رویال آیسینگ


رویال آیسینگ یک کرم پرکاربرد در شیرینی پزیه ،فقط یک نکته که اگر سفیده تخم مرغ به صورت خام استفاده کنیم ممکنه باعث بیماری سالمونلا بشه به همین دلیل بهتره همیشه برای درست کردن رویال آیسینگ از پودر مرنگ (پودر سفیده تخم مرغ) که بهداشتی و پاستوریزه هست استفاده کنید.


مواد لازم :
پودر مرنگ (پودر سفیده تخم مرغ) ..................... 2 قاشق غذا خوری
آب .................................................. ........ یک سوم پیمانه
پودر قند .................................................. . یک پیمانه
وانیل یا اسانس دلخواه .................................. یک دوم قاشق چای خوری

طرز تهیه :
پودر مرنگ و با آب مخلوط کرده و کمی با همزن میزنیم تا کف کند
سپس وانیل یا اسانس دلخواه را اضافه کرده و باز هم کمی با همزن میزنیم حالا پودر قند را کم کم اضافه میکنیم و به همزدن با سرعت کم ادامه میدیم
بعد از مخلوط شدن پودر قند ها سرعت همزن و بالا برده و حدود 5 تا 10 دقیقه با دور تند همزن میزنیم تا فرم بگیرد.
این در حالتیه که بخوایم از رویال آیستینگ برای تزئین قند یا کیک استفاده کنیم
برای تزئین بیسکوییت ها نیاز به این غلظت نیست پس بعد از رسیدن به این حالت باید با قاشق آب اضافه کنیم و دوباره با همزن بزنیم تا به غلظت مورد نظر برسیم . این کار کاملاً تجربیه و بعد از چند بار دستتون میاد که چطور عمل کنید .
توجه داشته باشید در موقع کار با رویال آیستیگ باید سرعت عملتون و بالا ببرید چون این کرم خیلی سریع خشک میشه
برای ماندگاری بیشتر روی ظرف رویال و با دستمال مرطوب بپوشونید
از این کرم برای انواع کیک ها ، شیرینی ها و تزئین قندها استفاده می شود



***رویال آیسینگ به روش ساناز سانیا

2 عدد سفیده تخم مرغ را به همراه یک هشتم قاشق چایخوری کرم تارتار با همزن برقی، کمی هم بزنید تا کف کند سپس مقداری پودر قند (الکشده) بهتدریج به آن اضافه کنید و هم بزنید. در آخر، یک هشتم قاشق چایخوری وانیل به آن بیافزایید. مایه را به قسمت های مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به یک رنگ خوراکی آغشته کنید و در قیف بریزید و روی بیسکوییت ها را با آن تزیین کنید.


اضافه کردنِ مقدار پودر قند به سفیده تخممرغ، بسته به درجه غلظت و نحوه استفاده متفاوت است. به منظور تهیه آیسینگ روان، غلظت مورد نظر در حدی است که بتوان بهراحتی با آن کار کرد، به سرعت خشک نشود و خیلی هم شل نباشد.
در تهیه آیسینگ غلیظ (دورگیری) از مقدار بیشتری پودر قند استفاد کنید تا مواد به درجهای از غلظت برسد که قادر به حفظ فرم خود باشند و در ضمن لطافت کافی برای کار با قیف و ماسوره را داشته باشند.
سفیده را بیش از حد هم نزنید. هم زدن بیش از اندازه، موجب تغییر بافت آیسینگ و خرد شدن آن پس ازخشک شدن خواهد شد.
رویال آیسینگ از ترکیب سفیده تخم مرغ و پودر قند یا پودر آماده مرنگ و آب تهیه میشود که قابلیت اضافه کردن اسانس و رنگ را دارا بوده و به منظور تزیین انواع کیک، بیسکویت و... مورد استفاده قرار میگیرد. به طور کلی آیسینگ، با دو غلظت متفاوت تحت عنوان های آیسینگ فلودینگ یا روان و آیسینگ استیف یا غلیظ (دورگیری) تهیه میشوند.
از آیسینگ غلیظ برای ایجاد نقش های برجسته، خطوط، دورگیری و مرزبندی بین رنگ ها استفاده میکنند.آیسینگ روان نیز برای پُر کردنِ داخل مرزبندی ها یا ایجاد طرح درون بافت آیسینگ استفاده میشود.




رویال آیسینگ

  1394/10/25 - 16:10:37
  پسندیدن : 15
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 5983


 
chef somi
امتياز : 81838

ارسال هاي ديگر كاربر








پاناکوتا با سس میوه

پاناکوتا دسری خوشمزه است که به صورت لایه لایه از خامه و ژله درست می‌شود و در هر فصل از سال می‌توان از ژله و میوه‌های مربوط به همان فصل در آن استفاده کرد.


ویژه ها

قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
سیب زمینی تنوری
ارسال : بهاره کریمی
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
رست بیف
ارسال : chef somi
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
بروشتای میگو و پنیر
ارسال : chef somi
خامه ترش
ارسال : chef somi
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر



دارچین

دارچین (نام علمی: Cinnamomum verum) درختچه‌ای است از راسته لورالس (Laurales) تیره برگ بویان (Lauraceae) سرده دارچینیان (Cinnamomum).درختچه دارچین درختی است کوچک، همیشه سبز، به ارتفاع ۵ تا ۷ متر که از تمام قسمت‌های آن بویی مطبوع استشمام می‌شود. گلهای


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 81838
 
ندا سروستانی
امتياز : 62488
 
golara valianpour
امتياز : 33335
 
شف سارا
امتياز : 31384
 
سحر ناز
امتياز : 22098


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394