خورش کنگر


بهار فصل کنگر است و در واقع یکی از نوبرانه های بهار است . کنگر گیاهی است خودرو که خاصیت آنتی اکسیدانی قابل قبولی دارد و برای کاهش کلسترول مناسب است
اشتها آور است و به هضم غذا کمک می کند . برای نارسایی کبد هم مؤثر است ؛ البته کسانی که سنگ کیسه صفرا دارند نباید آن را مصرف کنند چون محرک انقباض کیسه صفراست .کنگر گرم و خشک است برای همین با ماست آن را می خورند !


طبخ خورش کنگر به دو روش ممکن است، هم با رب و هم با نعناع و جعفری مانند خورش کرفس طبخ می کنند .
در این دستور از مرغ استفاده شده اما شما می توانید با گوشت گوسفند هم آن را طبخ کنید که در این صورت ابتدا گوشت را بپزید و بعد کنگر را اضافه کنید .


یک کیلو کنگر
۴ تکه مرغ
۱ عدد پیاز
۱ قاشق سوپ خوری رب گوجه
۶ قاشق سوپ خوری روغن
۲ لیوان آب
۲ قاشق سوپ خوری آب غوره
به میزان لازم نمک، فلفل
به میزان لازم زردچوبه


در هنگام پاک کردن کنگر دقت کنید چون دارای تیغ های ریز است . باید با دقت تیغ ها را جدا و مغز آن را استفاده کنید.

ابتدا کنگر را با دقت پاک کنید و تیغ های آن را جدا کنید و مغز آن را کنار بگذارید.
دقت کنید تیغ در دستتان نرود.سپس کنگر را با آب بشویید ( ماده ضدعفونی کننده نمی خواهد )
پیاز را نگینی خرد کرده در روغن تفت دهید .
سپس کنگر را به آن اضافه کنید و تفت بدهید .
سپس در قابلمه را بگذارید تا کمی بپزد.
مرغ را شسته و به تکه های دلخواه برش دهید .
در کمی روغن تفت داده به کنگر اضافه کنید . نمک و فلفل و زرچوبه را هم بریزید.
رب را با کمی آب و نمک و آبغوره رقیق کنید و به مواد اضافه کنید .
اجازه دهید خورش جا بیفتد .
خورش را با برنج سرو کنید . نوش جان !




خورش کنگر

  1395/2/7 - 12:57:16
  پسندیدن : 7
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 1811


 
حورا سهیلی
امتياز : 10753

ارسال هاي ديگر كاربر








دیپ دیش چیکن کوردن بلو

کوردون بلو یک غذای سوییسی است که ورقه گوشت رول شده با پنیر و کالباسه و سوخاری میشه
دیپ دیش چیکن کوردن بلو ورژن فرانسوی ازین غذاست که آسونتر آماده میشه
اگه مثل من عاشق پنیرین حتما امتحانش کنین.


ویژه ها

کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
خامه ترش
ارسال : chef somi
سیب زمینی تنوری
ارسال : بهاره کریمی
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا



کدوحلوایی



کدو تنبل یا کدو حلوایی میوه‌ای است تقریباً شبیه به کدو که رنگ نارنجی دارد و به مصارف گوناگون می‌رسد. اندازهٔ این میوه می‌تواند بسیار بزرگ شود. بزرگ‌ترین کدو تنبل دنیا وزنی بیش از ۸۰۰ کیلوگرم داشته‌است.


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 108931
 
ندا سروستانی
امتياز : 77748
 
golara valianpour
امتياز : 45342
 
شف سارا
امتياز : 41901
 
سحر ناز
امتياز : 29693


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394