دسرِ فندق


دسرِ فندق با میانه شکلات، مناسب برای مهمانی های شبانه شما است


۱۰۰ گرم فندق
۸۰ گرم کره
۱۱۵ گرم آرد
۱۱۵ گرم بادام
۶۰ گرم شکر
۲ عدد بزرگ تخم مرغ
۳ عدد زرده تخم مرغ
۲ عدد پرتقال
۱۸۰ میلی لیتر شیر پرچرب
۱/۲ قاشق چای خوری وانیل
۵۰ گرم شکلات

طرز تهیه:

از قبل، فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد، گرم کنید. فندق ها را در سینی فر بریزید و برای 5 تا 10 دقیقه، تا تست شده و کمی قهوه ای شوند، در فر بگذارید. آنها را آسیاب کنید.
8 عدد قالب تک نفره را با کمی از کره چرب کنید و کمی فندق آسیاب شده در آن ها بپاشید. پودر های اضافی را با ضربه از قالب ها خارج کنید. آنها را کنار بگذارید.
در ظرفی، آرد و اندکی نمک را الک کنید و به آرامی با بادام آسیاب شده، شکر و تخم مرغ ها، زرده های تخم مرغ، رنده پوست پرتقال و شیر ترکیب کنید.
وانیل و آسیاب فندق را به مواد اضافه کنید. کره و آب پرتقال را هم همینطور. آن ها را با هم ترکیب کنید.
از خمیر در قالب ها بریزید و تکه های شکلات در هر خمیر فرو کنید.قالب ها را در سینی فر بچینید و در فر قرار دهید و برای 15 دقیقه تا پف کند ولی مغز پخت نشود، بپزید.
این کار باعث می شود تا دسر تر و خوشمزه شود. آن ها را گرم و در صورت تمایل با خامه و تکه های فندق سرو کنید.

نکات؟
۱- پوست فندق ها را جدا کنید. به فندق اضافی برای تزیین نیاز دارید.
۲- کره را آب کنید.
۳- از ۱۱۵ گرم بادام آسیاب شده، استفاده کنید.
۴- به پوست ریز رنده شده ی ۲ عدد پرتقال و آب ۱ عددپرتقال نیاز دارید.
۵- اگر دسترسی دارید، از۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل استفاده کنید.
۶- ازشکلات تلخ، استفاده نمایید. آن را خرد کنید.




دسرِ فندق

  1395/1/16 - 10:12:24
  پسندیدن : 5
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 1537


 
آندیا پارسی
امتياز : 19925

ارسال هاي ديگر كاربر








پاناکوتا با سس میوه

پاناکوتا دسری خوشمزه است که به صورت لایه لایه از خامه و ژله درست می‌شود و در هر فصل از سال می‌توان از ژله و میوه‌های مربوط به همان فصل در آن استفاده کرد.


ویژه ها

میگو پفکی
ارسال : مامان پری
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi



سیر

سیر (نام علمی: Allium sativum) گیاهی است از راسته مارچوبه‌سانان (Asparagales) از تیره نرگسیان و زیر تیره پیازیان (Alliaceae) و سرده والک(Allium).
به دستور خوفو، یکی از پادشاهان سلسله چهارم مصر باستان، یک پر سیر را روی بلندترین هرم جیزه


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 90581
 
ندا سروستانی
امتياز : 67528
 
golara valianpour
امتياز : 37386
 
شف سارا
امتياز : 34582
 
سحر ناز
امتياز : 24447


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394