سمبوسه


یکی از غذاهای معروف جنوبی


مواد لازم

پیاز (خردشده) 2 عدد (280 گرم)
روغن مایع به مقدار لازم
گوشت (چرخ‌کرده) 250 گرم
تره (خردشده) 200 گرم
سیب زمینی (نگینی‌شده) 3 عدد (510 گرم)
نمک، فلفل قرمز و ادویه کاری به مقدار لازم
نان ماشینی یا لواش به مقدار لازم
طرز تهیه

پیاز را با مقداری روغن مایع تفت دهید تا شفاف شود.
سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا آب‌گوشت کشیده شود.
بعد تره را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
سیب زمینی ها را نیز جداگانه در روغن سرخ کرده و به همراه نمک، فلفل و ادویه کاری به مواد بالا بیفزایید.
پس از آن نان‌ها را به اندازة 7 * 30 برش داده و مطابق دستور پیچیدن سمبوسه بپیچید.
مقداری روغن مایع در ظرف گودی ریخته و سمبوسه ها را در آن سرخ کنید تا طلایی شود. سپس در ظرف مورد نظر قرار دهید و به دلخواه با مقداری سبزیجات و فلفل تزئین کنید.

نکته
در صورت تمایل می‌توانید مقدار فلفل قرمز و ادویه را زیادتر استفاده کنید تا سمبوسه طعم تندتری بگیرد.




سمبوسه

  1394/11/20 - 22:43:53
  پسندیدن : 2
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 4171


 
مامان پری
امتياز : 47520

ارسال هاي ديگر كاربر








کاپوچینو

کاپوجینو در واقع یکی از انواع نسکافه های فرانسوی است. این نوع نسکافه بعلت طعم مابین گرم و سردی که دارد در دنیا بسیار طرفدار دارد.


ویژه ها

پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi
بروشتای میگو و پنیر
ارسال : chef somi
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi



لوبیا چشم بلبلی

دانه ی لوبیا چشم بلبلی به عنوان مدر و برای تقویت معده استفاده می شود و پخته و اب پز ان را می خودند و معتقدند ضمن این كه غذای خوبی است برای از بین بردن كرم معده نیز مفید


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 241788
 
ندا سروستانی
امتياز : 149159
 
golara valianpour
امتياز : 107924
 
شف سارا
امتياز : 100766
 
سحر ناز
امتياز : 70049


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394