ماهی قزل آلا با سس مرزه


اگه ماهی خور هستین و تنوع در پخت ماهی رو هم دوس دارین!این مدل طبخ ماهی قزل آلا رو هم امتحان کنید!


مواد لازم:


ماهی قزل آلا به تعداد نفرات
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
مرزه خرد شده 3 قاشق غذا خوری
سیر 3 حبه
پودر زنجبیل یک دوم قاشق چای خوری
پوست رنده شده لیمو ترش یک عدد
نمک ، فلفل و آب لیمو به مقدار لازم

طرز تهیه:


ماهی ها را پس از تمیز کردن به طور کامل شستشو دهید. در روی شکم ماهی به طور طولی شکاف ایجاد کنید. پس از خالی کردن شکم ماهی آن را به طور کامل شستشو داده و آب آن را تخلیه کنید. سپس به طور عرضی و مورب با یک چاقوی تیز در روی ماهی چند شکاف ایجاد کنید. سپس در ظرفی روغن زیتون، مرزه، سیر، زنجبیل، نمک ، فلفل، پوست لیمو و مقداری آب لیمو ریخته و به طور کامل مخلوط کنید. مواد آماده شده را روی ماهی بریزید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید. پس از گذشت نیم ساعت ماهی را روی کاغذ آلومینیوم گذاشته و در فر 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. در صورت تمایل و برای پخت بهتر ماهی می توانید روی آن را با یک ورق کاغذ آلومینیوم بپوشایند و بعد از پخت ماهی، کاغذ آلومینیوم را برداشته و با حرارت قسمت بالای فر( گریل ) آن را به صورت برشته درآورید.

مدت زمان پخت ماهی به اندازه آن بستگی دارد. به طور معمول یک عدد ماهی قزل آلای متوسط به مدت 25-20 دقیقه آماده می شود.




ماهی قزل آلا با سس مرزه

  1395/1/21 - 8:45:18
  پسندیدن : 5
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 1750


 
ساناز ذاکر
امتياز : 19067

ارسال هاي ديگر كاربر








اشترودل هات داگ

درست کردن فست فود توی خونه لذت داره و سالمتره،چون توی انتخاب مواد با کیفیت دقت میکنین!این اشترودل هم یه فست فوده و میتونین به عنوان فینگرفود در سایزهای کوچکتر ازش استفاده کنین.نوش جان...


ویژه ها

چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی



زیره

زیره ، گياهي 2 ساله با ريشه‌اي دوكي شكل و ساقه‌اي منشعب به ارتفاع حدود 60 سانتيمتر‌، دانه آن (ميوه ) كشيده‌، مخروطي و داراي رگه هاي طولي برجسته مي‌باشد . بیشترین زیره در ایران، در شهر کرمان رشد می‌کند.


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 81845
 
ندا سروستانی
امتياز : 62488
 
golara valianpour
امتياز : 33335
 
شف سارا
امتياز : 31385
 
سحر ناز
امتياز : 22098


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394