اسموتی زنجبیل و ماست


این نوشیدنی هندی کلاسیک با ماست خنک ، با پسته غلیظ و با زنجبیل مزه دار می شود.حتما آن را امتحان کنید.


ماست ۲ پیمانه
آب ۱/۲ پیمانه
زنجبیل یک و نیم قاشق چایخوری
پسته ۱/۲ پیمانه
فلفل ۱/۴ قاشق چای خوری
یخ به میزان لازم



۱- از زنجبیل تازه استفاده کنید. آن را رنده کنید.
۲- پسته را آسیاب کنید. به پسته ی اضافی برای تزیین هم نیاز دارید.
ماست، آب، زنجبیل، پسته، فلفل و یخ را در مخلوط کن بریزید و تا یکدست شوند، بزنید.
آنها را در لیوان های مورد نظر بریزید و با پسته آسیاب شده تزیین کنید.




اسموتی زنجبیل و ماست

  1395/2/7 - 13:3:20
  پسندیدن : 7
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 3398


 
حورا سهیلی
امتياز : 19435

ارسال هاي ديگر كاربر








کاپوچینو

کاپوجینو در واقع یکی از انواع نسکافه های فرانسوی است. این نوع نسکافه بعلت طعم مابین گرم و سردی که دارد در دنیا بسیار طرفدار دارد.


ویژه ها

بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
بروشتای میگو و پنیر
ارسال : chef somi
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
خامه ترش
ارسال : chef somi



زعفران

زَعفَران یا زعفران خوراکی (نام علمی: Crocus sativus) گیاهی است از تیره‌ی زنبقیان، سرده زعفران که ویژگی سرخوشی داشته و امروزه برخی شرکت‌های دارویی اروپایی از آن بعنوان اینتگراتور ضد افسردگی استفاده می‌کنند. زعفران گیاهی کوچک و چند ساله به


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 195575
 
ندا سروستانی
امتياز : 124234
 
golara valianpour
امتياز : 87137
 
شف سارا
امتياز : 80820
 
سحر ناز
امتياز : 56769


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394