شفرد پای


این یک غذای انگلیسی هست یکم زحمت داره ولی فوق العاده خوشمزه است.


مواد لازم
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
پیاز متوسط نگینی: 2 عدد
سیب زمینی پخته شده: 4 عدد بزرگ
هویج پخته شده: 3 عدد متوسط
تخم مرغ: یک عدد
پنیر پیتزا: به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه :
1. ابتدا کمی روغن را داخل ماهیتابه ریخته و سپس گوشت ها را اضافه می کنیم کمی که تفت خورد نمک و فلفل و زردچوبه اضافه می کنیم. سپس نصف پیازها که نگینی خرد شده را اضافه می کنیم. در این دستور پیازها نباید سرخ شوند بلکه حالت شیشه ایی باید بگیرند.
2. سیب زمینی ها را که قبلا پخته ایم را رنده می کنیم و با نمک و فلفل کمی ورز می دهیم سپس یک عدد تخم مرغ اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. سپس کمی پنیر پیتزا (به اندازه یک قاشق بزرگ) به مواد سیب زمینی اضافه می کنیم و دوباره خوب مخلوط می کنیم.
3. هویج ها را هم که پختیم رنده می کنیم و با کمی نمک و فلفل مزه دار می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.
4. سپس در ظرفی ابتدا گوشت می ریزیم و سطح آن را صاف می کنیم. بعد هویج می ریزیم مانند گوشت سطح آن را صاف می کنیم و سپس سیب زمینی ها را اضافه می کنیم و روی سیب زمینی ها را هم پنیر پیتزا می ریزیم.
5. سپس در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت.
امیدوارم که مورد پسند واقع بشه.




شفرد پای

  1395/1/19 - 1:53:28
  پسندیدن : 6
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 2508


 
ساناز ذاکر
امتياز : 35561

ارسال هاي ديگر كاربر








میگو پفکی

حفظ ارزش غذایی یکی از ارکان مهم در آشپزی است که باید به آن توجه بسیاری کرد حال اگر این حفظ ارزش غذایی خود باعث خوشمزه تر شدن غذا هم شود چرا نباید از آن پیروی کرد. در اینجا قصد دارم روش پخت میگوی پفکی با خوشمزه‌ترین خمیر مایع و همچنین حفظ ارزش غذایی را برای شما آموزش دهم. این خمیر مایع که در این روش پخت استفاده می‌شود به تنهایی آنقدر خوشمزه‌است که چند باری که برای دوستان پختم خمیر اضافه اومده را هم در آخر به تنهایی پختم. چون واقعا خمیر مایع خوشمزه‌ای است.


ویژه ها

قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi
رست بیف
ارسال : chef somi
ژیگو
ارسال : chef somi



زعفران

زَعفَران یا زعفران خوراکی (نام علمی: Crocus sativus) گیاهی است از تیره‌ی زنبقیان، سرده زعفران که ویژگی سرخوشی داشته و امروزه برخی شرکت‌های دارویی اروپایی از آن بعنوان اینتگراتور ضد افسردگی استفاده می‌کنند. زعفران گیاهی کوچک و چند ساله به


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 151001
 
ندا سروستانی
امتياز : 100461
 
golara valianpour
امتياز : 65988
 
شف سارا
امتياز : 60771
 
سحر ناز
امتياز : 43026


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394