ماهی قزل آلا با سس مرزه


اگه ماهی خور هستین و تنوع در پخت ماهی رو هم دوس دارین!این مدل طبخ ماهی قزل آلا رو هم امتحان کنید!


مواد لازم:


ماهی قزل آلا به تعداد نفرات
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
مرزه خرد شده 3 قاشق غذا خوری
سیر 3 حبه
پودر زنجبیل یک دوم قاشق چای خوری
پوست رنده شده لیمو ترش یک عدد
نمک ، فلفل و آب لیمو به مقدار لازم

طرز تهیه:


ماهی ها را پس از تمیز کردن به طور کامل شستشو دهید. در روی شکم ماهی به طور طولی شکاف ایجاد کنید. پس از خالی کردن شکم ماهی آن را به طور کامل شستشو داده و آب آن را تخلیه کنید. سپس به طور عرضی و مورب با یک چاقوی تیز در روی ماهی چند شکاف ایجاد کنید. سپس در ظرفی روغن زیتون، مرزه، سیر، زنجبیل، نمک ، فلفل، پوست لیمو و مقداری آب لیمو ریخته و به طور کامل مخلوط کنید. مواد آماده شده را روی ماهی بریزید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید. پس از گذشت نیم ساعت ماهی را روی کاغذ آلومینیوم گذاشته و در فر 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. در صورت تمایل و برای پخت بهتر ماهی می توانید روی آن را با یک ورق کاغذ آلومینیوم بپوشایند و بعد از پخت ماهی، کاغذ آلومینیوم را برداشته و با حرارت قسمت بالای فر( گریل ) آن را به صورت برشته درآورید.

مدت زمان پخت ماهی به اندازه آن بستگی دارد. به طور معمول یک عدد ماهی قزل آلای متوسط به مدت 25-20 دقیقه آماده می شود.




ماهی قزل آلا با سس مرزه

  1395/1/21 - 8:45:18
  پسندیدن : 5
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 3970


 
ساناز ذاکر
امتياز : 45576

ارسال هاي ديگر كاربر








فتوش لبنانی

فتوش یک سالاد نونی شامی است که از مخلوط شدن تکه‌های سرخ شدهٔ پیتا، سبزی و تره‌بار درست می‌شود.فتوش جزو خانوادهٔ غذا‌های فتات یا فتا که نان خشک پایهٔ اصلی آنهاست.
در فتوش با توجه به فصل و مزه، سبزیجات و گیاهان مختلفی وجود دارد. در مقایسه با تبوله، سبزیجات در تکه‌های نسبتا بزرگی خرد می‌شوند. معمولا در فتوش از سماق استفاده می‌شود تا مزه‌ای ترش ایجاد کرد.


ویژه ها

بیف استروگانف
ارسال : chef somi
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
میگو پفکی
ارسال : مامان پری
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
رست بیف
ارسال : chef somi
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
خامه ترش
ارسال : chef somi



فلفل قرمز

فلفل گیاهی است که در آب و هوای نیمه گرمسیری و گرمسیری می روید. میوه آن در پوششهای غلافی بلند که به موازات رسیدن رنگ قرمز، نارنجی یا زرد به خود می گیرد، می روید. میوه این گیاه به صورت


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 195575
 
ندا سروستانی
امتياز : 124234
 
golara valianpour
امتياز : 87137
 
شف سارا
امتياز : 80821
 
سحر ناز
امتياز : 56769


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394