گمج کباب


این غذا جزو غذاهای سنتی استان گیلان است که در گمج (دیگ گِلی مخصوص استان گیلان) پخته می‌شود.


آماده‌سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 2 ساعت
مواد اولیه: برای 3 نفر
گوشت (خورشتی و بدون چربی): 200گرم
گردو:50گرم
سبزی (شامل تره،جعفری و گشنیز خرد شده): یک پیمانه
پیاز (خلالی شده): نصف پیمانه
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
رب انار (ترش): 2 قاشق غذاخوری
آب: نصف پیمانه
آب انار (ترش): 2قاشق سوپ‌خوری
طرز تهیه:
ابتدا در قابلمه‌ای مناسب گوشت‌های خرد شده را با مقدار کمی روغن تفت داده و گردو ساییده شده و سبزی خردشده را به همراه پیاز، رب انار، رب گوجه‌فرنگی و آب انار به گوشت اضافه کنید و در آخر به مخلوط آب اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد از دو ساعت غذا آماده می‌شود.
نکات:
1) این غذا نیاز به روغن زیادی ندارد.
2) به این غذا به در دستور سنتی مقداری انار ساییده شده ترش هم اضافه می‌کنند.
3) برخی افراد پیاز را رنده کرده و بعد به غذا اضافه می‌کنند.
4) این غذای خوشمزه را با کته سرو کنید.




گمج کباب

  1394/10/16 - 9:5:8
  پسندیدن : 10
  در لیست کسی نیست
  نظرات : 1
  بازدید : 8156


 
ساناز ذاکر
امتياز : 58833

ارسال هاي ديگر كاربر








پاناکوتا با سس میوه

پاناکوتا دسری خوشمزه است که به صورت لایه لایه از خامه و ژله درست می‌شود و در هر فصل از سال می‌توان از ژله و میوه‌های مربوط به همان فصل در آن استفاده کرد.


ویژه ها

قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
خامه ترش
ارسال : chef somi
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
سیب زمینی تنوری
ارسال : بهاره کریمی
بروشتای میگو و پنیر
ارسال : chef somi
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
میگو پفکی
ارسال : مامان پری
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi



لوبیا قرمز

لوبیاقرمز که به‌خاطر شکل و شمایلش به آن لوبیای فلفلی یا لوبیای کلیوی هم می‌گویند، بومی نواحی شمالی کشور هند است. این لوبیا در بین آمریکایی‌ها طرفداران بسیاری دارد.
لوبیای قرمز، به عنوان ماده غذایی مقوی و دلپذیر در سبد


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 251149
 
ندا سروستانی
امتياز : 153849
 
golara valianpour
امتياز : 111161
 
شف سارا
امتياز : 104388
 
سحر ناز
امتياز : 72202


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394