دسرِ فندق


دسرِ فندق با میانه شکلات، مناسب برای مهمانی های شبانه شما است


۱۰۰ گرم فندق
۸۰ گرم کره
۱۱۵ گرم آرد
۱۱۵ گرم بادام
۶۰ گرم شکر
۲ عدد بزرگ تخم مرغ
۳ عدد زرده تخم مرغ
۲ عدد پرتقال
۱۸۰ میلی لیتر شیر پرچرب
۱/۲ قاشق چای خوری وانیل
۵۰ گرم شکلات

طرز تهیه:

از قبل، فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد، گرم کنید. فندق ها را در سینی فر بریزید و برای 5 تا 10 دقیقه، تا تست شده و کمی قهوه ای شوند، در فر بگذارید. آنها را آسیاب کنید.
8 عدد قالب تک نفره را با کمی از کره چرب کنید و کمی فندق آسیاب شده در آن ها بپاشید. پودر های اضافی را با ضربه از قالب ها خارج کنید. آنها را کنار بگذارید.
در ظرفی، آرد و اندکی نمک را الک کنید و به آرامی با بادام آسیاب شده، شکر و تخم مرغ ها، زرده های تخم مرغ، رنده پوست پرتقال و شیر ترکیب کنید.
وانیل و آسیاب فندق را به مواد اضافه کنید. کره و آب پرتقال را هم همینطور. آن ها را با هم ترکیب کنید.
از خمیر در قالب ها بریزید و تکه های شکلات در هر خمیر فرو کنید.قالب ها را در سینی فر بچینید و در فر قرار دهید و برای 15 دقیقه تا پف کند ولی مغز پخت نشود، بپزید.
این کار باعث می شود تا دسر تر و خوشمزه شود. آن ها را گرم و در صورت تمایل با خامه و تکه های فندق سرو کنید.

نکات؟
۱- پوست فندق ها را جدا کنید. به فندق اضافی برای تزیین نیاز دارید.
۲- کره را آب کنید.
۳- از ۱۱۵ گرم بادام آسیاب شده، استفاده کنید.
۴- به پوست ریز رنده شده ی ۲ عدد پرتقال و آب ۱ عددپرتقال نیاز دارید.
۵- اگر دسترسی دارید، از۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل استفاده کنید.
۶- ازشکلات تلخ، استفاده نمایید. آن را خرد کنید.




دسرِ فندق

  1395/1/16 - 10:12:24
  پسندیدن : 5
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 3090


 
آندیا پارسی
امتياز : 48715

ارسال هاي ديگر كاربر








سالاد رایس نودل و میگو (Rice Noodle-Shrimp Salad)

رایس نودل نوعی ورميشله که در خيلي از غذاهاي كشورهاي آسياي جنوب شرقي كاربرد داره.
این سالاد یه ترکیب خوشمزه است که سریع هم آماده میشه و به عنوان یه وعده غذایی هم میشه ازش استفاده کرد
با کم و زیاد کردن سبزیجات مختلف به این رسپی میتونین انواع مدل های این سالاد رو داشته باشین


ویژه ها

کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi
رست بیف
ارسال : chef somi
رست بیف
ارسال : chef somi
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
بروشتای میگو و پنیر
ارسال : chef somi
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi



انبه

انبه میوه ای خاص و با طعمی متفاوت که چند سالی هست که وارد ایران شده است و خیلی ها دوستش دارند.
انبه درختی است زیبا که ارتفاع آن تا 10 متر می رسد . منشا انبه هند و


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 195565
 
ندا سروستانی
امتياز : 124223
 
golara valianpour
امتياز : 87133
 
شف سارا
امتياز : 80811
 
سحر ناز
امتياز : 56765


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394