ترشی زیتون مخلوط


برای اونایی که ترشی دوست دارن و طرفدار زیتون هم هستن!


مواد لازم

سرکه سفید به مقدار لازم
قارچ دکمه‌ای ریز 500 گرم
زیتون سبز (بدون‌هسته) 500 گرم
فلفل دلمه‌ای زرد و قرمز (مکعبی خردشده) از هر کدام 4 عدد
پیاز ترشی (بدون‌پوست) 500 گرم
سیر (بدون‌پوست) 1 بوته
نمک 2 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز تند (حلقه‌ای خردشده) 4 عدد
لیموترش (حلقه‌ای خردشده) 2 عدد
دانه فلفل سیاه 10 عدد
آویشن (پودرشده) 2 قاشق سوپخوری
ترخون خشک (پودرشده) 2 قاشق سوپخوری
دانه گشنیز 1 قاشق سوپخوری


طرز تهیه

1. یک لیتر سرکه در قابلمه ای ریخته و روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش بیاید سپس قارچ را به آن اضافه کنید، قابلمه را فوراً از روی حرارت برداشته و بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید.
2. پس از اینکه مخلوط کاملاً سرد شد، آن را ظرف شیشه ای استریل شده مخصوص ترشی بریزید. در صورت نیاز، با مقداری سرکه روی آن را بپوشانید و در یخچال قرار دهید. این ترشی پس از یک هفته آماده سرو است.
مصرف ترشی برای افرادی که معده حســـاس و بیمار دارند، توصیه نمیشود. ترشی بر خلاف باور عموم تاثیری در لاغری ندارد.




ترشی زیتون مخلوط

  1395/2/22 - 1:20:14
  پسندیدن : 2
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 2687


 
chef mary
امتياز : 32920

ارسال هاي ديگر كاربر








بلوبری اسموتی

بلوبري Blueberry يك ميوه بومي آمريكاي شماليه كه پوست ميوه رسيده اش رنگ آبي تيره اي داره و گوشتي سبز رنگ. بلوبري داراي خواص فراوانه و يكي از مواد غذايي سالم در دنيا به حساب مياد و در رژيمهاي غذايي مدرن جايگاه خاصي داره. داراي مواد معدني و ويتامينها و آنتي اكسيدانه كه مصرفش باعث ميشه ريسك سرطان و التهاب رو پايين بياره. از لحاظ ظاهري شكل كروي داره با يك تاج زيبا در پايين ميوه. طعمش هم خب ... خاصه. بايد بخوري تا متوجه بشي
يكي از معروف ترين موارد مصرف بلوبري در نوشيدني هستش كه معمولا هم اول صبح ميل ميشه دقيقا به خاطر خواصي كه عرض كردم.مصارف ديگه اش هم مثلا در مافن و پاي و مربا و اسنكها و سريل هاست


ویژه ها

شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
رست بیف
ارسال : chef somi
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi



لوبیا چشم بلبلی

دانه ی لوبیا چشم بلبلی به عنوان مدر و برای تقویت معده استفاده می شود و پخته و اب پز ان را می خودند و معتقدند ضمن این كه غذای خوبی است برای از بین بردن كرم معده نیز مفید


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 150994
 
ندا سروستانی
امتياز : 100452
 
golara valianpour
امتياز : 65988
 
شف سارا
امتياز : 60765
 
سحر ناز
امتياز : 43019


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394