اشترودل هات داگ


درست کردن فست فود توی خونه لذت داره و سالمتره،چون توی انتخاب مواد با کیفیت دقت میکنین!این اشترودل هم یه فست فوده و میتونین به عنوان فینگرفود در سایزهای کوچکتر ازش استفاده کنین.نوش جان...


مواد لازم

آرد 3 و نیم لیوان

تخم مرغ 1 عدد

شیر ولرم 1 لیوان

مخمر فوری 3 قاشق چایخوری

شکر 1 قاشق چایخوری

نمک 1 قاشق چایخوری

روغن مایع 1/4 لیوان

هات داگ مقدار لازم

طرز تهیه

مخمر و شکر را مخلوط کنید سپس شیر گرم را به مخمر اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود ، تخم مرغ و نمک را مخلوط کنید و با چنگال بزنید تا کف کند سپس به مخلوط شیر و مخمر اضافه نمایید.

آرد را داخل کاسه ای بریزید و میان آن را گود کنید ، مخلوط تخم مرغی و روغن را در مرکز آرد بریزید و کم کم مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیر نرمی بدست بیاید سپس خمیر را داخل کاسه ای که چرب کرده اید قرار دهید و روی آن را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.


هات داگ ها را کمی در روغن تفت دهید تا طلایی شوند ، تکه هایی از خمیر بردارید و کمی بیشتر از طول هات داگ و به شکل مستطیل پهن کنید سپس هات داگ را در مرکز خمیر بگذارید ، اطراف خمیر را با فاصله های یکسان برش هایی بزنید.




ته سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و خمیرها را داخل سینی بچینید ، 15 دقیقه به خمیر استراحت دهید سپس داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 – 30 دقیقه قرار دهید تا سطح نان ها برشته و طلایی شود ( پیشنهاد میشود در زمان پخت 1 کاسه آب داخل فر قرار دهید تا نان ها تردتر شوند ).


پس از پخت اشترودل را از فر خارج کنید و برش بزنید سپس بهمراه سس گوجه فرنگی سرو کنید ( در صورت تمایل میتوانید در زمان پیچیدن هات داگ در خمیر مقداری سس گوجه فرنگی روی هات داگ ها بریزید ).





اشترودل هات داگ

  1394/10/4 - 22:40:41
  پسندیدن : 14
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 8327


 
آرزو مقبل
امتياز : 27774

ارسال هاي ديگر كاربر








پیراشکی گوشت و قارچ

پیراشکی واژه ایست عمومی که برای غذاهای پخته یا سرخ شده که با مواد متنوعی پر شده اند استفاده میشود.در این پست آموزش پیراشکی گوشت و قارچ را داریم که به عنوان وعده غذای اصلی مناسب است و همچنین به عنوان فینگرفود در جشن ها و مهمانیهای شما قابل استفاده است


ویژه ها

پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
بروشتای میگو و پنیر
ارسال : chef somi
کرپ موز و آناناس
ارسال : shadi k
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
سیب زمینی تنوری
ارسال : بهاره کریمی
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی



آویشن

آویشن (نام علمی Thymus vulgaris) گیاهی از تیره نعنا است. آویشن درختچه‌ای کوتاه و پرشاخه است که برگهای نازک و روبرو به هم دارد و دارای گل‌هایی سفید یا بنفش است.
در روایات از آن به صعتر یاد شده است.


خواص مواد


مشاهده همه ...





كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 121378
 
ندا سروستانی
امتياز : 84371
 
golara valianpour
امتياز : 50855
 
شف سارا
امتياز : 47026
 
سحر ناز
امتياز : 33299


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394