کوفته کاشونی


کوفته سنتی شهر کاشان که خیلی هم خوشمزه است و طرفدار داره


مواد لازم

برنج یک دوم پیمانه (خیس بخورد)
گوشت چرخ‌کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) 300 گرم
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده) به مقدار لازم
ادویه کاری (پودرشده) یک دوم قاشق چای‌خوری
پیاز (رنده و آب‌گرفته‌شده) 1 عدد
آرد نخودچی 50 گرم
تخم‌مرغ 1 عدد
سبزیجات معطر (پاک و خردشده) 120 گرم
زردچوبه (پودرشده) 1 قاشق سوپخوری
روغن مایع به مقدار لازم
آرد گندم 2 قاشق سوپخوری
پیازداغ 25 گرم
آب گوشت گوساله 8 پیمانه (2 لیتر)
زعفران 2 قاشق سوپخوری
سرکه سفید 55 میلیلیتر
شکر 2 قاشق سوپخوری
نعناع داغ مقداری برای تزیین


طرز تهیه

1. آب روی برنج خیسانده شده را خالی کنید، آن را داخل قابلمه ای حاوی آبِ جوش بریزید و به مدت 8 تا 14 دقیقه، روی حرارت زیاد قرار دهید تا آماده شود سپس آبکش کنید؛
2. در ظـرفی، گـوشت و نمک را بریزید و ورز دهید سپس ادویه کاری را به آن بیافزایید و کاملاً ورز دهید. پس از آن، پیـاز، برنج، آرد نخودچی، تخم مرغ، نیمی از سبزی، نیمی از زردچوبه و فلفل را بریزید و ورز دهید تا مخلوط کاملاً حالت چسبندگی پیدا کند؛
3. در قابلمه ای حاوی مقداری روغن داغ، روی حرارت ملایم، آرد گندم را تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود سپس پیازداغ و بقیه زردچوبه را به آن بیافزایید و هم بزنید.آب گوشت را به همراه زعفران، بقیه سبزی، مقداری نمک و فلفل اضافه و مخلوط کنید سپس حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید؛
4. کفِ دست خود را با روغن مایع، کمی چرب کنید. از مایه آماده شده بهاندازه نارنگی بردارید و در کفِ دست به شکل گرد فُرم دهید؛
5. کوفته ها را یکی یکی به قابلمه حاوی آب گوشت در حال جوش اضافه و پس از 10 دقیقه، حرارت را ملایم کنید و در قابلمه را بگذارید تا کاملاً پخته شوند (هنگام پخت، آب گوشت باید روی کوفته ها را کاملاً بپوشاند تا مغزپخت شوند)؛
6. در ظرفی، سرکه و شکر را بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید سپس آن را به قابلمه حاوی کوفته بیافزایید. پس از پخت، کوفته ها را در ظرف مورد نظربریزید و با مقداری نعناع داغ تزیین و سرو کنید.

نکته

ادویه کاری شامل زردچوبه، دارچین، هل، زیره و تخم گشنیز است که به‌صورت آسیاب‌شده با پودر سیر مخلوط شده‌اند.
قسمت سر و ریشه پیاز را با چاقو جدا کنید؛ چاقو را زیر لایه اول پوست پیاز قرار دهید و پوست پیاز را تا قسمت پایین پیاز بُرش دهید و جدا کنید. سپس پیاز را رنده کنید و با تنظیف آب اضافی آن را بگیرید.
سبزیجات معطر شامل ریحان، پیازچه و تره، از هر کدام به یک اندازه است.
جایگزین

در صورت عدم دسترسی به آب گوشت، میتوانید از همان مقدار آب به‌همراه 2 عدد قرص عصاره گوشت استفاده کنید.

ورز دادن گوشت چرخ‌کرده با نمک، باعث می‌شود کوفته وا نرود و گوشت، حالت چسبندگی پیدا کند.




کوفته کاشونی

  1394/10/18 - 17:32:10
  پسندیدن : 17
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 5579


 
نیوشا تهرانی
امتياز : 29857

ارسال هاي ديگر كاربر








شیرینی مغربی

در اين شيريني ها که سايز متوسط و کوچکي را بايستي دارا باشند، اصالتاً از رنگ هاي بسيار شاد و تند خوراکي استفاده شده و عموماً با انواع مرواريد، نقل و اکليل، رنگ هاي پودري و ترافل هاي خوراکي مزين مي شوند. اين شيريني ها پر کار بوده و وقت نسبتاً زيادي صرف تزئين آن ها مي شود.اين شيريني ها عمدتاً پس از پخت در شربت قرار گرفته و يا با آيسينگ مخصوص، پوشش داده مي شوند.


ویژه ها

خامه ترش
ارسال : chef somi
ژیگو
ارسال : chef somi
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
رست بیف
ارسال : chef somi
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
بروشتای میگو و پنیر
ارسال : chef somi
سیب زمینی تنوری
ارسال : بهاره کریمی
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز



هل سبز

هل سبز (Elettaria)گیاهی است که بومی جنوب شرق آسیا است . هل درختی است از خانواده زنجبیل به صورت وحشی و پرورشی در مناطق کوهستانی و در سایه درختان می‌روید.ارتفاع درخت ۳۰ تا ۵۰ سانتی متر و بعصی‌ها دارای اعضاء


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 117051
 
ندا سروستانی
امتياز : 82043
 
golara valianpour
امتياز : 48918
 
شف سارا
امتياز : 45231
 
سحر ناز
امتياز : 32132


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394