دسرِ فندق


دسرِ فندق با میانه شکلات، مناسب برای مهمانی های شبانه شما است


۱۰۰ گرم فندق
۸۰ گرم کره
۱۱۵ گرم آرد
۱۱۵ گرم بادام
۶۰ گرم شکر
۲ عدد بزرگ تخم مرغ
۳ عدد زرده تخم مرغ
۲ عدد پرتقال
۱۸۰ میلی لیتر شیر پرچرب
۱/۲ قاشق چای خوری وانیل
۵۰ گرم شکلات

طرز تهیه:

از قبل، فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد، گرم کنید. فندق ها را در سینی فر بریزید و برای 5 تا 10 دقیقه، تا تست شده و کمی قهوه ای شوند، در فر بگذارید. آنها را آسیاب کنید.
8 عدد قالب تک نفره را با کمی از کره چرب کنید و کمی فندق آسیاب شده در آن ها بپاشید. پودر های اضافی را با ضربه از قالب ها خارج کنید. آنها را کنار بگذارید.
در ظرفی، آرد و اندکی نمک را الک کنید و به آرامی با بادام آسیاب شده، شکر و تخم مرغ ها، زرده های تخم مرغ، رنده پوست پرتقال و شیر ترکیب کنید.
وانیل و آسیاب فندق را به مواد اضافه کنید. کره و آب پرتقال را هم همینطور. آن ها را با هم ترکیب کنید.
از خمیر در قالب ها بریزید و تکه های شکلات در هر خمیر فرو کنید.قالب ها را در سینی فر بچینید و در فر قرار دهید و برای 15 دقیقه تا پف کند ولی مغز پخت نشود، بپزید.
این کار باعث می شود تا دسر تر و خوشمزه شود. آن ها را گرم و در صورت تمایل با خامه و تکه های فندق سرو کنید.

نکات؟
۱- پوست فندق ها را جدا کنید. به فندق اضافی برای تزیین نیاز دارید.
۲- کره را آب کنید.
۳- از ۱۱۵ گرم بادام آسیاب شده، استفاده کنید.
۴- به پوست ریز رنده شده ی ۲ عدد پرتقال و آب ۱ عددپرتقال نیاز دارید.
۵- اگر دسترسی دارید، از۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل استفاده کنید.
۶- ازشکلات تلخ، استفاده نمایید. آن را خرد کنید.




دسرِ فندق

  1395/1/16 - 10:12:24
  پسندیدن : 5
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 1232


 
آندیا پارسی
امتياز : 15534

ارسال هاي ديگر كاربر








بلوبری اسموتی

بلوبري Blueberry يك ميوه بومي آمريكاي شماليه كه پوست ميوه رسيده اش رنگ آبي تيره اي داره و گوشتي سبز رنگ. بلوبري داراي خواص فراوانه و يكي از مواد غذايي سالم در دنيا به حساب مياد و در رژيمهاي غذايي مدرن جايگاه خاصي داره. داراي مواد معدني و ويتامينها و آنتي اكسيدانه كه مصرفش باعث ميشه ريسك سرطان و التهاب رو پايين بياره. از لحاظ ظاهري شكل كروي داره با يك تاج زيبا در پايين ميوه. طعمش هم خب ... خاصه. بايد بخوري تا متوجه بشي
يكي از معروف ترين موارد مصرف بلوبري در نوشيدني هستش كه معمولا هم اول صبح ميل ميشه دقيقا به خاطر خواصي كه عرض كردم.مصارف ديگه اش هم مثلا در مافن و پاي و مربا و اسنكها و سريل هاست


ویژه ها

خامه ترش
ارسال : chef somi
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
رست بیف
ارسال : chef somi
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi
مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی
پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا



سویا

سویا قرنهاست که غذای مردم آسیا مخصوصا چین بوده است و چینی آن را همراه با برنج بعنوان غذای اصلی خود مصرف می کنند . ایالات متحده آمریکا بزرگترین تولید کننده سویا می باشد و تقریبا دو سوم محصول کل


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 71493
 
ندا سروستانی
امتياز : 56395
 
golara valianpour
امتياز : 28673
 
شف سارا
امتياز : 27275
 
سحر ناز
امتياز : 19219


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394