گرام ماسالا


ادویه گرام ماسالا نوعی ادویه تند و خوش طعم است که از آن در تهیه پلو و انواع غذا با گوشت و مرغ میتوانید استفاده کنید


گرام ماسالا ادویه ای است که در آشپزی هندی و آشپزی پاکستانی و آشپزی بلوچی کاربرد دارد. اما ذائقه و طعم متفاوتی دارند. ادویه گرم ماسالا هندی ها تلخ مزه و تند است. ادویه گرم ماسالا پاکستانی ها تند است ولی تلخ نیست و بوی تندی ندارد. ادویه گرم ماسالا بلوچی طعم و بوی ملایمی دارد. ادویه گرام ماسالا به خاطر کم و زیاد بودن موادشان رنگشان متفاوت است. مقدار مواد لازم را هر کس به ذائقه خود انتخاب میکند.
اصولا گرام ماسالا در زبان هندی به معنی ادویه مخلوط تند است ، ترکیبات گوناگونی از ادویه های مختلف وجود دارد و همه ی آنها ماسالا نامیده میشود ( ماسالا یعنی ادویه جات و گرام یعنی تند ) .

ترکیب ادویه بستگی به تمایل اشخاص و استفاده از مقدار و نوع ادویه دارد، بعنوان مثال اگر از فلفل قرمز و پاپریکا در این ادویه بیشتر استفاده شود رنگ ادویه به قرمزی می زند و اگر از زردچوبه بیشتری استفاده شود رنگ ادویه به زردی می زند و …

در هند هر غذا دارای ماسالای مخصوص به خود است ؛ گرام ماسالا یکی از معروف ترین ادویه هاست و در اغلب غذاها مصرف می شود و می توانید آنرا در بعضی فروشگاه ها به صورت آماده پیدا کنید.

مواد لازم برای تهیه گرام ماسالا:

1- زیره سبز 45 گرم
2- دانه فلفل سیاه 20 گرم
3- هل سیاه 35 گرم
4- رازیانه 15 گرم
5- هل سبز 20 گرم
6- تخم گشنیز 30 گرم
7- میخك 10 گرم
8- دارچین 25 گرم
9- زیره سیاه 20 گرم
10- گل سرخ 10 گرم
11- برگ بو 8 گرم
12- پودر زنجفیل 10 گرم
13- جوزهندی 2 عدد

طرز تهیه
ابتدا به کمک پشت چاقوی آشپزخانه هل سبز و سیاه رو له می کنیم و دانه های داخل هل ها رو خارج می کنیم.ماهیتابه رو روی حرات ملایم می گذاریم و دارچین ، دانه های هل ، پودر میخک ، دانه های فلفل سیاه ، رازیانه و برگ بو رو کمی برشته می کنیم. بعد ماهیتابه رو از روی حرارت بر می داریم و پودر جوز هندی رو اضافه می کنیم و هم می زنیم.
حال همه مواد رو بعد از سرد شدن به کمک آسیاب پودر می کنیم. ادویه رو در ظرف در داری که هوا نفوذ نکنه می ریزیم. این ادویه رو می تونیم به مدت ۱ سال نگهداری و استفاده کنیم.




گرام ماسالا

  1394/10/19 - 16:44:14
  پسندیدن : 22
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 5957


 
chef mary
امتياز : 18742

ارسال هاي ديگر كاربر








شوری قارچ

شور همون ترشیه، با این تفاوت که ترشی فقط با سرکه تهیه میشه، اما شور، محلول آبنمک، مایع اصلیشه که با کمی سرکه مخلوط میشه؛ کافیه یکمی صبر کنید تا شور جابیفته. البته شاید هم کمی بیشتر از کمی؛ هرچه شور، بیشتر در محلول بمونه، خوشمزه تر، نرمتر و جاافتاده تر میشه. اگر کم اشتها هستین، شورها یکی از چاشنی های بسیار اشتها آورن.


ویژه ها

رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi
رست بیف
ارسال : chef somi



کرفس

کَرَفْس گیاهی است با نام علمی Apium graveolens. این گیاه در آشپزی کاربرد داردو ارتفاع آن تا یک متر می‌رسد.
کرفس دارای مواد معدنی منیزیوم و پتاسیم می‌باشد که برای آرامش اعصاب و بیماریهای روحی نظیر (Vertigo) مفید می‌باشند. کرفس


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 93552
 
ندا سروستانی
امتياز : 69185
 
golara valianpour
امتياز : 38751
 
شف سارا
امتياز : 35820
 
سحر ناز
امتياز : 25277


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394