شیرینی نخودچی


شیرینی نخودچی!از خوشمزه های نوروزیه


مواد لازم

آرد نخودچی (الک شده ) ۵۰۰ گرم
کره یا روغن جامد ۲۵۰ گرم
پودر قند ۲۲۰ گرم
هل (پودر شده) ۱ قاشق چایخوری
زعفران (ساییده و حل شده در آب) یک دوم قاشق چایخوری
طرز تهیه

1.کره را در ظرفی مناسب ریخته و با دور تند همزن برقی هم بزنید تا نرم و کرم رنگ شود؛
2.پودر قند را به کره افزوده و به مدت پنج دقیقه با همزن برقی هم بزنید؛
3.هل و زعفران را به مخلوط بالا بیفزایید. آرد نخودچی را به تدریج و به وسیله الک به مخلوط کره اضافه کرده و با لیسک (قاشق پلاستیکی) هم بزنید؛
4.خمیر به دست آمده را یک تا دوبار از چرخ گوشت رد کرده تا نرم و لطیف شود، سپس داخل سلفون گذاشته و به مدت 24 ساعت در دمای اتاق قرار دهید تا استراحت کند؛
5.فر را روی حرارت 170 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید؛ از خمیر به اندازه گلوله های کوچک جدا کرده و در دست گرد کنید. روی آنها را با قالب طرح بزنید. شیرینی ها را در سینی فر چیده و در طبقه وسط فری که از قبل گرم کرده اید، قرار دهید تا به مدت 12 تا 15 دقیقه بپزد؛
6.پس از این مدت، شیرینی ها را از فر خارج کرده و پس از سرد شدن، به وسیله نوک قلم موی آشپزی، یک قطره زعفران روی آنها ریخته و اجازه دهید تا زعفران به خورد شیرینی ها برود. شیرینی ها را در ظرفی مناسب چیده و سرو کنید.




شیرینی نخودچی

  1394/12/12 - 0:1:36
  پسندیدن : 5
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 1844


 
chef somi
امتياز : 71499

ارسال هاي ديگر كاربر








قرابیه

قرابیه (به آذری: قورابیه) نوعی شیرینی سنتی تبریز است. این شیرینی در شهرهای مختلف آذربایجان از جمله تبریز و شهرستان زنجان، در جمهوری آذربایجان و ترکیه(البته به شکلی متفاوت از تبریز) پخته میشود. قرابیه در تبریز به عنوان شیرینی مجلسی و گران قیمت محسوب می شود. در زنجان به آن قرابی می گویند.


ویژه ها

میگو پفکی
ارسال : مامان پری
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
بروشتای میگو و پنیر
ارسال : chef somi
ژیگو
ارسال : chef somi
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر



دارچین

دارچین (نام علمی: Cinnamomum verum) درختچه‌ای است از راسته لورالس (Laurales) تیره برگ بویان (Lauraceae) سرده دارچینیان (Cinnamomum).درختچه دارچین درختی است کوچک، همیشه سبز، به ارتفاع ۵ تا ۷ متر که از تمام قسمت‌های آن بویی مطبوع استشمام می‌شود. گلهای


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 71499
 
ندا سروستانی
امتياز : 56395
 
golara valianpour
امتياز : 28674
 
شف سارا
امتياز : 27276
 
سحر ناز
امتياز : 19220


پربازديدترين ها



جديدترين ها









کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394