شیرینی پسته ای


شیرینی پسته ای !خوشمزه ی پذیرایی های نوروزی


مواد لازم

کره 300 گرم
پودر قند 100 گرم
آرد ذرت 25 گرم
آرد نول 350 گرم
بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
نمک یک هشتم قاشق چایخوری
شکلات سفید (خردشده) مقداری برای تزیین
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
هل 1 قاشق چایخوری
رنگ خوراکی سبز 3 قطره
پودر پسته 60 گرم
مغز و پودر پسته مقداری برای تزیین

طرز تهیه

قبل از شروع کار
• فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید؛
• پودر قند را در ظرفی جداگانه الک کنید؛
• کره را در دمای محیط قرار دهید تا کمی نرم شود؛
• آرد ذرت، آرد نول، بیکینگ پودر و نمک را در ظرفی مخلوط و دوبار الک کنید؛
• شکلات را روی حرارت بخار آب جوش قرار دهید تا ذوب شود (روش بِن ماری)؛
• سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

روش تهیه:
1. کره و پودر قند را در ظرفی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ شود سپس وانیل، هل و رنگ خوراکی سبز را به آن بیافزایید و مجدداً هم بزنید؛
2. مخلوط آرد و پودر پسته را به تدریج به مخلوط بالا اضافه کنید و با دست ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی بهدست آید. خمیر آماده شده را به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید؛
3. پس از این مدت، خمیر را از یخچال بیرون آورید و با وردنه روی سطح آردپاشی شده به قطر 3 میلیمتر باز کنید، با کاتر دلخواه برش بزنید و روی سینی فر بچینید.

در آخر
شیرینی ها را به مدت 5 تا 6 دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده، قرار دهید تا بپزند و لبه آنها طلایی رنگ شوند. پس از این مدت، شیرینی ها را از فر بیرون آورید و بگذارید به مدت 30 دقیقه روی توری سیمی بمانند تا خنک شوند. شیرینی ها پسته را با شکلات (ذوبشده)، مغز و پودر پسته تزیین و سرو کنید.




شیرینی پسته ای

  1394/12/12 - 0:12:8
  پسندیدن : 3
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 4794


 
chef somi
امتياز : 251135

ارسال هاي ديگر كاربر








سالاد رایس نودل و میگو (Rice Noodle-Shrimp Salad)

رایس نودل نوعی ورميشله که در خيلي از غذاهاي كشورهاي آسياي جنوب شرقي كاربرد داره.
این سالاد یه ترکیب خوشمزه است که سریع هم آماده میشه و به عنوان یه وعده غذایی هم میشه ازش استفاده کرد
با کم و زیاد کردن سبزیجات مختلف به این رسپی میتونین انواع مدل های این سالاد رو داشته باشین


ویژه ها

کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
رست بیف
ارسال : chef somi
شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی



روغن زیتون

هزاران هزار سال است که انسان از میوه های درخت زیتون روغنی استخراج می کند که به سلطان روغن های گیاهی موسوم است و علاوه بر پخت و پز، در تهیه مواد آرایشی و بهداشتی، صابون، صنایع دارویی و حتی


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 251135
 
ندا سروستانی
امتياز : 153842
 
golara valianpour
امتياز : 111160
 
شف سارا
امتياز : 104384
 
سحر ناز
امتياز : 72198


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394