شیرینی مارمالادی


بیسکوییت های مارمالادی کره ای رو با هر مارمالادی که دوست داشته باشین میتونین تزیین کنید و در پذیرایی های نوروزتون ازشون استفاده کنید و لذت ببرید.


مواد لازم

فندق 50 گرم
بادام خام 25 گرم
شکر (نرم و دانه‌ریز) 50 گرم
کره 150 گرم
آرد گندم (الک‌ شده) 310 گرم
بیکینگ ‌پودر یک دوم قاشق چای‌خوری
دارچین (پودرشده) 1 قاشق چای‌خوری
تخم ‌مرغ 1 عدد
نمک یک چهارم قاشق چای‌خوری
مارمالاد توت‌ فرنگی به مقدار لازم

طرز تهیه

1.فندق و بادام خام را با پوست داخل غذاساز بریزید و مخلوط کنید، سپس شکر را اضافه و مجدداً مخلوط کنید تا کاملاً پودر شوند؛
2.کره را از یخچال خارج کنید و به قطعات مکعبی برش بزنید، سپس آن را به مخلوط فندق، بادام و شکر بیفزایید و با یکدیگر مخلوط کنید؛
3.آرد، بیکینگ پودر، نمک و دارچین را الک کرده و به مواد بالا اضافه کنید تا زمانیکه مواد به شکل خرده های نان درآید، سپس تخم مرغ را بیفزایید و کاملاً مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود؛
4.روی خمیر را با سلفون بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند؛
5.فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید؛
6.نیمی از خمیر را روی سطح آردپاشی شده، با وردنه پهن کنید، سپس با قالب دلخواه برش بزنید. بقیه خمیر را نیز با وردنه باز و پهن کنید و با همان قالب قبلی برش بزنید، سپس با یک قالب کوچکتر، وسط آن را نیز درآورید. داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و خمیرهای برش زده را در آن بچینید و به مدت 10 تا 12 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید تا بپزند؛
7.پس از پخت، آنها را از فر خارج کنید و بگذارید خنک شوند، سپس روی نیمه کامل بیسکویت، مارمالاد بریزید و بیسکویت دیگر را روی آن قرار دهید و در ظرف موردنظر بچینید و سرو کنید.


در صورت تمایل، میتوانید مقداری پودر قند روی بیسکویت هایی که وسط آنها را با قالب کوچکتر برش زده اید، بپاشید؛ سپس روی آنها مارمالاد بریزید تا مارمالادها با پودرقند پوشیده نشوند.




شیرینی مارمالادی

  1394/12/14 - 22:4:35
  پسندیدن : 7
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 3659


 
chef somi
امتياز : 208308

ارسال هاي ديگر كاربر








میگو پفکی

حفظ ارزش غذایی یکی از ارکان مهم در آشپزی است که باید به آن توجه بسیاری کرد حال اگر این حفظ ارزش غذایی خود باعث خوشمزه تر شدن غذا هم شود چرا نباید از آن پیروی کرد. در اینجا قصد دارم روش پخت میگوی پفکی با خوشمزه‌ترین خمیر مایع و همچنین حفظ ارزش غذایی را برای شما آموزش دهم. این خمیر مایع که در این روش پخت استفاده می‌شود به تنهایی آنقدر خوشمزه‌است که چند باری که برای دوستان پختم خمیر اضافه اومده را هم در آخر به تنهایی پختم. چون واقعا خمیر مایع خوشمزه‌ای است.


ویژه ها

شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
ژیگو
ارسال : chef somi
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
خامه ترش
ارسال : chef somi



هل سبز

هل سبز (Elettaria)گیاهی است که بومی جنوب شرق آسیا است . هل درختی است از خانواده زنجبیل به صورت وحشی و پرورشی در مناطق کوهستانی و در سایه درختان می‌روید.ارتفاع درخت ۳۰ تا ۵۰ سانتی متر و بعصی‌ها دارای اعضاء


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 208308
 
ندا سروستانی
امتياز : 130995
 
golara valianpour
امتياز : 92946
 
شف سارا
امتياز : 86181
 
سحر ناز
امتياز : 60355


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394