شیرینی زنجبیلی


یکی از شیرینی هایی که در ابتدای سال نو میلادی مرسومه همین شیرینی زنجبیلیه که به شکل آدمک درست میشه!من هم به مناسبت آغاز سال نو میلادی خالی از لطف ندیدم دستور این شیرینی رو اینجا براتون بزارم.


مواد لازم:

آرد سفید .................................... 350 گرم

جوش شیرین ............................... 1 م

پودر زنجبیل .................................. 1 ق غ سرپر

پودر دارچین .................................. 1 ق م

کره .............................................. 120 گرم

شکر قهوه ای ................................ 175 گرم

تخم مرغ ....................................... 1 عدد

عسل ............................................ 4 ق غ



طرز تهیه:

آرد، جوش شیرین، پودر زنجبیل و دارچین رو با هم مخلوط کنید و بریزید توی غذاساز. کره رو اضافه کنید و چند تا پالس بزنید تا مخلوط شبیه پودر نون بشه. (کره بهتره یه مقدار سرد باشه)
بعد شکر رو اضافه کنید.
عسل و تخم مرغ رو با چنگال با هم مخلوط کنید و به مایه درون غذاساز اضافه کنید. کمی دستگاه رو روشن نگه دارید تا خمیر یه جا جمع بشه.
خمیر رو از تو دستگاه در بیارید و خیلی کم ورز بدید تا یه دست بشه. به شکل یه توپ له شده در بیارید و لای سلفون بپیچید و بذارید به مدت تقریباً 30 دقیقه توی یخچال بمونه.

فر رو با درجه 180 روشن کنید و توی سینی فر رو هم با کاغذ قنادی بپوشونید.

خمیر رو به ضخامت نیم سانت باز کنید و به شکل دلخواه قالب بزنید.
شیرینی های قالب زده رو با کمی فاصله کنار هم بچینید.
سینی رو توی فر بذارید و حدود 12 الی 15 دقیقه صبر کنید. هر وقت زیر بیسکویت ها طلایی شد از توی فر در بیارید.
10 دقیقه صبر کنید و بعد با احتیاط از توی سینی به روی توری منتقل کنید تا کاملاً خنک بشن. بعد هم توی ظرف سرو بچینید!
همونطور که گفتم معمولاً قالبی که برای این بیسکویت به کار میره به شکل یه آدمکه! و به طور سنتی این آدمک رو با آیسینگ تزیین می کنن!
امیدوارم درست کنید و در تعطیلات کریسمس و سال نو از این شیرینی های سنتی خوشمزه لذت ببرید!




شیرینی زنجبیلی

  1394/10/14 - 20:29:43
  پسندیدن : 18
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 6953


 
بهاره کریمی
امتياز : 23614

ارسال هاي ديگر كاربر








سیب زمینی تنوری

سیب زمینی تنوری یک میان وعده یا پیش غذای مناسب است که با توجه به ذائقه و سلیقه خود با انواع مواد میتوانید آنرا سرو کنید.


ویژه ها

بیف استروگانف
ارسال : chef somi
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
ژیگو
ارسال : chef somi
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
رست بیف
ارسال : chef somi
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
بروشتای میگو و پنیر
ارسال : chef somi



فلفل قرمز

فلفل گیاهی است که در آب و هوای نیمه گرمسیری و گرمسیری می روید. میوه آن در پوششهای غلافی بلند که به موازات رسیدن رنگ قرمز، نارنجی یا زرد به خود می گیرد، می روید. میوه این گیاه به صورت


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 181369
 
ندا سروستانی
امتياز : 116821
 
golara valianpour
امتياز : 80486
 
شف سارا
امتياز : 74558
 
سحر ناز
امتياز : 52386


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394