استاک گوشت


در بعضی از دستورات غذایی ،استاک گوشت جزو مواد لازمه و چون یکی از مواد اولیه ای است که میتونین در فریزر نگه داری کنین و در مواقع لزوم ازش استفاده کنین،تصمیم گرفتم آموزشش رو براتون بزارم .


استخوان گوساله1 عدد
پیاز100 گرم
هویج50 گرم
تره فرنگی25 گرم
کرفس25 گرم
آب500 میلی لیتر
رب گوجه فرنگی3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه
استخوان ها را شسته و در سینی فر قرار داده و به مدت 40 دقیقه در فر 180 درجه قرار دهید .
رب را کمی با آب نرم کرده و روی استخوان ها با قلم مو بکشید و به مدت 10 دقیقه دیگر در فر قرار دهید . این کار را یک یا دو بار دیگر تکرار کنید .
استخوان ها را به همراه روغن کف ظرف در قابلمه ریخته آب سرد روی آن ریخته و پس از جوش آمدن سبزیجات معطر مثل آویشن ،برگ بو و جعفری و یا به دلخواه خود را اضافه کرده و به مدت 5 تا 6 ساعت حرارت دهید و در این مدت در ظرف را نبسته و کف روی آن را جمع کنید .
پس از پختن استاک را از صافی گذرانده ،سرد کرده و در یخچای قرار دهید . میتوانید در همین زمان آن را در ظروف کوچک فریزری ریخته و در فریزر قرار دهید . اما بهتر است که ابتدا در یخچال قرار دهید تا چربی آن روی استاک بیاید و سفت شود . سپس چربی ها را دور ریخته و سپس مواد باقی مانده را در فریزر قرار دهید .
نکته مهم : پس از خارج کردن استخوان ها از فر و انتقال آن همراه روغن کف سینی به داخل قابلمه میتوانید با کمی آب کف سینی را که عصاره گوشت ها چسبیده است را پاک کنید و بتراشید . که این لعاب بسیار مناسب برای استفاده در سس ها و غذاهای گوشتیست .
این نوع استاک نسبت به سایر استاک ها کمی سخت تر بوده و زمان بیشتری نیاز دارد ولی به همین اندازه نیز طعم و مزه بیشتری در خود دارد . شما با دانستن این دستور میتوانید سایر استاک های قهوه ای را نیز تهیه کنید .




استاک گوشت

  1394/10/27 - 23:19:56
  پسندیدن : 22
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 5441


 
chef somi
امتياز : 150991

ارسال هاي ديگر كاربر








سالسا فرسکا

در اسپانيايي سالسا salsa يعني سس. كه معمولا به يك سس با بيس گوجه فرنگي اطلاق ميشه اين سس ميتونه با مواد خام يا پخته شده درست بشه و فرم سالادي يا ديپي داشته باشه. در دنيا سالساهاي مختلفي با اسامي متفاوتي وجود داره.
سالسا فرِسكا يك سالساي بسيار معروفه كه بيشتر شكل سالاد داره و از مواد خام و تازه تشكيل شده و اصلا اسمش هم از همين مياد. سالسا فرسكا معمولا تشكيل ميشه از گوجه فرنگي و پياز و فلفل. و ساير مواد اغلب بهش اضافه ميشه از جمله: آبليمو و سركه سيب و گشنيز و آوكادو و خيار و ميگو و انبه و ...


ویژه ها

مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
رست بیف
ارسال : chef somi
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
رست بیف
ارسال : chef somi



سویا

سویا قرنهاست که غذای مردم آسیا مخصوصا چین بوده است و چینی آن را همراه با برنج بعنوان غذای اصلی خود مصرف می کنند . ایالات متحده آمریکا بزرگترین تولید کننده سویا می باشد و تقریبا دو سوم محصول کل


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 150991
 
ندا سروستانی
امتياز : 100449
 
golara valianpour
امتياز : 65988
 
شف سارا
امتياز : 60763
 
سحر ناز
امتياز : 43019


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394