تارت میوه


اين تارتهاي تهيه شده از پنيرخامه اي و شكلات تلخ كه با خامه و ميوه فصل سرو ميشوند، ساده و در عين حال تماشايي و بسيار خوشمزه هستند. شما ميتوانيد نانها را از قبل تهيه كرده، در فريزر نگهداري كنيد و در كوتاه ترين زمان با پر كردن آنها از مواد خوشمزه، شيريني خود را آماده كنيد.


مواد لازم

2/1 پيمانه كره نرم شده
• 85 گرم پنير خامه اي
• 3/2 پيمانه آرد سفيد
• 3/2 پيمانه خامه
• 85 گرم شكلات تلخ يا نيمه تلخ خرد شده
• 85 گرم شكلات شيري خرد شده
• خامه براي تزئين
• ميوه فصل مانند کیوی ، توت فرنگي، شاه توت، آناناس، هلو و... (اگر از ميوه هاي بزرگ استفاده ميكنيد آنها را به قطعات مناسب خرد كنيد)
• خاكه قند (در صورت تمايل)

روش تهيه

1. براي تهيه خمير نانها، با سرعت متوسط همزن برقي، كره و پنير خامه اي را در يك كاسه مناسب بهم بزنيد تا خوب مخلوط شوند. آرد را اضافه كنيد. انگشتان خود را آردي كنيد و گلوله اي به اندازه يك قاشق چايخوري از خمير برداشته، آنرا به طور يكنواخت داخل قالبهاي چرب نشده كوچك مافين قرار دهيد به طوري كه خمير كف و ديواره هاي قالب را بپوشاند.
نانها را به مدت 20 تا 25 دقيقه در فر تنظيم شده روي 325 درجه فرنهايت يا 162 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا طلاي شوند.سپس اجازه دهيد 5 دقيقه داخل قالب خنك شوند. آنها را از قالب خارج كرده، بر روي شبكه توري قرار دهيد تا كاملا سرد شوند.
2. براي مواد داخل تارت، خامه را در يك قابلمه كوچك، روي حرارت متوسط قرار دهيد تا تنها داغ شود- خامه نبايد به دماي جوش برسد. سپس آنرا از روي حرارت برداشته، شكلاتها را به آن اضافه كرده براي دو دقيقه كنار بگذاريد. مخلوط را بهم بزنيد تا كاملا يكنواخت شده و شكلاتها آب شوند. اين مخلوط را در يك كاسه ريخته، به مدت يك ساعت در يخچال قرار دهيد. سپس مخلوط شكلات را با همزن برقي بهم بزنيد تا فرم بگيرد. اين مخلوط را با قاشق داخل نانها بريزيد.
3. روي تارتهاي پر شده را پوشانده و تا زمان سرو در يخچال بگذاريد. درست در زمان سرو، روي تارتها را با خامه و يك ميوه فصل تزئين كرده و در صورت تمايل كمي خاكه قند روي آنها بپاشيد.
نوش جان




تارت میوه

  1395/1/22 - 15:10:19
  پسندیدن : 7
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 2554


 
شف سارا
امتياز : 39298

ارسال هاي ديگر كاربر








رولت خامه ای

کیک رولت یا رولت سوئیسی ، نوعی کیک اسفنجی است. کیک بصورت نازک پخته شده و سپس بر روی آن مربا یا خامهٔ زده شده به همراه میوه‌های تازه، کرم کره و یا مواد دیگر مالیده شده و سپس پیچانده می‌شود. ممکن است سطح رولت با شکلات پوشانده شود. در هنگام خوردن رولت به عرض ۳–۲ سانتیمتر بریده می‌شود.


ویژه ها

رست بیف
ارسال : chef somi
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi
قرابیه
ارسال : شیرین صادقی
مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی
خامه ترش
ارسال : chef somi
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
بروشتای میگو و پنیر
ارسال : chef somi
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi



زیره

زیره ، گياهي 2 ساله با ريشه‌اي دوكي شكل و ساقه‌اي منشعب به ارتفاع حدود 60 سانتيمتر‌، دانه آن (ميوه ) كشيده‌، مخروطي و داراي رگه هاي طولي برجسته مي‌باشد . بیشترین زیره در ایران، در شهر کرمان رشد می‌کند.


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 102578
 
ندا سروستانی
امتياز : 74204
 
golara valianpour
امتياز : 42621
 
شف سارا
امتياز : 39298
 
سحر ناز
امتياز : 27742


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394