در دنیای امروز شبکه های اجتماعی یکی از ارکان اصلی زندگی همه ما شده است و می توان گفت که در دنیایی موازی دنیای ما در جریان هستند. پس چه خوب است تا بتوانیم از این امکان بهترین استفاده را ببریم. در همین راستا ما اولین شبکه اجتماعی تخصصی غذا به زبان فارسی بنام فود بــرد را برای به اشتراک گذاری مهارت های آشپزی و هر آنچه که مربوط به غذا و شیرینی می شود را طراحی کردیم تا ما نیز در این دنیای مجازی سهمی داشته باشیم.






اگپلنت پارمزان

eggplant parmesan یا پارمزانو بادمجان از غذاهاي معروف ايتالياييه که اسم لاتینش میشه Parmigiana
رسپی های مشابه این دستور هم هستند که در اونها از انواع مختلف گوشتها استفاده میشه مثل موساکا که در آینده نزدیک دستورشو براتون میذارم.
به خاطر ترکیب گوجه و بادمجان و ریحان و پنیر این خوراک مملو از طعم های بی نظیره
حتما امتحانش کنین




    ارسال از :

   chef somi
    تعداد دستور غذا : 64

ویژه













کاپوچینو

کاپوجینو در واقع یکی از انواع نسکافه های فرانسوی است. این نوع نسکافه بعلت طعم مابین گرم و سردی که دارد در دنیا بسیار طرفدار دارد.




    ارسال از :

   ندا سروستانی
    تعداد دستور غذا : 39


  1394/2/6
  پسندیدن : 16
  در لیست کسی نیست
  بدون نظر
  بازدید : 7487

ویژه







سالاد رایس نودل و میگو (Rice Noodle-Shrimp Salad)

رایس نودل نوعی ورميشله که در خيلي از غذاهاي كشورهاي آسياي جنوب شرقي كاربرد داره.
این سالاد یه ترکیب خوشمزه است که سریع هم آماده میشه و به عنوان یه وعده غذایی هم میشه ازش استفاده کرد
با کم و زیاد کردن سبزیجات مختلف به این رسپی میتونین انواع مدل های این سالاد رو داشته باشین




    ارسال از :

   chef somi
    تعداد دستور غذا : 64


  1394/1/31
  پسندیدن : 18
  اضافه به علاقه مندی : 3
  نظرات : 7
  بازدید : 7637

ویژه










 مقالات  






آخرین ارسال های وبلاگ


  جویدن غذا

  1394/10/27 - 17:17






کاربران برتر













کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394