خورش کنگر


بهار فصل کنگر است و در واقع یکی از نوبرانه های بهار است . کنگر گیاهی است خودرو که خاصیت آنتی اکسیدانی قابل قبولی دارد و برای کاهش کلسترول مناسب است
اشتها آور است و به هضم غذا کمک می کند . برای نارسایی کبد هم مؤثر است ؛ البته کسانی که سنگ کیسه صفرا دارند نباید آن را مصرف کنند چون محرک انقباض کیسه صفراست .کنگر گرم و خشک است برای همین با ماست آن را می خورند !


طبخ خورش کنگر به دو روش ممکن است، هم با رب و هم با نعناع و جعفری مانند خورش کرفس طبخ می کنند .
در این دستور از مرغ استفاده شده اما شما می توانید با گوشت گوسفند هم آن را طبخ کنید که در این صورت ابتدا گوشت را بپزید و بعد کنگر را اضافه کنید .


یک کیلو کنگر
۴ تکه مرغ
۱ عدد پیاز
۱ قاشق سوپ خوری رب گوجه
۶ قاشق سوپ خوری روغن
۲ لیوان آب
۲ قاشق سوپ خوری آب غوره
به میزان لازم نمک، فلفل
به میزان لازم زردچوبه


در هنگام پاک کردن کنگر دقت کنید چون دارای تیغ های ریز است . باید با دقت تیغ ها را جدا و مغز آن را استفاده کنید.

ابتدا کنگر را با دقت پاک کنید و تیغ های آن را جدا کنید و مغز آن را کنار بگذارید.
دقت کنید تیغ در دستتان نرود.سپس کنگر را با آب بشویید ( ماده ضدعفونی کننده نمی خواهد )
پیاز را نگینی خرد کرده در روغن تفت دهید .
سپس کنگر را به آن اضافه کنید و تفت بدهید .
سپس در قابلمه را بگذارید تا کمی بپزد.
مرغ را شسته و به تکه های دلخواه برش دهید .
در کمی روغن تفت داده به کنگر اضافه کنید . نمک و فلفل و زرچوبه را هم بریزید.
رب را با کمی آب و نمک و آبغوره رقیق کنید و به مواد اضافه کنید .
اجازه دهید خورش جا بیفتد .
خورش را با برنج سرو کنید . نوش جان !




خورش کنگر

  1395/2/7 - 12:57:16
  پسندیدن : 7
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 3550


 
حورا سهیلی
امتياز : 22182

ارسال هاي ديگر كاربر








چای سرد (ice tea)

چای سرد حرارت و التهاب درونی را کاهش می دهد و اثری شبیه به هندوانه دارد، اما طبع سرد ندارد و می تواند در تنوع و طعمهای مختلف لیمویی، وانیلی، توت فرنگی و غیره سرو شود. اگر به خوردن چای به صورت سنتی و داغ عادت دارید بهتر است یکی دوبار چای سرد را امنحان کنید تا ذائقه تان با آن آشنا شود. حتما عضو ثابت رژیم غذاییتان خواهد شد.


ویژه ها

شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi
سیب زمینی تنوری
ارسال : بهاره کریمی
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر



روغن زیتون

هزاران هزار سال است که انسان از میوه های درخت زیتون روغنی استخراج می کند که به سلطان روغن های گیاهی موسوم است و علاوه بر پخت و پز، در تهیه مواد آرایشی و بهداشتی، صابون، صنایع دارویی و حتی


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 220981
 
ندا سروستانی
امتياز : 137972
 
golara valianpour
امتياز : 98447
 
شف سارا
امتياز : 91587
 
سحر ناز
امتياز : 63897


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394