شیرینی نخودچی


شیرینی نخودچی!از خوشمزه های نوروزیه


مواد لازم

آرد نخودچی (الک شده ) ۵۰۰ گرم
کره یا روغن جامد ۲۵۰ گرم
پودر قند ۲۲۰ گرم
هل (پودر شده) ۱ قاشق چایخوری
زعفران (ساییده و حل شده در آب) یک دوم قاشق چایخوری
طرز تهیه

1.کره را در ظرفی مناسب ریخته و با دور تند همزن برقی هم بزنید تا نرم و کرم رنگ شود؛
2.پودر قند را به کره افزوده و به مدت پنج دقیقه با همزن برقی هم بزنید؛
3.هل و زعفران را به مخلوط بالا بیفزایید. آرد نخودچی را به تدریج و به وسیله الک به مخلوط کره اضافه کرده و با لیسک (قاشق پلاستیکی) هم بزنید؛
4.خمیر به دست آمده را یک تا دوبار از چرخ گوشت رد کرده تا نرم و لطیف شود، سپس داخل سلفون گذاشته و به مدت 24 ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا استراحت کند؛
5.فر را روی حرارت 170 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید؛ از خمیر به اندازه گلوله های کوچک جدا کرده و در دست گرد کنید. روی آنها را با قالب طرح بزنید. شیرینی ها را در سینی فر چیده و در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده اید، قرار دهید تا به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزد؛
6.پس از این مدت، شیرینی ها را از فر خارج کرده و پس از سرد شدن، به وسیله نوک قلم موی آشپزی، یک قطره زعفران روی آنها ریخته و اجازه دهید تا زعفران به خورد شیرینی ها برود. شیرینی ها را در ظرفی مناسب چیده و سرو کنید.




شیرینی نخودچی

  1394/12/12 - 0:1:36
  پسندیدن : 5
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 2100


 
chef somi
امتياز : 90590

ارسال هاي ديگر كاربر








فتوش لبنانی

فتوش یک سالاد نونی شامی است که از مخلوط شدن تکه‌های سرخ شدهٔ پیتا، سبزی و تره‌بار درست می‌شود.فتوش جزو خانوادهٔ غذا‌های فتات یا فتا که نان خشک پایهٔ اصلی آنهاست.
در فتوش با توجه به فصل و مزه، سبزیجات و گیاهان مختلفی وجود دارد. در مقایسه با تبوله، سبزیجات در تکه‌های نسبتا بزرگی خرد می‌شوند. معمولا در فتوش از سماق استفاده می‌شود تا مزه‌ای ترش ایجاد کرد.


ویژه ها

ژیگو
ارسال : chef somi
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی



قارچ

حدود دو هزار سال از کشت این سبزی در دنیا می گذرد. ژاپنی ها اولین کسانی بودند که آن را کشت کرده و مورد استفاده قرار دادند. آب و هوای گرم و مرطوب ژاپن زادگاه مناسبی برای این سبزی به


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 90590
 
ندا سروستانی
امتياز : 67529
 
golara valianpour
امتياز : 37387
 
شف سارا
امتياز : 34583
 
سحر ناز
امتياز : 24448


پربازديدترين ها



جديدترين ها









کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394