استاک گوشت


در بعضی از دستورات غذایی ،استاک گوشت جزو مواد لازمه و چون یکی از مواد اولیه ای است که میتونین در فریزر نگه داری کنین و در مواقع لزوم ازش استفاده کنین،تصمیم گرفتم آموزشش رو براتون بزارم .


استخوان گوساله1 عدد
پیاز100 گرم
هویج50 گرم
تره فرنگی25 گرم
کرفس25 گرم
آب500 میلی لیتر
رب گوجه فرنگی3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه
استخوان ها را شسته و در سینی فر قرار داده و به مدت 40 دقیقه در فر 180 درجه قرار دهید .
رب را کمی با آب نرم کرده و روی استخوان ها با قلم مو بکشید و به مدت 10 دقیقه دیگر در فر قرار دهید . این کار را یک یا دو بار دیگر تکرار کنید .
استخوان ها را به همراه روغن کف ظرف در قابلمه ریخته آب سرد روی آن ریخته و پس از جوش آمدن سبزیجات معطر مثل آویشن ،برگ بو و جعفری و یا به دلخواه خود را اضافه کرده و به مدت 5 تا 6 ساعت حرارت دهید و در این مدت در ظرف را نبسته و کف روی آن را جمع کنید .
پس از پختن استاک را از صافی گذرانده ،سرد کرده و در یخچای قرار دهید . میتوانید در همین زمان آن را در ظروف کوچک فریزری ریخته و در فریزر قرار دهید . اما بهتر است که ابتدا در یخچال قرار دهید تا چربی آن روی استاک بیاید و سفت شود . سپس چربی ها را دور ریخته و سپس مواد باقی مانده را در فریزر قرار دهید .
نکته مهم : پس از خارج کردن استخوان ها از فر و انتقال آن همراه روغن کف سینی به داخل قابلمه میتوانید با کمی آب کف سینی را که عصاره گوشت ها چسبیده است را پاک کنید و بتراشید . که این لعاب بسیار مناسب برای استفاده در سس ها و غذاهای گوشتیست .
این نوع استاک نسبت به سایر استاک ها کمی سخت تر بوده و زمان بیشتری نیاز دارد ولی به همین اندازه نیز طعم و مزه بیشتری در خود دارد . شما با دانستن این دستور میتوانید سایر استاک های قهوه ای را نیز تهیه کنید .




استاک گوشت

  1394/10/27 - 23:19:56
  پسندیدن : 22
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 6084


 
chef somi
امتياز : 195407

ارسال هاي ديگر كاربر








پاپریکا خانگی paprika

پاپريكا ادويه ايه كه با آسياب كردن فلفل capsicum annuum خشك شده بدست مياد. فلفل capsicum كَپسيكم هم تند هم شيرين هست كه براي فلفل تند از Chili pepper و شیرین از فلفل دلمه اي Bell pepper استفاده ميشه. همينطور كه ميدونيد فلفل دلمه اي طعم شيرين و عطر خاصي داره. فلفل دلمه اي قرمزدر خيلي از كشور ها با نام كپسيكم شهرت داره.


ویژه ها

رست بیف
ارسال : chef somi
پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi
مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
رست بیف
ارسال : chef somi
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
خامه ترش
ارسال : chef somi



برگ بو

درخت یا درختچه برگ بو گياهی معطر است که اغلب در غذاهای مديترانه ایی مورد استفاده قرار مي گيرد. برگ های تازه ، بو و طعم ملايمی دارد و چند هفته پس از برداشت و خشک شدن به طعم و


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 195407
 
ندا سروستانی
امتياز : 124136
 
golara valianpour
امتياز : 87049
 
شف سارا
امتياز : 80739
 
سحر ناز
امتياز : 56718


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394