شیرینی مارمالادی


بیسکوییت های مارمالادی کره ای رو با هر مارمالادی که دوست داشته باشین میتونین تزیین کنید و در پذیرایی های نوروزتون ازشون استفاده کنید و لذت ببرید.


مواد لازم

فندق 50 گرم
بادام خام 25 گرم
شکر (نرم و دانه‌ریز) 50 گرم
کره 150 گرم
آرد گندم (الک‌ شده) 310 گرم
بیکینگ ‌پودر یک دوم قاشق چای‌خوری
دارچین (پودرشده) 1 قاشق چای‌خوری
تخم ‌مرغ 1 عدد
نمک یک چهارم قاشق چای‌خوری
مارمالاد توت‌ فرنگی به مقدار لازم

طرز تهیه

1.فندق و بادام خام را با پوست داخل غذاساز بریزید و مخلوط کنید، سپس شکر را اضافه و مجدداً مخلوط کنید تا کاملاً پودر شوند؛
2.کره را از یخچال خارج کنید و به قطعات مکعبی برش بزنید، سپس آن را به مخلوط فندق، بادام و شکر بیفزایید و با یکدیگر مخلوط کنید؛
3.آرد، بیکینگ پودر، نمک و دارچین را الک کرده و به مواد بالا اضافه کنید تا زمانیکه مواد به شکل خرده های نان درآید، سپس تخم مرغ را بیفزایید و کاملاً مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود؛
4.روی خمیر را با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند؛
5.فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید؛
6.نیمی از خمیر را روی سطح آردپاشی شده، با وردنه پهن کنید، سپس با قالب دلخواه برش بزنید. بقیه خمیر را نیز با وردنه باز و پهن کنید و با همان قالب قبلی برش بزنید، سپس با یک قالب کوچکتر، وسط آن را نیز درآورید. داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و خمیرهای برش زده را در آن بچینید و به مدت 10 تا 12 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا بپزند؛
7.پس از پخت، آنها را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شوند، سپس روی نیمه کامل بیسکویت، مارمالاد بریزید و بیسکویت دیگر را روی آن قرار دهید و در ظرف موردنظر بچینید و سرو کنید.


در صورت تمایل، میتوانید مقداری پودر قند روی بیسکویت هایی که وسط آنها را با قالب کوچکتر برش زده اید، بپاشید؛ سپس روی آنها مارمالاد بریزید تا مارمالادها با پودرقند پوشیده نشوند.




شیرینی مارمالادی

  1394/12/14 - 22:4:35
  پسندیدن : 7
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 4450


 
chef somi
امتياز : 251132

ارسال هاي ديگر كاربر








ژیگو

ژیگو ، غذایی فرانسوی است که از گوشت ران گوساله یا گوسفندی درست میشود


ویژه ها

پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi
شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
میگو پفکی
ارسال : مامان پری
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
رست بیف
ارسال : chef somi
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi



انار

انار ترش طبع سرد و خشک دارد و انار شیرین تا حدودی معتدل می باشد.
آب انار برای پیشگیری از سرطان مفید است، سلامت قلب را بهبود می بخشد و حتی می تواند توان جنسی را تقویت کند.
متخصصان


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 251132
 
ندا سروستانی
امتياز : 153842
 
golara valianpour
امتياز : 111160
 
شف سارا
امتياز : 104384
 
سحر ناز
امتياز : 72198


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394