خورش کنگر


بهار فصل کنگر است و در واقع یکی از نوبرانه های بهار است . کنگر گیاهی است خودرو که خاصیت آنتی اکسیدانی قابل قبولی دارد و برای کاهش کلسترول مناسب است
اشتها آور است و به هضم غذا کمک می کند . برای نارسایی کبد هم مؤثر است ؛ البته کسانی که سنگ کیسه صفرا دارند نباید آن را مصرف کنند چون محرک انقباض کیسه صفراست .کنگر گرم و خشک است برای همین با ماست آن را می خورند !


طبخ خورش کنگر به دو روش ممکن است، هم با رب و هم با نعناع و جعفری مانند خورش کرفس طبخ می کنند .
در این دستور از مرغ استفاده شده اما شما می توانید با گوشت گوسفند هم آن را طبخ کنید که در این صورت ابتدا گوشت را بپزید و بعد کنگر را اضافه کنید .


یک کیلو کنگر
۴ تکه مرغ
۱ عدد پیاز
۱ قاشق سوپ خوری رب گوجه
۶ قاشق سوپ خوری روغن
۲ لیوان آب
۲ قاشق سوپ خوری آب غوره
به میزان لازم نمک، فلفل
به میزان لازم زردچوبه


در هنگام پاک کردن کنگر دقت کنید چون دارای تیغ های ریز است . باید با دقت تیغ ها را جدا و مغز آن را استفاده کنید.

ابتدا کنگر را با دقت پاک کنید و تیغ های آن را جدا کنید و مغز آن را کنار بگذارید.
دقت کنید تیغ در دستتان نرود.سپس کنگر را با آب بشویید ( ماده ضدعفونی کننده نمی خواهد )
پیاز را نگینی خرد کرده در روغن تفت دهید .
سپس کنگر را به آن اضافه کنید و تفت بدهید .
سپس در قابلمه را بگذارید تا کمی بپزد.
مرغ را شسته و به تکه های دلخواه برش دهید .
در کمی روغن تفت داده به کنگر اضافه کنید . نمک و فلفل و زرچوبه را هم بریزید.
رب را با کمی آب و نمک و آبغوره رقیق کنید و به مواد اضافه کنید .
اجازه دهید خورش جا بیفتد .
خورش را با برنج سرو کنید . نوش جان !




خورش کنگر

  1395/2/7 - 12:57:16
  پسندیدن : 7
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 1414


 
حورا سهیلی
امتياز : 8158

ارسال هاي ديگر كاربر








ژیگو

ژیگو ، غذایی فرانسوی است که از گوشت ران گوساله یا گوسفندی درست میشود


ویژه ها

قرابیه
ارسال : شیرین صادقی
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
خامه ترش
ارسال : chef somi
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k



جو

جو (نام علمی: Hordeum vulgare) یکی از غلات است. چرخه زندگی این گیاه یک ساله و از خانواده گرامینه‌ها (گندمیان) است. کشت جو احتمالاً ازاتیوپی و آسیای جنوب‌شرقی آغاز شده‌است.
خاستگاه واقعی جو هنوز ناشناخته است. اما بسیاری از محققین،


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 81843
 
ندا سروستانی
امتياز : 62488
 
golara valianpour
امتياز : 33335
 
شف سارا
امتياز : 31385
 
سحر ناز
امتياز : 22098


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394