اسموتی زنجبیل و ماست


این نوشیدنی هندی کلاسیک با ماست خنک ، با پسته غلیظ و با زنجبیل مزه دار می شود.حتما آن را امتحان کنید.


ماست ۲ پیمانه
آب ۱/۲ پیمانه
زنجبیل یک و نیم قاشق چایخوری
پسته ۱/۲ پیمانه
فلفل ۱/۴ قاشق چای خوری
یخ به میزان لازم



۱- از زنجبیل تازه استفاده کنید. آن را رنده کنید.
۲- پسته را آسیاب کنید. به پسته ی اضافی برای تزیین هم نیاز دارید.
ماست، آب، زنجبیل، پسته، فلفل و یخ را در مخلوط کن بریزید و تا یکدست شوند، بزنید.
آنها را در لیوان های مورد نظر بریزید و با پسته آسیاب شده تزیین کنید.




اسموتی زنجبیل و ماست

  1395/2/7 - 13:3:20
  پسندیدن : 7
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 1770


 
حورا سهیلی
امتياز : 9082

ارسال هاي ديگر كاربر








چای سرد (ice tea)

چای سرد حرارت و التهاب درونی را کاهش می دهد و اثری شبیه به هندوانه دارد، اما طبع سرد ندارد و می تواند در تنوع و طعمهای مختلف لیمویی، وانیلی، توت فرنگی و غیره سرو شود. اگر به خوردن چای به صورت سنتی و داغ عادت دارید بهتر است یکی دوبار چای سرد را امنحان کنید تا ذائقه تان با آن آشنا شود. حتما عضو ثابت رژیم غذاییتان خواهد شد.


ویژه ها

شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
سیب زمینی تنوری
ارسال : بهاره کریمی
رست بیف
ارسال : chef somi
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi



رازیانه

رازیانه یا بادیانه و یا بادیان گیاهی است گلدار از راسته آپیالس (Apiales)، از تیره چتریان (Apiaceae) از سرده رازیانه‌ها (Foeniculum). این گیاه سرشار از هورمونهای زنانه است و طبیعتی گرم دارد.
رازیانه بومی جنوب غربی آسیا و جنوب اروپا


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 90583
 
ندا سروستانی
امتياز : 67529
 
golara valianpour
امتياز : 37387
 
شف سارا
امتياز : 34583
 
سحر ناز
امتياز : 24447


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394