شیرینی زنجبیلی


یکی از شیرینی هایی که در ابتدای سال نو میلادی مرسومه همین شیرینی زنجبیلیه که به شکل آدمک درست میشه!من هم به مناسبت آغاز سال نو میلادی خالی از لطف ندیدم دستور این شیرینی رو اینجا براتون بزارم.


مواد لازم:

آرد سفید .................................... 350 گرم

جوش شیرین ............................... 1 م

پودر زنجبیل .................................. 1 ق غ سرپر

پودر دارچین .................................. 1 ق م

کره .............................................. 120 گرم

شکر قهوه ای ................................ 175 گرم

تخم مرغ ....................................... 1 عدد

عسل ............................................ 4 ق غ



طرز تهیه:

آرد، جوش شیرین، پودر زنجبیل و دارچین رو با هم مخلوط کنید و بریزید توی غذاساز. کره رو اضافه کنید و چند تا پالس بزنید تا مخلوط شبیه پودر نون بشه. (کره بهتره یه مقدار سرد باشه)
بعد شکر رو اضافه کنید.
عسل و تخم مرغ رو با چنگال با هم مخلوط کنید و به مایه درون غذاساز اضافه کنید. کمی دستگاه رو روشن نگه دارید تا خمیر یه جا جمع بشه.
خمیر رو از تو دستگاه در بیارید و خیلی کم ورز بدید تا یه دست بشه. به شکل یه توپ له شده در بیارید و لای سلفون بپیچید و بذارید به مدت تقریباً 30 دقیقه توی یخچال بمونه.

فر رو با درجه 180 روشن کنید و توی سینی فر رو هم با کاغذ قنادی بپوشونید.

خمیر رو به ضخامت نیم سانت باز کنید و به شکل دلخواه قالب بزنید.
شیرینی های قالب زده رو با کمی فاصله کنار هم بچینید.
سینی رو توی فر بذارید و حدود 12 الی 15 دقیقه صبر کنید. هر وقت زیر بیسکویت ها طلایی شد از توی فر در بیارید.
10 دقیقه صبر کنید و بعد با احتیاط از توی سینی به روی توری منتقل کنید تا کاملاً خنک بشن. بعد هم توی ظرف سرو بچینید!
همونطور که گفتم معمولاً قالبی که برای این بیسکویت به کار میره به شکل یه آدمکه! و به طور سنتی این آدمک رو با آیسینگ تزیین می کنن!
امیدوارم درست کنید و در تعطیلات کریسمس و سال نو از این شیرینی های سنتی خوشمزه لذت ببرید!




شیرینی زنجبیلی

  1394/10/14 - 20:29:43
  پسندیدن : 18
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 7846


 
بهاره کریمی
امتياز : 32972

ارسال هاي ديگر كاربر








شیرینی مغربی

در اين شيريني ها که سايز متوسط و کوچکي را بايستي دارا باشند، اصالتاً از رنگ هاي بسيار شاد و تند خوراکي استفاده شده و عموماً با انواع مرواريد، نقل و اکليل، رنگ هاي پودري و ترافل هاي خوراکي مزين مي شوند. اين شيريني ها پر کار بوده و وقت نسبتاً زيادي صرف تزئين آن ها مي شود.اين شيريني ها عمدتاً پس از پخت در شربت قرار گرفته و يا با آيسينگ مخصوص، پوشش داده مي شوند.


ویژه ها

کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi
قرابیه
ارسال : شیرین صادقی
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
ژیگو
ارسال : chef somi



رازیانه

رازیانه یا بادیانه و یا بادیان گیاهی است گلدار از راسته آپیالس (Apiales)، از تیره چتریان (Apiaceae) از سرده رازیانه‌ها (Foeniculum). این گیاه سرشار از هورمونهای زنانه است و طبیعتی گرم دارد.
رازیانه بومی جنوب غربی آسیا و جنوب اروپا


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 251151
 
ندا سروستانی
امتياز : 153850
 
golara valianpour
امتياز : 111163
 
شف سارا
امتياز : 104389
 
سحر ناز
امتياز : 72203


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394