شفرد پای


این یک غذای انگلیسی هست یکم زحمت داره ولی فوق العاده خوشمزه است.


مواد لازم
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
پیاز متوسط نگینی: 2 عدد
سیب زمینی پخته شده: 4 عدد بزرگ
هویج پخته شده: 3 عدد متوسط
تخم مرغ: یک عدد
پنیر پیتزا: به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه :
1. ابتدا کمی روغن را داخل ماهیتابه ریخته و سپس گوشت ها را اضافه می کنیم کمی که تفت خورد نمک و فلفل و زردچوبه اضافه می کنیم. سپس نصف پیازها که نگینی خرد شده را اضافه می کنیم. در این دستور پیازها نباید سرخ شوند بلکه حالت شیشه ایی باید بگیرند.
2. سیب زمینی ها را که قبلا پخته ایم را رنده می کنیم و با نمک و فلفل کمی ورز می دهیم سپس یک عدد تخم مرغ اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. سپس کمی پنیر پیتزا (به اندازه یک قاشق بزرگ) به مواد سیب زمینی اضافه می کنیم و دوباره خوب مخلوط می کنیم.
3. هویج ها را هم که پختیم رنده می کنیم و با کمی نمک و فلفل مزه دار می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.
4. سپس در ظرفی ابتدا گوشت می ریزیم و سطح آن را صاف می کنیم. بعد هویج می ریزیم مانند گوشت سطح آن را صاف می کنیم و سپس سیب زمینی ها را اضافه می کنیم و روی سیب زمینی ها را هم پنیر پیتزا می ریزیم.
5. سپس در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت.
امیدوارم که مورد پسند واقع بشه.




شفرد پای

  1395/1/19 - 1:53:28
  پسندیدن : 6
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 3152


 
ساناز ذاکر
امتياز : 45575

ارسال هاي ديگر كاربر








سالاد رایس نودل و میگو (Rice Noodle-Shrimp Salad)

رایس نودل نوعی ورميشله که در خيلي از غذاهاي كشورهاي آسياي جنوب شرقي كاربرد داره.
این سالاد یه ترکیب خوشمزه است که سریع هم آماده میشه و به عنوان یه وعده غذایی هم میشه ازش استفاده کرد
با کم و زیاد کردن سبزیجات مختلف به این رسپی میتونین انواع مدل های این سالاد رو داشته باشین


ویژه ها

کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi
رست بیف
ارسال : chef somi



زنجبیل

زَنجـِبیل یا زنجفیل یا شنگویر یک گیاه خوراکی، ادویه و گیاه دارویی است.
زنجبیل از گیاه زرد رنگ دارای رگه‌های بنفش با نام علمی Zingiber officinale بدست می‌آید. اگرچه معمولاً از زنجبیل به عنوان ریشه آن گیاه نام برده می‌شود


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 195575
 
ندا سروستانی
امتياز : 124234
 
golara valianpour
امتياز : 87137
 
شف سارا
امتياز : 80817
 
سحر ناز
امتياز : 56768


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394