اسموتی زنجبیل و ماست


این نوشیدنی هندی کلاسیک با ماست خنک ، با پسته غلیظ و با زنجبیل مزه دار می شود.حتما آن را امتحان کنید.


ماست ۲ پیمانه
آب ۱/۲ پیمانه
زنجبیل یک و نیم قاشق چایخوری
پسته ۱/۲ پیمانه
فلفل ۱/۴ قاشق چای خوری
یخ به میزان لازم



۱- از زنجبیل تازه استفاده کنید. آن را رنده کنید.
۲- پسته را آسیاب کنید. به پسته ی اضافی برای تزیین هم نیاز دارید.
ماست، آب، زنجبیل، پسته، فلفل و یخ را در مخلوط کن بریزید و تا یکدست شوند، بزنید.
آنها را در لیوان های مورد نظر بریزید و با پسته آسیاب شده تزیین کنید.




اسموتی زنجبیل و ماست

  1395/2/7 - 13:3:20
  پسندیدن : 7
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 1969


 
حورا سهیلی
امتياز : 10163

ارسال هاي ديگر كاربر








پیراشکی گوشت و قارچ

پیراشکی واژه ایست عمومی که برای غذاهای پخته یا سرخ شده که با مواد متنوعی پر شده اند استفاده میشود.در این پست آموزش پیراشکی گوشت و قارچ را داریم که به عنوان وعده غذای اصلی مناسب است و همچنین به عنوان فینگرفود در جشن ها و مهمانیهای شما قابل استفاده است


ویژه ها

پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
خامه ترش
ارسال : chef somi
ژیگو
ارسال : chef somi
مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi



نخود

نخود گیاهی است یکساله و از خانواده حبوبات که بلندی بوته آن به حدود ۳۰ سانتیمتر می رسد . ساقه این گیاهپ پوشیده از تارهای غده ای است . برگهای آن مرکب از ۱۳ تا ۱۷ برگچه کوچک و دندانه


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 102579
 
ندا سروستانی
امتياز : 74205
 
golara valianpour
امتياز : 42621
 
شف سارا
امتياز : 39299
 
سحر ناز
امتياز : 27743


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394