چیزکیک کلاسیک


چیزکیک در دونوع سرد و گرم درست میشه که البته نوع سرد و یخچالیش خیلی آسونتره،اما در این پست میخام چیزکیک کلاسیک رو براتون بزارم.امیدوارم خوشتون بیاد


مواد لازم :
برای کراست:
پودر بیسکوییت 2 لیوان
کره 115 گرم
پودر دارچین 1 ق چ

برای فیلینگ:
پنیرخامه ای 440 گرم
شکر 1 لیوان
تخم مرغ 3 عدد
ماست خامه ای 1 لیوان
رنده پوست لیمو 1 ق م
وانیل 1 ق چ

طرز تهیه:
فر را روی درجه 170 درجه سانتیگراد قرار دهید.

پودر بیسکوییت و کره ذوب شده و پودر دارچین را با دست مخلوط کنید .

پودر دارچین رو حذف نکنید. چون عطر بسیار خوبی به کیکتون میده و در طعمش هم مؤثره. خواص دارچین رو هم میتونین در بخش خواص مواد بخونین برای بیسکوییت ترجیحا از بتی بور استفاده کنین و توی یک پلاستیک ریخته و بکوبید و بعد آسیاب کنید تا کاملا پودرِ بشه. بعد از اضافه کردن کره توقع نداشته باشید که خمیری بدست بیاد که بشه باهاش گلوله درست کرد. شما باید با پرس کردن کراست رو تولید کنید.

(برای این کیک باید حتما از قالب کمربندی استفاده کنید ) خمیر بیسکوییت را به کف و دیواره قالب پرس کنید. ( برای اینکار میتونید از یک لیوان استفاده کنید تا ضخامت کراستتون یک اندازه از آب دربیاد. لیوان رو به دیواره قالب فشار بدید تا دورتادور قالب کراست داشته باشید . این کار باعث میشه که در هنگام برش کیک و انتقالش به بشقاب و یا خوردنش مشکلی نداشته باشید چون خود کیک بسیار لطیفه و به تنهایی قابل جابجایی نیست.) قالب را به مدت 5 دقیقه در فریزر قرار دهید.


پنیر خامه ای را خوب هم بزنید تا یکنواخت شود. تخم مرغها را دانه دانه اضافه کنید. شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. وانیل و رنده پوست لیمو و ماست را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.کل مواد رو به مدت 5 دقیقه با همزن برقی خوب هم بزنید تا تخم مرغها توی مخلوط حباب ایجاد کنند و حجم مخلوط دو برابر بشه



دور و زير قالب فویل آلومینیوم بپیچید و قالب کیک را توی ظرفی دیگر قرار دهید. ( فویل باعث میشه که آب توی کیکتون نفوذ نکنه و کراستتون له و شل نشه)


مخلوط فیلینگ را توی قالب بریزید و درون فر قرار دهید و ظرف زیرین را تا نیمه قالب از آب پرکنید. ( قالب کمربندی من 23 سانتیه. حمام آب باعث میشه که کیکتون رطوبت خودش رو حفظ کنه و یک چیزکیک مویست داشته باشید)



کیک باید برای 45 دقیقه در فر قرار گیرد. ( تجربه به من ثابت کرده که کیک زودتر از 1.5 تا 2 ساعت نمیپزه! ممکنه از جنس پنیرش باشه. در هر صورت وقتی کیکتون کاملا پف کرد و روش زرد رنگ شد یعنی پخته. توجه داشته باشید که در هر حال بعد از خارج کردن از فر باز هم کیکتون شل و وله و تلو تلو میخوره!) کیک را برای حداقل 4 ساعت در یخچال قرار دهید

خیلی راحت فویل رو جدا کرده و کمربند رو باز کنید و کیک رو به ظرف سرو منتقل کنید. و اما برش کیک....برای اینکار باید کاردتون گرم باشه تا خط برش تمیزی بدست بیاد. بعد از هر برش کارد رو با حوله ای که در آب داغ فرو کردید تمیز کنید و برش بعدی رو بزنید.




چیزکیک کلاسیک

  1394/10/16 - 0:46:25
  پسندیدن : 23
  اضافه به علاقه مندی : 1
  بدون نظر
  بازدید : 5444


 
chef somi
امتياز : 105614

ارسال هاي ديگر كاربر








میگو پفکی

حفظ ارزش غذایی یکی از ارکان مهم در آشپزی است که باید به آن توجه بسیاری کرد حال اگر این حفظ ارزش غذایی خود باعث خوشمزه تر شدن غذا هم شود چرا نباید از آن پیروی کرد. در اینجا قصد دارم روش پخت میگوی پفکی با خوشمزه‌ترین خمیر مایع و همچنین حفظ ارزش غذایی را برای شما آموزش دهم. این خمیر مایع که در این روش پخت استفاده می‌شود به تنهایی آنقدر خوشمزه‌است که چند باری که برای دوستان پختم خمیر اضافه اومده را هم در آخر به تنهایی پختم. چون واقعا خمیر مایع خوشمزه‌ای است.


ویژه ها

اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
قرابیه
ارسال : شیرین صادقی
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
میگو پفکی
ارسال : مامان پری
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi
بروشتای میگو و پنیر
ارسال : chef somi



انبه

انبه میوه ای خاص و با طعمی متفاوت که چند سالی هست که وارد ایران شده است و خیلی ها دوستش دارند.
انبه درختی است زیبا که ارتفاع آن تا 10 متر می رسد . منشا انبه هند و


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 105614
 
ندا سروستانی
امتياز : 75953
 
golara valianpour
امتياز : 43847
 
شف سارا
امتياز : 40529
 
سحر ناز
امتياز : 28612


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394