دیپ بادمجان


بادمجان از دسته خوراکی هایی است که همه جوره خوشمزه است از کبابی و سرخ شده تا ....


مواد لازم:
سه عدد بادمجان درشت کبابی
سیصدگرم ماست ترش
یک پیاز سرخ‌شده
چند حبه سیر خام
یک قاشق غذاخوری پودر کاری
یک قاشق کنجد
یک قاشق آویشن
نصف لیموترش تازه
یک قاشق روغن زیتون
یک مشت برگ گشنیز و نعنای تازه (خردشده)
دو گوجه‌فرنگی آبدار
نمک و فلفل و هر ادویه‌ای که دوست دارید. برای تُند شدن‌اش هم می‌توانیم یک فلفل تازه ریزشده اضافه کنیم.

طرز تهیه:
بادمجان‌ها اگر بوی دود بدهند که شاهکار است؛ با شرایط این روزها اما، فر می‌تواند به دادمان برسد. چند جای بادمجان‌ها را می‌توانیم با چاقو سوراخ کنیم و در فر بگذاریم تا بعد از حدود پانزده تا بیست دقیقه با درجه متوسط، درونیاتش بپزد.
سرد که شد پوست‌اش را می‌کنیم و گوشت‌اش را در سبد می‌ریزیم تا حسابی آبش برود و بعد در مخلوط‌کن می‌ریزیم.
سیر له شده را اضافه می کنیم با بادمجان درون دستگاه و یک دور دیگر می‌چرخانیم.
پیاز را تفت می‌دهیم، پودر کاری و بقیه ادویه را در همین پیازداغ می‌چرخانیم و بعد گوجه‌های خردشده را در پیازداغ می‌ریزیم.
همه این مواد و بقیه چیزها مثل سبزیجات خردشده و کل فهرست بالا در نهایت در کاسه‌ای بزرگ با ماست در هم می‌آمیزند.


این غذای اختراعی می‌تواند با نان یا برنج خورده شود یا به عنوان یک سُس، کنار سبزیجات در مهمانی سرو شود.
در سوریه و لبنان، بادمجان را ، برای پیش‌خوراک و باز شدن اشتها می‌خورند. در مصر آن را به عنوان غذای جانبی، کنار بقیه غذاها می‌گذارند. در ارمنستان کمی زیره به آن اضافه می‌کنند. در یونان و اسراییل به آن روغن زیتون و سس مایونز می‌زنند و در ترکیه کمی ارده. هندی‌ها و پاکستانی‌ها آن را با سیر و بادمجان فلفل فراوان آماده می‌کنند و در رومانی روغن دانه آفتاب‌گردان هم به آن می‌زنند. اینها همه روش‌های مختلف پخت غذایی است با بادمجان کبابی که با کمی ادویه و مخلفات گوناگون، اسم‌های مختلفی می‌گیرد: از متبل تا باباغنوج (گانوش)، دیپ بادمجان و ...




دیپ بادمجان

  1394/10/28 - 0:50:33
  پسندیدن : 13
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 4763


 
شف سارا
امتياز : 45232

ارسال هاي ديگر كاربر








ژیگو

ژیگو ، غذایی فرانسوی است که از گوشت ران گوساله یا گوسفندی درست میشود


ویژه ها

سیب زمینی تنوری
ارسال : بهاره کریمی
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
میگو پفکی
ارسال : مامان پری
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
حمص اسفناج
ارسال : chef somi



زعفران

زَعفَران یا زعفران خوراکی (نام علمی: Crocus sativus) گیاهی است از تیره‌ی زنبقیان، سرده زعفران که ویژگی سرخوشی داشته و امروزه برخی شرکت‌های دارویی اروپایی از آن بعنوان اینتگراتور ضد افسردگی استفاده می‌کنند. زعفران گیاهی کوچک و چند ساله به


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 117053
 
ندا سروستانی
امتياز : 82045
 
golara valianpour
امتياز : 48918
 
شف سارا
امتياز : 45232
 
سحر ناز
امتياز : 32134


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394