پیچاق قیمه


این خورشت از غذاهای سنتی اردبیله!خورشتی متفاوت و بسیار خوشمزه



آماده سازی : 15 دقیقه
پخت : 45 دقیقه
مواد لازم :
گوشت گوسفندی خرد شده 400 گرم
پیاز متوسط 4 عدد
تخم مرغ 4 عدد
خلال بادام 1/2 پیمانه
زعفران پودر شده 1/2 قاشق چای خوری
برگ مو 2 عدد
آب 1 لیتر
کره محلی 100 گرم
آبغوره یا آب لیمو 1 قاشق غذا خوری
ادویه خورشتی ( کاری، فلفل، زردچوبه، دارچین، هل ساییده شده و نمک ) به میزان لازم

طرز تهیه :پیاز‌ها را خلالی نموده و با کمی کره تفت می‌دهیم تا طلایی شود.
در این مرحله گوشت و برگ بو را اضافه نموده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا آب گوشت کشیده شود .
مقداری ادویه اضافه کرده و دوباره تفت می‌دهیم سپس آب را افزوده و اجازه می‌دهیم گوشت‌ها بپزند.
خلال بادام را حدود دو ساعت در آب خیس کرده، سپس آبکش نموده و در کمی کره تفت می‌دهیم و به همراه زعفران به گوشت‌های پخته شده اضافه می‌کنیم وقتی میزان آب خورش به اندازه دلخواه رسید تست طعم گرفته، نمک و ادویه آن‌ را اندازه می‌کنیم.
پس از آن تخم‌مرغ‌ها را تک تک روی خورش می‌شکنیم و کمی زعفران روی زرده ها پاشیده و سپس در ظرف را می‌بندیم تا تخم‌مرغ‌ها بسته شود ، در پایان در ظرف کشیده و با پیاز داغ سرو می‌کنیم.
نکته ها :می‌توان این خورش را با پلوی زعفرانی سرو کرد همچنین می‌توانید تخم‌مرغ‌ها را نیمرو کرده و موقع سرو روی خورش قرار دهید.




پیچاق قیمه

  1395/1/21 - 1:51:50
  پسندیدن : 6
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 1583


 
حورا سهیلی
امتياز : 8159

ارسال هاي ديگر كاربر








مافین ژامبون و پنیر

وقتی اسم مافین میاد همه یاد مهمانی میفتن. مافین ژامبون و پنیر هم یه فینگر فود خوشمزست که سریع هم آماده میشه. ژامبون رو که همه دوست دارن. پنیر هم همنطور. پس ترکیبشون معلومه که خیلی خوشمزه میشه.


ویژه ها

چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
میگو پفکی
ارسال : مامان پری
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi



کلم بروکلی

نام بروکلی از کلمه لاتین (brachium) گرفته شده است که در زبان لاتین به معنای شاخه می باشد. بروکلی در ابتدا در ایالت کالابریای ایتالیا رشد کرد و نام کالابریز به آن داده شد و بعدها بر آم نام بروکلی


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 81845
 
ندا سروستانی
امتياز : 62488
 
golara valianpour
امتياز : 33335
 
شف سارا
امتياز : 31385
 
سحر ناز
امتياز : 22098


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394