نون برنجی


با مواد زیر یک سینی و نیم سینی فر پر می‌شود و در حدود ۴۰–۳۵ تکه شیرینی کوچک تهیه می‌شود.


موادلازم
1 آرد برنج ایرانی خیلی نرم، الک شده ۲ و یک چهارم پیمانهٔ ۲۰۰ میلی لیتری
۲ پودر قند، الک شده کمی بیشتر از یک دوم پیمانه، حدود ۷۰ گرم
۳ روغن جامد یا کره، کره را زودتر از یخچال درآورده تا خیلی سفت نباشد و تخم مرغ همزنی بتواند آن را هم بزند. ۳ چهارم پیمانه، ۱۳۵ گرم
۴ گلاب یک چهارم پیمانه، ۵۰ میلی لیتر
۵ زعفران حل شده در آب جوش کمی در صورت تمایل
۶ تخم مرغ ۲ قاشق غذاخوری. یک تخم مرغ کوچک را بهم می‌زنیم و دو قاشق قاشق غذاخوری از آن بر می‌داریم.
۷ هل یک قاشق چایخوری
۸ تخم خرفه و نمک اندکی

نکته:درست کردن نان برنجی بسیار آسان است اما طعم آن به نوع برنج آن بستگی دارد. طعم نان برنجی‌هایی که با برنج‌های غیرایرانی تهیه می‌شود به خوشمزگی نوع اصیل آن نخواهد شد.

دستور تهیه:

۱. پودرقند و روغن جامد یا کره را با همزن برقی خوب مخلوط می‌کنیم تا نرم و لطیف شود. تخم‌مرغ را هم اضافه کرده خوب بهم می‌زنیم.

۲. آردبرنج، نمک، هل را از الک گذرانده مخلوط می‌کنیم. گلاب را کم‌کم اضافه کرده ورز دادن خمیر را یکدست می‌کنیم. در صورت تمایل می‌توان یک قاشق چایخوری زعفران حل شده در آب را به خمیر افزود تا رنگ آن طلایی شود. این خمیر نسبت به خمیرهای دیگر نسبتاً شل‌تر است.

۳. خمیر را در کیسهٔ پلاستیکی ریخته و مدت یک روز می‌گذاریم در یخچال بماند. خمیر را پس از درآوردن از یخچال نیم ساعت در دمای اتاق قرار دهید.

۴. یک تکه کوچک از آن را در دست فشار داده تا با گرمای دست کمی نرم شود بعد مابین دو کف دست غلتانده تا گرد شود در آخر در گودی کف دست کمی فشار می‌دهیم تا کمی باز شود تا موقع زدن مُهر ترک نخورد. مهر را در آرد برنج فرو کرده تا به خمیر نچسبد. این تکه‌های کوچک را روی سینی فر گذاشته روی آن را با مُهر نقش می‌اندازیم. در آخر روی شیرینی را با تخم خرفه یا پودر پسته تزیین می‌کنیم.

۴. شیرینی‌ها را در دمای-۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه می‌پزیم. رنگ شیرینی‌ها نباید تغییر کند. بعد از درآوردن از فر کمی صبر می‌کنیم تا سرد شود سپس آن را در بشقاب می‌چینیم.




نون برنجی

  1394/12/5 - 10:7:36
  پسندیدن : 3
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 3493


 
chef somi
امتياز : 195582

ارسال هاي ديگر كاربر








دیپ دیش چیکن کوردن بلو

کوردون بلو یک غذای سوییسی است که ورقه گوشت رول شده با پنیر و کالباسه و سوخاری میشه
دیپ دیش چیکن کوردن بلو ورژن فرانسوی ازین غذاست که آسونتر آماده میشه
اگه مثل من عاشق پنیرین حتما امتحانش کنین.


ویژه ها

رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
بروشتای میگو و پنیر
ارسال : chef somi
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
رست بیف
ارسال : chef somi
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
بیف استروگانف
ارسال : chef somi



قارچ

حدود دو هزار سال از کشت این سبزی در دنیا می گذرد. ژاپنی ها اولین کسانی بودند که آن را کشت کرده و مورد استفاده قرار دادند. آب و هوای گرم و مرطوب ژاپن زادگاه مناسبی برای این سبزی به


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 195582
 
ندا سروستانی
امتياز : 124239
 
golara valianpour
امتياز : 87140
 
شف سارا
امتياز : 80822
 
سحر ناز
امتياز : 56770


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394