خورش کنگر


بهار فصل کنگر است و در واقع یکی از نوبرانه های بهار است . کنگر گیاهی است خودرو که خاصیت آنتی اکسیدانی قابل قبولی دارد و برای کاهش کلسترول مناسب است
اشتها آور است و به هضم غذا کمک می کند . برای نارسایی کبد هم مؤثر است ؛ البته کسانی که سنگ کیسه صفرا دارند نباید آن را مصرف کنند چون محرک انقباض کیسه صفراست .کنگر گرم و خشک است برای همین با ماست آن را می خورند !


طبخ خورش کنگر به دو روش ممکن است، هم با رب و هم با نعناع و جعفری مانند خورش کرفس طبخ می کنند .
در این دستور از مرغ استفاده شده اما شما می توانید با گوشت گوسفند هم آن را طبخ کنید که در این صورت ابتدا گوشت را بپزید و بعد کنگر را اضافه کنید .


یک کیلو کنگر
۴ تکه مرغ
۱ عدد پیاز
۱ قاشق سوپ خوری رب گوجه
۶ قاشق سوپ خوری روغن
۲ لیوان آب
۲ قاشق سوپ خوری آب غوره
به میزان لازم نمک، فلفل
به میزان لازم زردچوبه


در هنگام پاک کردن کنگر دقت کنید چون دارای تیغ های ریز است . باید با دقت تیغ ها را جدا و مغز آن را استفاده کنید.

ابتدا کنگر را با دقت پاک کنید و تیغ های آن را جدا کنید و مغز آن را کنار بگذارید.
دقت کنید تیغ در دستتان نرود.سپس کنگر را با آب بشویید ( ماده ضدعفونی کننده نمی خواهد )
پیاز را نگینی خرد کرده در روغن تفت دهید .
سپس کنگر را به آن اضافه کنید و تفت بدهید .
سپس در قابلمه را بگذارید تا کمی بپزد.
مرغ را شسته و به تکه های دلخواه برش دهید .
در کمی روغن تفت داده به کنگر اضافه کنید . نمک و فلفل و زرچوبه را هم بریزید.
رب را با کمی آب و نمک و آبغوره رقیق کنید و به مواد اضافه کنید .
اجازه دهید خورش جا بیفتد .
خورش را با برنج سرو کنید . نوش جان !




خورش کنگر

  1395/2/7 - 12:57:16
  پسندیدن : 7
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 2449


 
حورا سهیلی
امتياز : 14988

ارسال هاي ديگر كاربر








میگو پفکی

حفظ ارزش غذایی یکی از ارکان مهم در آشپزی است که باید به آن توجه بسیاری کرد حال اگر این حفظ ارزش غذایی خود باعث خوشمزه تر شدن غذا هم شود چرا نباید از آن پیروی کرد. در اینجا قصد دارم روش پخت میگوی پفکی با خوشمزه‌ترین خمیر مایع و همچنین حفظ ارزش غذایی را برای شما آموزش دهم. این خمیر مایع که در این روش پخت استفاده می‌شود به تنهایی آنقدر خوشمزه‌است که چند باری که برای دوستان پختم خمیر اضافه اومده را هم در آخر به تنهایی پختم. چون واقعا خمیر مایع خوشمزه‌ای است.


ویژه ها

پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi
ژیگو
ارسال : chef somi
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
قرابیه
ارسال : شیرین صادقی
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
سیب زمینی تنوری
ارسال : بهاره کریمی
رست بیف
ارسال : chef somi



هویج

هویج سبزی ای شیرین، خوشمزه، اشتها آور، ادرارآور و از بین برنده یبوست است.

هویج علاوه بر طعم و عطر عالی که داره دارای مقادیر بالایی از بتاکاروتن و دیگر ترکیبات تاثیر گذار در سلامت مثل ویتامین A و


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 150990
 
ندا سروستانی
امتياز : 100449
 
golara valianpour
امتياز : 65988
 
شف سارا
امتياز : 60763
 
سحر ناز
امتياز : 43019


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394