کتف کبابی با سس عسل و خردل


با این سس یه پاچینی خوشمزه خواهید داشت



مواد لازم برای کباب بال مرغ :
بال مرغ ۱٫۳ کیلوگرم
پیازچه خرد شده ۱ عدد
دانه کنجد ۲ قاشق غذاخوری



مواد لازم برای تهیه سس:

سس سویا یک چهارم فنجان
عسل ۳ قاشق غذاخوری
زنجبیل پوست کنده و رنده شده ۲٫۵ سانتی متر
سیر ۳ حبه
سس تند یک هشتم قاشق چایخوری



طرز تهیه کباب بال مرغ با سس عسل و زنجبیل :

فر را با حرارت ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. یک سینی مخصوص فر برداشته و روی آن را فویل بکشید. روی فویل را با روغن زیتون بپوشانید تا بال مرغ به آن نچسبد.


حالا تمام مواد لازم برای تهیه سس را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. بال ها را روی سینی فر بچینید (قسمتی که پوست دارد رو به پایین باشد). سعی کنید سینی زیاد شلوغ نشود.

حالا تمام مواد لازم برای تهیه سس را در یک کاسه با هم مخلوط کنید
بال ها را روی سینی فر بچینید سعی کنید سینی زیاد شلوغ نشود
حالا سینی را برای ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از این زمان با استفاده از یک انبر بال ها را برگردانید، طوری که قسمت پوست دار آن رو به بالا قرار گیرد. برای ۱۰ دقیقه دیگر مرغ ها را داخل فر بگذارید تا خوب سرخ و طلایی رنگ شوند. هنگام پخت حواستان به آنها باشد تا نسوزند.
مرغ ها را داخل فر بگذارید تا خوب سرخ و طلایی رنگ شوندحالا بال های کبابی را در یک کاسه گذاشته و با باقی مانده سس مخلوط کنیدحالا بال های کبابی را در یک کاسه گذاشته و با باقی مانده سس مخلوط کنید.
دانه کنجد و پیازچه را روی بال های سوخاری پاشیده و سرو کنیددانه کنجد و پیازچه را روی بال های سوخاری پاشیده و سرو کنید.




کتف کبابی با سس عسل و خردل

  1394/11/9 - 12:50:45
  پسندیدن : 20
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 5530


 
حورا سهیلی
امتياز : 25585

ارسال هاي ديگر كاربر








سالسا فرسکا

در اسپانيايي سالسا salsa يعني سس. كه معمولا به يك سس با بيس گوجه فرنگي اطلاق ميشه اين سس ميتونه با مواد خام يا پخته شده درست بشه و فرم سالادي يا ديپي داشته باشه. در دنيا سالساهاي مختلفي با اسامي متفاوتي وجود داره.
سالسا فرِسكا يك سالساي بسيار معروفه كه بيشتر شكل سالاد داره و از مواد خام و تازه تشكيل شده و اصلا اسمش هم از همين مياد. سالسا فرسكا معمولا تشكيل ميشه از گوجه فرنگي و پياز و فلفل. و ساير مواد اغلب بهش اضافه ميشه از جمله: آبليمو و سركه سيب و گشنيز و آوكادو و خيار و ميگو و انبه و ...


ویژه ها

اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
خامه ترش
ارسال : chef somi
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi



لوبیا چیتی

لوبیاچیتی که به آن لوبیای رومی هم می‌گویند، یکی از انواع لوبیا و از گیاهان دولپه‌ای می‌باشد و یکی از محبوب‌ترین لوبیاها در بین ایتالیایی‌ها،پرتغالی‌ها و ترکیه‌ای‌ها است.
بسیاری معتقدند که طعم این نوع لوبیا به نسبت سایر انواع لوبیا


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 251146
 
ندا سروستانی
امتياز : 153849
 
golara valianpour
امتياز : 111161
 
شف سارا
امتياز : 104387
 
سحر ناز
امتياز : 72200


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394