ترشی زیتون مخلوط


برای اونایی که ترشی دوست دارن و طرفدار زیتون هم هستن!


مواد لازم

سرکه سفید به مقدار لازم
قارچ دکمه‌ای ریز 500 گرم
زیتون سبز (بدون‌هسته) 500 گرم
فلفل دلمه‌ای زرد و قرمز (مکعبی خردشده) از هر کدام 4 عدد
پیاز ترشی (بدون‌پوست) 500 گرم
سیر (بدون‌پوست) 1 بوته
نمک 2 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز تند (حلقه‌ای خردشده) 4 عدد
لیموترش (حلقه‌ای خردشده) 2 عدد
دانه فلفل سیاه 10 عدد
آویشن (پودرشده) 2 قاشق سوپخوری
ترخون خشک (پودرشده) 2 قاشق سوپخوری
دانه گشنیز 1 قاشق سوپخوری


طرز تهیه

1. یک لیتر سرکه در قابلمه ای ریخته و روی حرارت زیاد قرار دهید تا جوش بیاید سپس قارچ را به آن اضافه کنید، قابلمه را فوراً از روی حرارت برداشته و بقیه مواد را اضافه کنید و هم بزنید.
2. پس از اینکه مخلوط کاملاً سرد شد، آن را ظرف شیشه ای استریل شده مخصوص ترشی بریزید. در صورت نیاز، با مقداری سرکه روی آن را بپوشانید و در یخچال قرار دهید. این ترشی پس از یک هفته آماده سرو است.
مصرف ترشی برای افرادی که معده حســـاس و بیمار دارند، توصیه نمیشود. ترشی بر خلاف باور عموم تاثیری در لاغری ندارد.




ترشی زیتون مخلوط

  1395/2/22 - 1:20:14
  پسندیدن : 2
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 1755


 
chef mary
امتياز : 20850

ارسال هاي ديگر كاربر








کاپوچینو

کاپوجینو در واقع یکی از انواع نسکافه های فرانسوی است. این نوع نسکافه بعلت طعم مابین گرم و سردی که دارد در دنیا بسیار طرفدار دارد.


ویژه ها

حمص اسفناج
ارسال : chef somi
بروشتای میگو و پنیر
ارسال : chef somi
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
رست بیف
ارسال : chef somi
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی



فلفل قرمز

فلفل گیاهی است که در آب و هوای نیمه گرمسیری و گرمسیری می روید. میوه آن در پوششهای غلافی بلند که به موازات رسیدن رنگ قرمز، نارنجی یا زرد به خود می گیرد، می روید. میوه این گیاه به صورت


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 102577
 
ندا سروستانی
امتياز : 74203
 
golara valianpour
امتياز : 42621
 
شف سارا
امتياز : 39296
 
سحر ناز
امتياز : 27742


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394