیم و در دستگاه غذاساز دستی تیغ دار خرد میکنیم. بعد تمام مواد را داخل یک کاسه بزرگ میریزیم. مرغ، کرفس، کاهو، پیازچه، گوجه فرنگی و گردو را میریزیم و با دو تا قاشق کاملاً مخلوط میکنیم و بعد جعفری را در همان زمان خرد میکنیم و به موادمان اضافه میکنیم.

نباید به جای جعفری تازه از جعفری خشک استفاده کنیم و همینطور به جای پیازچه از پیاز استفاده نکنیم و همین موادی که گفته شده اینها را استفاده میکنیم تا طعم غذا عوض نشود.

بعد از جعفری، 4 ق سس به مواد اضافه کرده و با دو تا قاشق کاملاً مخلوط میکنیم بعد نان باگت را روی تخته کارمان با چاقوی اره ای برش میزنیم و بعد مواد را داخل نان قرار میدهیم و بعد باگت را به صورت اریب نصف میکنیم و داخل دیس میچینیم.

البته برای اینکه زیبا دیده شود برش میزنیم. هر یک نان برای یک نفر کافی است.

نانها را همیشه باید با چاقوی اره ای برش بزنیم.

میتوانیم از هر نوع نان استفاده کنیم به جز نان سنگل و لواش و تافتون چون نمیشود مواد را داخل این نانها گذاشت.

مقدار پیارچه در این ساندویج بستگی به خودمان دارد که چقدر دوست داشته باشیم. اگر دوست داریم 20 شاخه و اگر نمیخواهیم زیاد باشه 10 شاخه کافی است.

سس ساندویج هم نباید زیاد باشد با این مواد میتوانیم 5 الی 6 ساندویج درست کنیم.

گوجه فرنگی را باید کمی درشت خرد کنیم تا آب نیندازد.

جعفری و کاهو و کرفس را بعد از شستن میگذاریم تا آبشان کاملاً گرفته شود تا ساندویج آبدار نباشد.




ساندویچ مرغ مخصوص

  1395/3/14 - 9:31:23
  پسندیدن : 4
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 4091


 
آرزو مقبل
امتياز : 45101

ارسال هاي ديگر كاربر








سالاد رایس نودل و میگو (Rice Noodle-Shrimp Salad)

رایس نودل نوعی ورميشله که در خيلي از غذاهاي كشورهاي آسياي جنوب شرقي كاربرد داره.
این سالاد یه ترکیب خوشمزه است که سریع هم آماده میشه و به عنوان یه وعده غذایی هم میشه ازش استفاده کرد
با کم و زیاد کردن سبزیجات مختلف به این رسپی میتونین انواع مدل های این سالاد رو داشته باشین


ویژه ها

قرابیه
ارسال : شیرین صادقی
خامه ترش
ارسال : chef somi
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
بروشتای میگو و پنیر
ارسال : chef somi
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل



سویا

سویا قرنهاست که غذای مردم آسیا مخصوصا چین بوده است و چینی آن را همراه با برنج بعنوان غذای اصلی خود مصرف می کنند . ایالات متحده آمریکا بزرگترین تولید کننده سویا می باشد و تقریبا دو سوم محصول کل


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 195014
 
ندا سروستانی
امتياز : 123946
 
golara valianpour
امتياز : 86885
 
شف سارا
امتياز : 80560
 
سحر ناز
امتياز : 56616


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394