دسرِ فندق


دسرِ فندق با میانه شکلات، مناسب برای مهمانی های شبانه شما است


۱۰۰ گرم فندق
۸۰ گرم کره
۱۱۵ گرم آرد
۱۱۵ گرم بادام
۶۰ گرم شکر
۲ عدد بزرگ تخم مرغ
۳ عدد زرده تخم مرغ
۲ عدد پرتقال
۱۸۰ میلی لیتر شیر پرچرب
۱/۲ قاشق چای خوری وانیل
۵۰ گرم شکلات

طرز تهیه:

از قبل، فر را با حرارت 200 درجه سانتی گراد، گرم کنید. فندق ها را در سینی فر بریزید و برای 5 تا 10 دقیقه، تا تست شده و کمی قهوه ای شوند، در فر بگذارید. آنها را آسیاب کنید.
8 عدد قالب تک نفره را با کمی از کره چرب کنید و کمی فندق آسیاب شده در آن ها بپاشید. پودر های اضافی را با ضربه از قالب ها خارج کنید. آنها را کنار بگذارید.
در ظرفی، آرد و اندکی نمک را الک کنید و به آرامی با بادام آسیاب شده، شکر و تخم مرغ ها، زرده های تخم مرغ، رنده پوست پرتقال و شیر ترکیب کنید.
وانیل و آسیاب فندق را به مواد اضافه کنید. کره و آب پرتقال را هم همینطور. آن ها را با هم ترکیب کنید.
از خمیر در قالب ها بریزید و تکه های شکلات در هر خمیر فرو کنید.قالب ها را در سینی فر بچینید و در فر قرار دهید و برای 15 دقیقه تا پف کند ولی مغز پخت نشود، بپزید.
این کار باعث می شود تا دسر تر و خوشمزه شود. آن ها را گرم و در صورت تمایل با خامه و تکه های فندق سرو کنید.

نکات؟
۱- پوست فندق ها را جدا کنید. به فندق اضافی برای تزیین نیاز دارید.
۲- کره را آب کنید.
۳- از ۱۱۵ گرم بادام آسیاب شده، استفاده کنید.
۴- به پوست ریز رنده شده ی ۲ عدد پرتقال و آب ۱ عددپرتقال نیاز دارید.
۵- اگر دسترسی دارید، از۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل استفاده کنید.
۶- ازشکلات تلخ، استفاده نمایید. آن را خرد کنید.




دسرِ فندق

  1395/1/16 - 10:12:24
  پسندیدن : 5
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 2159


 
آندیا پارسی
امتياز : 30928

ارسال هاي ديگر كاربر








کرپ موز و آناناس

کرپ نوعی پنکیک بسیار نازک است و با آرد گندم درست میشود که نوع شیرین آن می‌تواند به عنوان صبحانه یا دسر خورده شود. در این صورت بر روی آن ممکن است هر مادۀ شیرینی از جمله نوتلا، مربا، خاک قند، شیره درخت افرا، عصارۀ لیمو، خامه زده شده و یا تکه‌های میوه ریخت.


ویژه ها

اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
سیب زمینی تنوری
ارسال : بهاره کریمی
رست بیف
ارسال : chef somi
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi



کدو سبز

کدو از نظر علم گیاه شناسی یک میوه ی تابستانی است اما از نظر پخت و پز به عنوان یک سبزی در نظر گرفته می شود که خیلی هم ارزش تغذیه ای زیادی دارد و برای سلامتی بسیار مفید است.


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 130640
 
ندا سروستانی
امتياز : 89401
 
golara valianpour
امتياز : 55601
 
شف سارا
امتياز : 51257
 
سحر ناز
امتياز : 36280


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394