اسموتی زنجبیل و ماست


این نوشیدنی هندی کلاسیک با ماست خنک ، با پسته غلیظ و با زنجبیل مزه دار می شود.حتما آن را امتحان کنید.


ماست ۲ پیمانه
آب ۱/۲ پیمانه
زنجبیل یک و نیم قاشق چایخوری
پسته ۱/۲ پیمانه
فلفل ۱/۴ قاشق چای خوری
یخ به میزان لازم



۱- از زنجبیل تازه استفاده کنید. آن را رنده کنید.
۲- پسته را آسیاب کنید. به پسته ی اضافی برای تزیین هم نیاز دارید.
ماست، آب، زنجبیل، پسته، فلفل و یخ را در مخلوط کن بریزید و تا یکدست شوند، بزنید.
آنها را در لیوان های مورد نظر بریزید و با پسته آسیاب شده تزیین کنید.




اسموتی زنجبیل و ماست

  1395/2/7 - 13:3:20
  پسندیدن : 7
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 3821


 
حورا سهیلی
امتياز : 22189

ارسال هاي ديگر كاربر








پیراشکی گوشت و قارچ

پیراشکی واژه ایست عمومی که برای غذاهای پخته یا سرخ شده که با مواد متنوعی پر شده اند استفاده میشود.در این پست آموزش پیراشکی گوشت و قارچ را داریم که به عنوان وعده غذای اصلی مناسب است و همچنین به عنوان فینگرفود در جشن ها و مهمانیهای شما قابل استفاده است


ویژه ها

میگو پفکی
ارسال : مامان پری
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
خامه ترش
ارسال : chef somi
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi



روغن هسته انگور

روغن هسته انگور جزو گران‌قیمت‌ترین روغن‌های موجود در قفسه فروشگاه‌های مواد غذایی است که تا یک سال پیش در کشور ما اصلاً تولید نمی‌شد و تا سال گذشته ایران جزو واردکنندگان این روغن به صورت آماده و بسته‌بندی بود. روغن


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 221002
 
ندا سروستانی
امتياز : 137979
 
golara valianpour
امتياز : 98457
 
شف سارا
امتياز : 91595
 
سحر ناز
امتياز : 63900


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394