گرام ماسالا


ادویه گرام ماسالا نوعی ادویه تند و خوش طعم است که از آن در تهیه پلو و انواع غذا با گوشت و مرغ میتوانید استفاده کنید


گرام ماسالا ادویه ای است که در آشپزی هندی و آشپزی پاکستانی و آشپزی بلوچی کاربرد دارد. اما ذائقه و طعم متفاوتی دارند. ادویه گرم ماسالا هندی ها تلخ مزه و تند است. ادویه گرم ماسالا پاکستانی ها تند است ولی تلخ نیست و بوی تندی ندارد. ادویه گرم ماسالا بلوچی طعم و بوی ملایمی دارد. ادویه گرام ماسالا به خاطر کم و زیاد بودن موادشان رنگشان متفاوت است. مقدار مواد لازم را هر کس به ذائقه خود انتخاب میکند.
اصولا گرام ماسالا در زبان هندی به معنی ادویه مخلوط تند است ، ترکیبات گوناگونی از ادویه های مختلف وجود دارد و همه ی آنها ماسالا نامیده میشود ( ماسالا یعنی ادویه جات و گرام یعنی تند ) .

ترکیب ادویه بستگی به تمایل اشخاص و استفاده از مقدار و نوع ادویه دارد، بعنوان مثال اگر از فلفل قرمز و پاپریکا در این ادویه بیشتر استفاده شود رنگ ادویه به قرمزی می زند و اگر از زردچوبه بیشتری استفاده شود رنگ ادویه به زردی می زند و …

در هند هر غذا دارای ماسالای مخصوص به خود است ؛ گرام ماسالا یکی از معروف ترین ادویه هاست و در اغلب غذاها مصرف می شود و می توانید آنرا در بعضی فروشگاه ها به صورت آماده پیدا کنید.

مواد لازم برای تهیه گرام ماسالا:

1- زیره سبز 45 گرم
2- دانه فلفل سیاه 20 گرم
3- هل سیاه 35 گرم
4- رازیانه 15 گرم
5- هل سبز 20 گرم
6- تخم گشنیز 30 گرم
7- میخك 10 گرم
8- دارچین 25 گرم
9- زیره سیاه 20 گرم
10- گل سرخ 10 گرم
11- برگ بو 8 گرم
12- پودر زنجفیل 10 گرم
13- جوزهندی 2 عدد

طرز تهیه
ابتدا به کمک پشت چاقوی آشپزخانه هل سبز و سیاه رو له می کنیم و دانه های داخل هل ها رو خارج می کنیم.ماهیتابه رو روی حرات ملایم می گذاریم و دارچین ، دانه های هل ، پودر میخک ، دانه های فلفل سیاه ، رازیانه و برگ بو رو کمی برشته می کنیم. بعد ماهیتابه رو از روی حرارت بر می داریم و پودر جوز هندی رو اضافه می کنیم و هم می زنیم.
حال همه مواد رو بعد از سرد شدن به کمک آسیاب پودر می کنیم. ادویه رو در ظرف در داری که هوا نفوذ نکنه می ریزیم. این ادویه رو می تونیم به مدت ۱ سال نگهداری و استفاده کنیم.




گرام ماسالا

  1394/10/19 - 16:44:14
  پسندیدن : 22
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 6130


 
chef mary
امتياز : 20851

ارسال هاي ديگر كاربر








رست بیف

رست بیف roast beef گوشتی است که در فر کبابی شده باشد.به عنوان وعده غذای اصلی سرو شده و هم در ظرف همراه با مخلفات و هم به عنوان ساندویچ سرو میشه.


ویژه ها

کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
میگو پفکی
ارسال : مامان پری
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
قرابیه
ارسال : شیرین صادقی
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi



روغن هسته انگور

روغن هسته انگور جزو گران‌قیمت‌ترین روغن‌های موجود در قفسه فروشگاه‌های مواد غذایی است که تا یک سال پیش در کشور ما اصلاً تولید نمی‌شد و تا سال گذشته ایران جزو واردکنندگان این روغن به صورت آماده و بسته‌بندی بود. روغن


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 102581
 
ندا سروستانی
امتياز : 74209
 
golara valianpour
امتياز : 42621
 
شف سارا
امتياز : 39299
 
سحر ناز
امتياز : 27743


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394