چیزکیک کلاسیک


چیزکیک در دونوع سرد و گرم درست میشه که البته نوع سرد و یخچالیش خیلی آسونتره،اما در این پست میخام چیزکیک کلاسیک رو براتون بزارم.امیدوارم خوشتون بیاد


مواد لازم :
برای کراست:
پودر بیسکوییت 2 لیوان
کره 115 گرم
پودر دارچین 1 ق چ

برای فیلینگ:
پنیرخامه ای 440 گرم
شکر 1 لیوان
تخم مرغ 3 عدد
ماست خامه ای 1 لیوان
رنده پوست لیمو 1 ق م
وانیل 1 ق چ

طرز تهیه:
فر را روی درجه 170 درجه سانتیگراد قرار دهید.

پودر بیسکوییت و کره ذوب شده و پودر دارچین را با دست مخلوط کنید .

پودر دارچین رو حذف نکنید. چون عطر بسیار خوبی به کیکتون میده و در طعمش هم مؤثره. خواص دارچین رو هم میتونین در بخش خواص مواد بخونین برای بیسکوییت ترجیحا از بتی بور استفاده کنین و توی یک پلاستیک ریخته و بکوبید و بعد آسیاب کنید تا کاملا پودرِ بشه. بعد از اضافه کردن کره توقع نداشته باشید که خمیری بدست بیاد که بشه باهاش گلوله درست کرد. شما باید با پرس کردن کراست رو تولید کنید.

(برای این کیک باید حتما از قالب کمربندی استفاده کنید ) خمیر بیسکوییت را به کف و دیواره قالب پرس کنید. ( برای اینکار میتونید از یک لیوان استفاده کنید تا ضخامت کراستتون یک اندازه از آب دربیاد. لیوان رو به دیواره قالب فشار بدید تا دورتادور قالب کراست داشته باشید . این کار باعث میشه که در هنگام برش کیک و انتقالش به بشقاب و یا خوردنش مشکلی نداشته باشید چون خود کیک بسیار لطیفه و به تنهایی قابل جابجایی نیست.) قالب را به مدت 5 دقیقه در فریزر قرار دهید.


پنیر خامه ای را خوب هم بزنید تا یکنواخت شود. تخم مرغها را دانه دانه اضافه کنید. شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. وانیل و رنده پوست لیمو و ماست را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.کل مواد رو به مدت 5 دقیقه با همزن برقی خوب هم بزنید تا تخم مرغها توی مخلوط حباب ایجاد کنند و حجم مخلوط دو برابر بشه



دور و زير قالب فویل آلومینیوم بپیچید و قالب کیک را توی ظرفی دیگر قرار دهید. ( فویل باعث میشه که آب توی کیکتون نفوذ نکنه و کراستتون له و شل نشه)


مخلوط فیلینگ را توی قالب بریزید و درون فر قرار دهید و ظرف زیرین را تا نیمه قالب از آب پرکنید. ( قالب کمربندی من 23 سانتیه. حمام آب باعث میشه که کیکتون رطوبت خودش رو حفظ کنه و یک چیزکیک مویست داشته باشید)



کیک باید برای 45 دقیقه در فر قرار گیرد. ( تجربه به من ثابت کرده که کیک زودتر از 1.5 تا 2 ساعت نمیپزه! ممکنه از جنس پنیرش باشه. در هر صورت وقتی کیکتون کاملا پف کرد و روش زرد رنگ شد یعنی پخته. توجه داشته باشید که در هر حال بعد از خارج کردن از فر باز هم کیکتون شل و وله و تلو تلو میخوره!) کیک را برای حداقل 4 ساعت در یخچال قرار دهید

خیلی راحت فویل رو جدا کرده و کمربند رو باز کنید و کیک رو به ظرف سرو منتقل کنید. و اما برش کیک....برای اینکار باید کاردتون گرم باشه تا خط برش تمیزی بدست بیاد. بعد از هر برش کارد رو با حوله ای که در آب داغ فرو کردید تمیز کنید و برش بعدی رو بزنید.




چیزکیک کلاسیک

  1394/10/16 - 0:46:25
  پسندیدن : 23
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 5054


 
chef somi
امتياز : 71498

ارسال هاي ديگر كاربر








قارچ سوخاری

قارچ سوخاری به عنوان دیش ساید برای خوراک های شما


ویژه ها

حمص اسفناج
ارسال : chef somi
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
بروشتای میگو و پنیر
ارسال : chef somi
میگو پفکی
ارسال : مامان پری
خامه ترش
ارسال : chef somi
شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی



انبه

انبه میوه ای خاص و با طعمی متفاوت که چند سالی هست که وارد ایران شده است و خیلی ها دوستش دارند.
انبه درختی است زیبا که ارتفاع آن تا 10 متر می رسد . منشا انبه هند و


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 71498
 
ندا سروستانی
امتياز : 56395
 
golara valianpour
امتياز : 28674
 
شف سارا
امتياز : 27276
 
سحر ناز
امتياز : 19220


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394