شفرد پای


این یک غذای انگلیسی هست یکم زحمت داره ولی فوق العاده خوشمزه است.


مواد لازم
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
پیاز متوسط نگینی: 2 عدد
سیب زمینی پخته شده: 4 عدد بزرگ
هویج پخته شده: 3 عدد متوسط
تخم مرغ: یک عدد
پنیر پیتزا: به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه :
1. ابتدا کمی روغن را داخل ماهیتابه ریخته و سپس گوشت ها را اضافه می کنیم کمی که تفت خورد نمک و فلفل و زردچوبه اضافه می کنیم. سپس نصف پیازها که نگینی خرد شده را اضافه می کنیم. در این دستور پیازها نباید سرخ شوند بلکه حالت شیشه ایی باید بگیرند.
2. سیب زمینی ها را که قبلا پخته ایم را رنده می کنیم و با نمک و فلفل کمی ورز می دهیم سپس یک عدد تخم مرغ اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. سپس کمی پنیر پیتزا (به اندازه یک قاشق بزرگ) به مواد سیب زمینی اضافه می کنیم و دوباره خوب مخلوط می کنیم.
3. هویج ها را هم که پختیم رنده می کنیم و با کمی نمک و فلفل مزه دار می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.
4. سپس در ظرفی ابتدا گوشت می ریزیم و سطح آن را صاف می کنیم. بعد هویج می ریزیم مانند گوشت سطح آن را صاف می کنیم و سپس سیب زمینی ها را اضافه می کنیم و روی سیب زمینی ها را هم پنیر پیتزا می ریزیم.
5. سپس در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت.
امیدوارم که مورد پسند واقع بشه.




شفرد پای

  1395/1/19 - 1:53:28
  پسندیدن : 6
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 1317


 
ساناز ذاکر
امتياز : 16130

ارسال هاي ديگر كاربر








پیراشکی گوشت و قارچ

پیراشکی واژه ایست عمومی که برای غذاهای پخته یا سرخ شده که با مواد متنوعی پر شده اند استفاده میشود.در این پست آموزش پیراشکی گوشت و قارچ را داریم که به عنوان وعده غذای اصلی مناسب است و همچنین به عنوان فینگرفود در جشن ها و مهمانیهای شما قابل استفاده است


ویژه ها

خامه ترش
ارسال : chef somi
شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
رست بیف
ارسال : chef somi
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی



رزماری

رومارَن یا اِکلیل کوهی یا رُزماری (Rosmarinus officinalis) گیاهی خشبی، چندساله و معطر است که برگ‌هایی سوزنی‌شکل و همیشه‌سبزدارد.
رومارن بومی منطقه مدیترانه و کشور اوروگوئه است. گل‌های آن در رنگ‌های گوناگون سفید، صورتی، بنفش یا آبی می‌رویند.

استفاده


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 71493
 
ندا سروستانی
امتياز : 56395
 
golara valianpour
امتياز : 28673
 
شف سارا
امتياز : 27275
 
سحر ناز
امتياز : 19219


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394