شفرد پای


این یک غذای انگلیسی هست یکم زحمت داره ولی فوق العاده خوشمزه است.


مواد لازم
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
پیاز متوسط نگینی: 2 عدد
سیب زمینی پخته شده: 4 عدد بزرگ
هویج پخته شده: 3 عدد متوسط
تخم مرغ: یک عدد
پنیر پیتزا: به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه :
1. ابتدا کمی روغن را داخل ماهیتابه ریخته و سپس گوشت ها را اضافه می کنیم کمی که تفت خورد نمک و فلفل و زردچوبه اضافه می کنیم. سپس نصف پیازها که نگینی خرد شده را اضافه می کنیم. در این دستور پیازها نباید سرخ شوند بلکه حالت شیشه ایی باید بگیرند.
2. سیب زمینی ها را که قبلا پخته ایم را رنده می کنیم و با نمک و فلفل کمی ورز می دهیم سپس یک عدد تخم مرغ اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. سپس کمی پنیر پیتزا (به اندازه یک قاشق بزرگ) به مواد سیب زمینی اضافه می کنیم و دوباره خوب مخلوط می کنیم.
3. هویج ها را هم که پختیم رنده می کنیم و با کمی نمک و فلفل مزه دار می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.
4. سپس در ظرفی ابتدا گوشت می ریزیم و سطح آن را صاف می کنیم. بعد هویج می ریزیم مانند گوشت سطح آن را صاف می کنیم و سپس سیب زمینی ها را اضافه می کنیم و روی سیب زمینی ها را هم پنیر پیتزا می ریزیم.
5. سپس در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت.
امیدوارم که مورد پسند واقع بشه.




شفرد پای

  1395/1/19 - 1:53:28
  پسندیدن : 6
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 1954


 
ساناز ذاکر
امتياز : 27664

ارسال هاي ديگر كاربر








شوری قارچ

شور همون ترشیه، با این تفاوت که ترشی فقط با سرکه تهیه میشه، اما شور، محلول آبنمک، مایع اصلیشه که با کمی سرکه مخلوط میشه؛ کافیه یکمی صبر کنید تا شور جابیفته. البته شاید هم کمی بیشتر از کمی؛ هرچه شور، بیشتر در محلول بمونه، خوشمزه تر، نرمتر و جاافتاده تر میشه. اگر کم اشتها هستین، شورها یکی از چاشنی های بسیار اشتها آورن.


ویژه ها

قرابیه
ارسال : شیرین صادقی
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل



لپه

لپه منبع غنی فیبر است به همین دلیل برای کاهش کلسترول خون و کاهش بیماری‌های قلبی – عروقی توصیه می‌شود.
لپه از گروه حبوبات، یک گیاه دولپه‌ای است و در خانواده نخود جای می‌گیرد. می‌دانید که حبوبات ارزش غذایی بسیار


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 117052
 
ندا سروستانی
امتياز : 82044
 
golara valianpour
امتياز : 48918
 
شف سارا
امتياز : 45231
 
سحر ناز
امتياز : 32133


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394