خامه فرم گرفته


دوستان زیادی دستور خامه برای فرم دهی کیک رو خواستن که اینجا توضیحاتی در این مورد میدم.


درحال حاضر در بازار خامه هایی موجود هست به اسم خامه قنادی شیرین شده که کار خاصی لازم نیست روشون انجام بدین فقط اینکه چند ساعت قبل از دست به کار شدن برای تزیین کیکتون خامه رو از فریزر بیرون بیارید و بزارید از حالت انجماد خارج بشه و با همزن برقی شروع کنید به زدن تا فرم بگیره و سفت بشه!به همین راحتی!!!
در گذشته از پودر خامه یا خامه های صبحانه استفاده میکردن و البته دردسرهایی برای درست کردنش داشتن که به نظرم الان با وجود این خامه های قنادی دیگه نیازی به سختی کشیدن برای فرم دادن خامه صبحانه و یا درست کردن با پودر خامه نیست.

فقط کافیه یه سر به فروشگاه های لوازم قنادی بزنید تا ببینید چند مدل خامه قنادی شیرین شده موجوده.
مارک های خیلی خوب در حال حاضر توی بازار بن سا ،کاله و درنا هستش که من از هر سه اینها استفاده کردم و هم از طعمشون و هم فرم گرفتنشون خیلی راضی بودم.
بسته به شهر و محل زندگیتون ممکنه مارک های دیگه ای هم موجود باشه.البته من مارک های دیگه رو استفاده کردم که بعضیاش اتفاقا زود هم فرم میگیره ولی به نظر خیلی چرب میاد و به خوشمزگی اون سه تای قبلی که گفتم نیست.

وقتی خامه از حالت انجماد بیرون اومد و نرم شد و هنوز سرما داره شروع به همزدن کنید،بسته به نوع خامه 5 الی 10 دقیقه طول میکشه تا کامل فرم بگیره و بهتره با دور متوسط هم بزنید تا بهتر هوادهی بشه.
اگه از خامه ی هوا دهی شده اضافه اومد میتونین توی ظرف در بسته در فریزر نگهداریش کنید و دوباره موقع نیاز با همزن بزنیدش و فرم بهش بدید.البته این خامه دیگه برای تزیین مناسب نیست و فقط برای فیلینگ لایه های میانی کیک مناسبه.
یادتون نره بسته خامه های قنادیتون رو باید تا قبل از مصرف توی فریزر نگهداری کنید.




خامه فرم گرفته

  1394/10/19 - 11:26:58
  پسندیدن : 22
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 8717


 
chef somi
امتياز : 251136

ارسال هاي ديگر كاربر








کیک سیب

کیک سیب یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین انواع کیک در جهان است . این شیرینی یکی از شیرینی هایی است که در همه کشورها تهیه شده و تقریبا به همه مزاج ها سازگار است. امیدوارم که ازش لذت ببرید.


ویژه ها

بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی



زیره

زیره ، گياهي 2 ساله با ريشه‌اي دوكي شكل و ساقه‌اي منشعب به ارتفاع حدود 60 سانتيمتر‌، دانه آن (ميوه ) كشيده‌، مخروطي و داراي رگه هاي طولي برجسته مي‌باشد . بیشترین زیره در ایران، در شهر کرمان رشد می‌کند.


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 251136
 
ندا سروستانی
امتياز : 153843
 
golara valianpour
امتياز : 111160
 
شف سارا
امتياز : 104384
 
سحر ناز
امتياز : 72198


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394