پیچاق قیمه


این خورشت از غذاهای سنتی اردبیله!خورشتی متفاوت و بسیار خوشمزه



آماده سازی : 15 دقیقه
پخت : 45 دقیقه
مواد لازم :
گوشت گوسفندی خرد شده 400 گرم
پیاز متوسط 4 عدد
تخم مرغ 4 عدد
خلال بادام 1/2 پیمانه
زعفران پودر شده 1/2 قاشق چای خوری
برگ مو 2 عدد
آب 1 لیتر
کره محلی 100 گرم
آبغوره یا آب لیمو 1 قاشق غذا خوری
ادویه خورشتی ( کاری، فلفل، زردچوبه، دارچین، هل ساییده شده و نمک ) به میزان لازم

طرز تهیه :پیاز‌ها را خلالی نموده و با کمی کره تفت می‌دهیم تا طلایی شود.
در این مرحله گوشت و برگ بو را اضافه نموده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا آب گوشت کشیده شود .
مقداری ادویه اضافه کرده و دوباره تفت می‌دهیم سپس آب را افزوده و اجازه می‌دهیم گوشت‌ها بپزند.
خلال بادام را حدود دو ساعت در آب خیس کرده، سپس آبکش نموده و در کمی کره تفت می‌دهیم و به همراه زعفران به گوشت‌های پخته شده اضافه می‌کنیم وقتی میزان آب خورش به اندازه دلخواه رسید تست طعم گرفته، نمک و ادویه آن‌ را اندازه می‌کنیم.
پس از آن تخم‌مرغ‌ها را تک تک روی خورش می‌شکنیم و کمی زعفران روی زرده ها پاشیده و سپس در ظرف را می‌بندیم تا تخم‌مرغ‌ها بسته شود ، در پایان در ظرف کشیده و با پیاز داغ سرو می‌کنیم.
نکته ها :می‌توان این خورش را با پلوی زعفرانی سرو کرد همچنین می‌توانید تخم‌مرغ‌ها را نیمرو کرده و موقع سرو روی خورش قرار دهید.




پیچاق قیمه

  1395/1/21 - 1:51:50
  پسندیدن : 6
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 2713


 
حورا سهیلی
امتياز : 14987

ارسال هاي ديگر كاربر








پیراشکی گوشت و قارچ

پیراشکی واژه ایست عمومی که برای غذاهای پخته یا سرخ شده که با مواد متنوعی پر شده اند استفاده میشود.در این پست آموزش پیراشکی گوشت و قارچ را داریم که به عنوان وعده غذای اصلی مناسب است و همچنین به عنوان فینگرفود در جشن ها و مهمانیهای شما قابل استفاده است


ویژه ها

ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
سیب زمینی تنوری
ارسال : بهاره کریمی
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
خامه ترش
ارسال : chef somi
بروشتای میگو و پنیر
ارسال : chef somi



برگ بو

درخت یا درختچه برگ بو گياهی معطر است که اغلب در غذاهای مديترانه ایی مورد استفاده قرار مي گيرد. برگ های تازه ، بو و طعم ملايمی دارد و چند هفته پس از برداشت و خشک شدن به طعم و


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 150988
 
ندا سروستانی
امتياز : 100449
 
golara valianpour
امتياز : 65988
 
شف سارا
امتياز : 60763
 
سحر ناز
امتياز : 43019


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394