سمبوسه


یکی از غذاهای معروف جنوبی


مواد لازم

پیاز (خردشده) 2 عدد (280 گرم)
روغن مایع به مقدار لازم
گوشت (چرخ‌کرده) 250 گرم
تره (خردشده) 200 گرم
سیب زمینی (نگینی‌شده) 3 عدد (510 گرم)
نمک، فلفل قرمز و ادویه کاری به مقدار لازم
نان ماشینی یا لواش به مقدار لازم
طرز تهیه

پیاز را با مقداری روغن مایع تفت دهید تا شفاف شود.
سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا آب‌گوشت کشیده شود.
بعد تره را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
سیب زمینی ها را نیز جداگانه در روغن سرخ کرده و به همراه نمک، فلفل و ادویه کاری به مواد بالا بیفزایید.
پس از آن نان‌ها را به اندازة 7 * 30 برش داده و مطابق دستور پیچیدن سمبوسه بپیچید.
مقداری روغن مایع در ظرف گودی ریخته و سمبوسه ها را در آن سرخ کنید تا طلایی شود. سپس در ظرف مورد نظر قرار دهید و به دلخواه با مقداری سبزیجات و فلفل تزئین کنید.

نکته
در صورت تمایل می‌توانید مقدار فلفل قرمز و ادویه را زیادتر استفاده کنید تا سمبوسه طعم تندتری بگیرد.




سمبوسه

  1394/11/20 - 22:43:53
  پسندیدن : 2
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 3084


 
مامان پری
امتياز : 34542

ارسال هاي ديگر كاربر








بیف استروگانف

بیف استروگانف غذایی روسی است که در سرتاسر دنیا معروفه و شیوه های سرو مختلفی داره.
شاید بگین اه خامه باگوشت!؟؟؟؟اما بهتون قول میدم اگه یکبار امتحانش کنین حتما میشه یکی از غذاهای مورد علاقتون


ویژه ها

پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
بروشتای میگو و پنیر
ارسال : chef somi
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
رست بیف
ارسال : chef somi
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل



انبه

انبه میوه ای خاص و با طعمی متفاوت که چند سالی هست که وارد ایران شده است و خیلی ها دوستش دارند.
انبه درختی است زیبا که ارتفاع آن تا 10 متر می رسد . منشا انبه هند و


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 177565
 
ندا سروستانی
امتياز : 114865
 
golara valianpour
امتياز : 78676
 
شف سارا
امتياز : 72811
 
سحر ناز
امتياز : 51181


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394