دیپ بادمجان


بادمجان از دسته خوراکی هایی است که همه جوره خوشمزه است از کبابی و سرخ شده تا ....


مواد لازم:
سه عدد بادمجان درشت کبابی
سیصدگرم ماست ترش
یک پیاز سرخ‌شده
چند حبه سیر خام
یک قاشق غذاخوری پودر کاری
یک قاشق کنجد
یک قاشق آویشن
نصف لیموترش تازه
یک قاشق روغن زیتون
یک مشت برگ گشنیز و نعنای تازه (خردشده)
دو گوجه‌فرنگی آبدار
نمک و فلفل و هر ادویه‌ای که دوست دارید. برای تُند شدن‌اش هم می‌توانیم یک فلفل تازه ریزشده اضافه کنیم.

طرز تهیه:
بادمجان‌ها اگر بوی دود بدهند که شاهکار است؛ با شرایط این روزها اما، فر می‌تواند به دادمان برسد. چند جای بادمجان‌ها را می‌توانیم با چاقو سوراخ کنیم و در فر بگذاریم تا بعد از حدود پانزده تا بیست دقیقه با درجه متوسط، درونیاتش بپزد.
سرد که شد پوست‌اش را می‌کنیم و گوشت‌اش را در سبد می‌ریزیم تا حسابی آبش برود و بعد در مخلوط‌کن می‌ریزیم.
سیر له شده را اضافه می کنیم با بادمجان درون دستگاه و یک دور دیگر می‌چرخانیم.
پیاز را تفت می‌دهیم، پودر کاری و بقیه ادویه را در همین پیازداغ می‌چرخانیم و بعد گوجه‌های خردشده را در پیازداغ می‌ریزیم.
همه این مواد و بقیه چیزها مثل سبزیجات خردشده و کل فهرست بالا در نهایت در کاسه‌ای بزرگ با ماست در هم می‌آمیزند.


این غذای اختراعی می‌تواند با نان یا برنج خورده شود یا به عنوان یک سُس، کنار سبزیجات در مهمانی سرو شود.
در سوریه و لبنان، بادمجان را ، برای پیش‌خوراک و باز شدن اشتها می‌خورند. در مصر آن را به عنوان غذای جانبی، کنار بقیه غذاها می‌گذارند. در ارمنستان کمی زیره به آن اضافه می‌کنند. در یونان و اسراییل به آن روغن زیتون و سس مایونز می‌زنند و در ترکیه کمی ارده. هندی‌ها و پاکستانی‌ها آن را با سیر و بادمجان فلفل فراوان آماده می‌کنند و در رومانی روغن دانه آفتاب‌گردان هم به آن می‌زنند. اینها همه روش‌های مختلف پخت غذایی است با بادمجان کبابی که با کمی ادویه و مخلفات گوناگون، اسم‌های مختلفی می‌گیرد: از متبل تا باباغنوج (گانوش)، دیپ بادمجان و ...




دیپ بادمجان

  1394/10/28 - 0:50:33
  پسندیدن : 13
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 4573


 
شف سارا
امتياز : 37941

ارسال هاي ديگر كاربر








شوری قارچ

شور همون ترشیه، با این تفاوت که ترشی فقط با سرکه تهیه میشه، اما شور، محلول آبنمک، مایع اصلیشه که با کمی سرکه مخلوط میشه؛ کافیه یکمی صبر کنید تا شور جابیفته. البته شاید هم کمی بیشتر از کمی؛ هرچه شور، بیشتر در محلول بمونه، خوشمزه تر، نرمتر و جاافتاده تر میشه. اگر کم اشتها هستین، شورها یکی از چاشنی های بسیار اشتها آورن.


ویژه ها

چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی
خامه ترش
ارسال : chef somi
بروشتای میگو و پنیر
ارسال : chef somi
سیب زمینی تنوری
ارسال : بهاره کریمی
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل



آویشن

آویشن (نام علمی Thymus vulgaris) گیاهی از تیره نعنا است. آویشن درختچه‌ای کوتاه و پرشاخه است که برگهای نازک و روبرو به هم دارد و دارای گل‌هایی سفید یا بنفش است.
در روایات از آن به صعتر یاد شده است.


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 99141
 
ندا سروستانی
امتياز : 72309
 
golara valianpour
امتياز : 41102
 
شف سارا
امتياز : 37941
 
سحر ناز
امتياز : 26788


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394