تارت میوه


اين تارتهاي تهيه شده از پنيرخامه اي و شكلات تلخ كه با خامه و ميوه فصل سرو ميشوند، ساده و در عين حال تماشايي و بسيار خوشمزه هستند. شما ميتوانيد نانها را از قبل تهيه كرده، در فريزر نگهداري كنيد و در كوتاه ترين زمان با پر كردن آنها از مواد خوشمزه، شيريني خود را آماده كنيد.


مواد لازم

2/1 پيمانه كره نرم شده
• 85 گرم پنير خامه اي
• 3/2 پيمانه آرد سفيد
• 3/2 پيمانه خامه
• 85 گرم شكلات تلخ يا نيمه تلخ خرد شده
• 85 گرم شكلات شيري خرد شده
• خامه براي تزئين
• ميوه فصل مانند کیوی ، توت فرنگي، شاه توت، آناناس، هلو و... (اگر از ميوه هاي بزرگ استفاده ميكنيد آنها را به قطعات مناسب خرد كنيد)
• خاكه قند (در صورت تمايل)

روش تهيه

1. براي تهيه خمير نانها، با سرعت متوسط همزن برقي، كره و پنير خامه اي را در يك كاسه مناسب بهم بزنيد تا خوب مخلوط شوند. آرد را اضافه كنيد. انگشتان خود را آردي كنيد و گلوله اي به اندازه يك قاشق چايخوري از خمير برداشته، آنرا به طور يكنواخت داخل قالبهاي چرب نشده كوچك مافين قرار دهيد به طوري كه خمير كف و ديواره هاي قالب را بپوشاند.
نانها را به مدت 20 تا 25 دقيقه در فر تنظيم شده روي 325 درجه فرنهايت يا 162 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا طلاي شوند.سپس اجازه دهيد 5 دقيقه داخل قالب خنك شوند. آنها را از قالب خارج كرده، بر روي شبكه توري قرار دهيد تا كاملا سرد شوند.
2. براي مواد داخل تارت، خامه را در يك قابلمه كوچك، روي حرارت متوسط قرار دهيد تا تنها داغ شود- خامه نبايد به دماي جوش برسد. سپس آنرا از روي حرارت برداشته، شكلاتها را به آن اضافه كرده براي دو دقيقه كنار بگذاريد. مخلوط را بهم بزنيد تا كاملا يكنواخت شده و شكلاتها آب شوند. اين مخلوط را در يك كاسه ريخته، به مدت يك ساعت در يخچال قرار دهيد. سپس مخلوط شكلات را با همزن برقي بهم بزنيد تا فرم بگيرد. اين مخلوط را با قاشق داخل نانها بريزيد.
3. روي تارتهاي پر شده را پوشانده و تا زمان سرو در يخچال بگذاريد. درست در زمان سرو، روي تارتها را با خامه و يك ميوه فصل تزئين كرده و در صورت تمايل كمي خاكه قند روي آنها بپاشيد.
نوش جان




تارت میوه

  1395/1/22 - 15:10:19
  پسندیدن : 7
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 2652


 
شف سارا
امتياز : 41902

ارسال هاي ديگر كاربر








کرم کارامل

یک دسر فرانسوی با پایه کرم کاستارد و لایه ای از کارامل.برای راحتی و زیبایی بهتر است که در قالبهای تک نفره درست شود.
این کرم یکی از گزینه های مناسب مهمانیها و تولدهای شماست و بسیار خوشمزه است و تهیه آن آسان است.طعم کرم کارامل خانگی با کرم های پودری آماده بسیار متفاوت است.


ویژه ها

چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
میگو پفکی
ارسال : مامان پری
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
ژیگو
ارسال : chef somi



برگ بو

درخت یا درختچه برگ بو گياهی معطر است که اغلب در غذاهای مديترانه ایی مورد استفاده قرار مي گيرد. برگ های تازه ، بو و طعم ملايمی دارد و چند هفته پس از برداشت و خشک شدن به طعم و


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 108933
 
ندا سروستانی
امتياز : 77750
 
golara valianpour
امتياز : 45343
 
شف سارا
امتياز : 41902
 
سحر ناز
امتياز : 29693


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394