شیرینی نخودچی


شیرینی نخودچی!از خوشمزه های نوروزیه


مواد لازم

آرد نخودچی (الک شده ) ۵۰۰ گرم
کره یا روغن جامد ۲۵۰ گرم
پودر قند ۲۲۰ گرم
هل (پودر شده) ۱ قاشق چایخوری
زعفران (ساییده و حل شده در آب) یک دوم قاشق چایخوری
طرز تهیه

1.کره را در ظرفی مناسب ریخته و با دور تند همزن برقی هم بزنید تا نرم و کرم رنگ شود؛
2.پودر قند را به کره افزوده و به مدت پنج دقیقه با همزن برقی هم بزنید؛
3.هل و زعفران را به مخلوط بالا بیفزایید. آرد نخودچی را به تدریج و به وسیله الک به مخلوط کره اضافه کرده و با لیسک (قاشق پلاستیکی) هم بزنید؛
4.خمیر به دست آمده را یک تا دوبار از چرخ گوشت رد کرده تا نرم و لطیف شود، سپس داخل سلفون گذاشته و به مدت 24 ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا استراحت کند؛
5.فر را روی حرارت 170 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید؛ از خمیر به اندازه گلوله های کوچک جدا کرده و در دست گرد کنید. روی آنها را با قالب طرح بزنید. شیرینی ها را در سینی فر چیده و در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده اید، قرار دهید تا به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزد؛
6.پس از این مدت، شیرینی ها را از فر خارج کرده و پس از سرد شدن، به وسیله نوک قلم موی آشپزی، یک قطره زعفران روی آنها ریخته و اجازه دهید تا زعفران به خورد شیرینی ها برود. شیرینی ها را در ظرفی مناسب چیده و سرو کنید.




شیرینی نخودچی

  1394/12/12 - 0:1:36
  پسندیدن : 5
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 2337


 
chef somi
امتياز : 105615

ارسال هاي ديگر كاربر








پیراشکی گوشت و قارچ

پیراشکی واژه ایست عمومی که برای غذاهای پخته یا سرخ شده که با مواد متنوعی پر شده اند استفاده میشود.در این پست آموزش پیراشکی گوشت و قارچ را داریم که به عنوان وعده غذای اصلی مناسب است و همچنین به عنوان فینگرفود در جشن ها و مهمانیهای شما قابل استفاده است


ویژه ها

بیف استروگانف
ارسال : chef somi
خامه ترش
ارسال : chef somi
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
ژیگو
ارسال : chef somi
مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
حمص اسفناج
ارسال : chef somi



بهارنارنج

بهار نارنج، شکوفه درخت نارنج است که در عطرسازی و ساختن اسانس ، انواع نوشیدنی های فصلی و عرقیجات و تهیه مربا، گز ، سوهان و ... کاربرد بسیار دارد.
بابـُـل و شیراز در اردیبهشت‏ ماه ، با رایجه


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 105615
 
ندا سروستانی
امتياز : 75953
 
golara valianpour
امتياز : 43848
 
شف سارا
امتياز : 40530
 
سحر ناز
امتياز : 28613


پربازديدترين ها



جديدترين ها









کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394