تارت سیب زمینی


غذایی غنی از ویتامین های c و B


مواد لازم
۵۰۰ گرم سیب زمینی
۲۵۰ گرم گوشت چرخ شده
۲ عدد پیاز
۲ عدد هویج
۱۰۰ گرم کره
۱ قاشق سوپ خوری رب گوجه
به میزان لازم جعفری
۱ استکان شیر
به میزان لازم روغن
به میزان لازم نمک
به میزان لازم فلفل

پیاز ها را کامل خرد و در روغن سرخ کرده، گوشت را اضافه کرده و تفت دهید.
هویج، جعفری خرد شده و رب گوجه فرنگی را نیزاضافه کرده و بگذارید بپزد و آبش کشیده شود.
سیب زمینی پخته، شیر، کره ، نمک و فلفل را به موادتان اضافه کنید.ته ظرف پیرکس روغن مالیده و سیب زمینی را یک لایه پهن کنید و یک لایه گوشت بریزید تا مواد تمام شود.
ظرف را بگذارید در فر ۲۰۰ درجه به مدت نیم ساعت بپزد.




تارت سیب زمینی

  1395/1/17 - 19:32:23
  پسندیدن : 8
  اضافه به علاقه مندی : 2
  بدون نظر
  بازدید : 3172


 
آرزو مقبل
امتياز : 45250

ارسال هاي ديگر كاربر








شوری قارچ

شور همون ترشیه، با این تفاوت که ترشی فقط با سرکه تهیه میشه، اما شور، محلول آبنمک، مایع اصلیشه که با کمی سرکه مخلوط میشه؛ کافیه یکمی صبر کنید تا شور جابیفته. البته شاید هم کمی بیشتر از کمی؛ هرچه شور، بیشتر در محلول بمونه، خوشمزه تر، نرمتر و جاافتاده تر میشه. اگر کم اشتها هستین، شورها یکی از چاشنی های بسیار اشتها آورن.


ویژه ها

رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
رست بیف
ارسال : chef somi
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی



هل سبز

هل سبز (Elettaria)گیاهی است که بومی جنوب شرق آسیا است . هل درختی است از خانواده زنجبیل به صورت وحشی و پرورشی در مناطق کوهستانی و در سایه درختان می‌روید.ارتفاع درخت ۳۰ تا ۵۰ سانتی متر و بعصی‌ها دارای اعضاء


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 195564
 
ندا سروستانی
امتياز : 124223
 
golara valianpour
امتياز : 87133
 
شف سارا
امتياز : 80811
 
سحر ناز
امتياز : 56765


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394