اسموتی زنجبیل و ماست


این نوشیدنی هندی کلاسیک با ماست خنک ، با پسته غلیظ و با زنجبیل مزه دار می شود.حتما آن را امتحان کنید.


ماست ۲ پیمانه
آب ۱/۲ پیمانه
زنجبیل یک و نیم قاشق چایخوری
پسته ۱/۲ پیمانه
فلفل ۱/۴ قاشق چای خوری
یخ به میزان لازم



۱- از زنجبیل تازه استفاده کنید. آن را رنده کنید.
۲- پسته را آسیاب کنید. به پسته ی اضافی برای تزیین هم نیاز دارید.
ماست، آب، زنجبیل، پسته، فلفل و یخ را در مخلوط کن بریزید و تا یکدست شوند، بزنید.
آنها را در لیوان های مورد نظر بریزید و با پسته آسیاب شده تزیین کنید.




اسموتی زنجبیل و ماست

  1395/2/7 - 13:3:20
  پسندیدن : 7
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 1430


 
حورا سهیلی
امتياز : 6990

ارسال هاي ديگر كاربر








قرابیه

قرابیه (به آذری: قورابیه) نوعی شیرینی سنتی تبریز است. این شیرینی در شهرهای مختلف آذربایجان از جمله تبریز و شهرستان زنجان، در جمهوری آذربایجان و ترکیه(البته به شکلی متفاوت از تبریز) پخته میشود. قرابیه در تبریز به عنوان شیرینی مجلسی و گران قیمت محسوب می شود. در زنجان به آن قرابی می گویند.


ویژه ها

کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
رست بیف
ارسال : chef somi
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
قرابیه
ارسال : شیرین صادقی
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
سیب زمینی تنوری
ارسال : بهاره کریمی
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
بیف استروگانف
ارسال : chef somi



هل سبز

هل سبز (Elettaria)گیاهی است که بومی جنوب شرق آسیا است . هل درختی است از خانواده زنجبیل به صورت وحشی و پرورشی در مناطق کوهستانی و در سایه درختان می‌روید.ارتفاع درخت ۳۰ تا ۵۰ سانتی متر و بعصی‌ها دارای اعضاء


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 71492
 
ندا سروستانی
امتياز : 56394
 
golara valianpour
امتياز : 28673
 
شف سارا
امتياز : 27275
 
سحر ناز
امتياز : 19219


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394