کتف کبابی با سس عسل و خردل


با این سس یه پاچینی خوشمزه خواهید داشت



مواد لازم برای کباب بال مرغ :
بال مرغ ۱٫۳ کیلوگرم
پیازچه خرد شده ۱ عدد
دانه کنجد ۲ قاشق غذاخوری



مواد لازم برای تهیه سس:

سس سویا یک چهارم فنجان
عسل ۳ قاشق غذاخوری
زنجبیل پوست کنده و رنده شده ۲٫۵ سانتی متر
سیر ۳ حبه
سس تند یک هشتم قاشق چایخوری



طرز تهیه کباب بال مرغ با سس عسل و زنجبیل :

فر را با حرارت ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. یک سینی مخصوص فر برداشته و روی آن را فویل بکشید. روی فویل را با روغن زیتون بپوشانید تا بال مرغ به آن نچسبد.


حالا تمام مواد لازم برای تهیه سس را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. بال ها را روی سینی فر بچینید (قسمتی که پوست دارد رو به پایین باشد). سعی کنید سینی زیاد شلوغ نشود.

حالا تمام مواد لازم برای تهیه سس را در یک کاسه با هم مخلوط کنید
بال ها را روی سینی فر بچینید سعی کنید سینی زیاد شلوغ نشود
حالا سینی را برای ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از این زمان با استفاده از یک انبر بال ها را برگردانید، طوری که قسمت پوست دار آن رو به بالا قرار گیرد. برای ۱۰ دقیقه دیگر مرغ ها را داخل فر بگذارید تا خوب سرخ و طلایی رنگ شوند. هنگام پخت حواستان به آنها باشد تا نسوزند.
مرغ ها را داخل فر بگذارید تا خوب سرخ و طلایی رنگ شوندحالا بال های کبابی را در یک کاسه گذاشته و با باقی مانده سس مخلوط کنیدحالا بال های کبابی را در یک کاسه گذاشته و با باقی مانده سس مخلوط کنید.
دانه کنجد و پیازچه را روی بال های سوخاری پاشیده و سرو کنیددانه کنجد و پیازچه را روی بال های سوخاری پاشیده و سرو کنید.




کتف کبابی با سس عسل و خردل

  1394/11/9 - 12:50:45
  پسندیدن : 20
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 4232


 
حورا سهیلی
امتياز : 17912

ارسال هاي ديگر كاربر








قارچ سوخاری

قارچ سوخاری به عنوان دیش ساید برای خوراک های شما


ویژه ها

کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
رست بیف
ارسال : chef somi
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi



لوبیا قرمز

لوبیاقرمز که به‌خاطر شکل و شمایلش به آن لوبیای فلفلی یا لوبیای کلیوی هم می‌گویند، بومی نواحی شمالی کشور هند است. این لوبیا در بین آمریکایی‌ها طرفداران بسیاری دارد.
لوبیای قرمز، به عنوان ماده غذایی مقوی و دلپذیر در سبد


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 181359
 
ندا سروستانی
امتياز : 116817
 
golara valianpour
امتياز : 80483
 
شف سارا
امتياز : 74554
 
سحر ناز
امتياز : 52385


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394