ترشی زیتون مخلوط


برای اونایی که ترشی دوست دارن و طرفدار زیتون هم هستن!


مواد لازم

سرکه سفید به مقدار لازم
قارچ دکمه‌ای ریز 500 گرم
زیتون سبز (بدون‌هسته) 500 گرم
فلفل دلمه‌ای زرد و قرمز (مکعبی خردشده) از هر کدام 4 عدد
پیاز ترشی (بدون‌پوست) 500 گرم
سیر (بدون‌پوست) 1 بوته
نمک 2 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز تند (حلقه‌ای خردشده) 4 عدد
لیموترش (حلقه‌ای خردشده) 2 عدد
دانه فلفل سیاه 10 عدد
آویشن (پودرشده) 2 قاشق سوپخوری
ترخون خشک (پودرشده) 2 قاشق سوپخوری
دانه گشنیز 1 قاشق سوپخوری


طرز تهیه

1. یک لیتر سرکه در قابلمه ای ریخته و روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش بیاید سپس قارچ را به آن اضافه کنید، قابلمه را فوراً از روی حرارت برداشته و بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید.
2. پس از اینکه مخلوط کاملاً سرد شد، آن را ظرف شیشه ای استریل شده مخصوص ترشی بریزید. در صورت نیاز، با مقداری سرکه روی آن را بپوشانید و در یخچال قرار دهید. این ترشی پس از یک هفته آماده سرو است.
مصرف ترشی برای افرادی که معده حســـاس و بیمار دارند، توصیه نمیشود. ترشی بر خلاف باور عموم تاثیری در لاغری ندارد.




ترشی زیتون مخلوط

  1395/2/22 - 1:20:14
  پسندیدن : 2
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 1626


 
chef mary
امتياز : 19354

ارسال هاي ديگر كاربر








رست بیف

رست بیف roast beef گوشتی است که در فر کبابی شده باشد.به عنوان وعده غذای اصلی سرو شده و هم در ظرف همراه با مخلفات و هم به عنوان ساندویچ سرو میشه.


ویژه ها

چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
رست بیف
ارسال : chef somi
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
رست بیف
ارسال : chef somi
قرابیه
ارسال : شیرین صادقی
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا



جو

جو (نام علمی: Hordeum vulgare) یکی از غلات است. چرخه زندگی این گیاه یک ساله و از خانواده گرامینه‌ها (گندمیان) است. کشت جو احتمالاً ازاتیوپی و آسیای جنوب‌شرقی آغاز شده‌است.
خاستگاه واقعی جو هنوز ناشناخته است. اما بسیاری از محققین،


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 96224
 
ندا سروستانی
امتياز : 70693
 
golara valianpour
امتياز : 39910
 
شف سارا
امتياز : 36812
 
سحر ناز
امتياز : 26005


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394