نوشیدنی های انرژی زای طبیعی


در این مطلب شما را با چند نوشیدنی انرژی زای طبیعی برای شروع روزی پرنشاط آشنا می کنیم. فقط یادتان باشد که این نوشیدنی ها را باید ناشتا میل کنید.

آب با آب لیمو ترش، چای سبز، دمنوش زنجبیل و عسل و ... انرژی زا هستند
برای داشتن یک روز خوب و پر نشاط لازم است که روزتان را با انرژی و شاداب شروع کنید. برای این کار می توانید چند نوشیدنی خیلی ساده و طبیعی برای خودتان آماده کرده و به صورت ناشتا میل کنید. این کار باعث می شود از نظر روحی و جسمی شاد و سرحال باشید. در این مطلب شما را با چند نوشیدنی ساده برای شروع روزی پرنشاط آشنا می کنیم. فقط یادتان باشد که این نوشیدنی ها را باید ناشتا میل کنید.

آب با لیموترش همیشگی
ترکیب آب و آب لیموترش شهرت زیادی دارد و بسیاری از افراد برای تصفیه ی بدن و حتی لاغری صبح خود را با این نوشیدنی آغاز می کنند. توصیه می شود این نوشیدنی هم به صورت ناشتا و هم بین غذا و قبل از خواب مصرف شود. لیموترش یک ماده ی غذایی درمانی فوق العاده است که سرشار از ویتامین C بوده و بدن را از شر توکسین ها یا همان سموم خلاص و به دفع چربی های اضافه کمک می کند. علاوه بر این لیموترش باعث افزایش سیستم دفاعی بدن می شود و به بهبود عملکرد کبد و روده ها کمک زیادی می کند.
اگر لیموترش مصرفی تان ارگانیک باشد، می توانید از پوست آن نیز استفاده کنید. در این صورت می توانید لیموترش را با گوشت و آب آن میکس کنید و مطمئن باشید که با یک منبع خوب مواد مغذی و انرژی زا طرف هستید. اگر نمی توانید به صورت ناشتا مخلوط آب و آب لیموترش را بنوشید می توانید اندکی عسل نیز به آن اضافه کنید.

چای سبز
از خواص چای سبز هر چه بگوییم کم است. این چای مفید یکی از چای های معروف و خوشبختانه پرمصرف در دنیا است و خواص فوق العاده ای برای بدن دارد. اما بهتر است که همیشه این چای را خارج از وعده های غذایی میل کنید تا بهتر جذب بدن شود. از آنجایی که چای سبز اندکی خاصیت محرکی دارد، انرژی بدن را در ساعات اولیه صبح چند برابر می کند. این چای پرخاصیت سرشار از آنتی اکسیدان ها است و خواص دیورتیک دارد و برای افرادی که صبح ها با صورت و چشمانی پف کرده از خواب بیدار می شوند ایده آل است. در واقع با مصرف چای سبز فعالیت کلیه ها را تحریک می کنید. علاوه بر این یک نوشیدنی ضدسرطان قوی و یک محافظ طبیعی دندان مصرف می کنید.

دمنوش زنجبیل و عسل
زنجبیل و عسل به تنهایی هر کدامشان منبع خواص فوق العاده اند. ترکیب این دو به صورت دمنوش نیز بدن را پر از انرژی می کند. در واقع دمنوش زنجبیل و عسل باعث فعال شدن متابولیسم بدن می شود و انرژی زیادی تولید می کند. بنابراین، اگر شما جزو افرادی هستید که همیشه از خستگی شکایت دارند یا بی اشتها، سرمایی و بی حس و حال هستید می توانید از این دمنوش برای رفع مشکل خود استفاده کنید.
زنجبیل یک ادویه ی پرمصرف و تند است که با خود احساس گرما به همراه دارد. این ادویه ی پرخاصیت باعث بهبود عملکرد کبد می شود و به دلیل خواص ضدالتهابی که دارد دردها را تسکین می دهد.
می توانید از زنجبیل تازه استفاده کنید. برای این کار ۳ برش نازک زنجبیل تازه یا مقداری پودر زنجبیل را با یک فنجان بزرگ آب به مدت ۱۰ دقیقه دم بدهید. کمی عسل به آن اضافه کنید. بهتر است از عسل های ارگانیک استفاده کنید. چون عسل های دیگر حاوی مواد نگهدارنده هستند و برای اینکه مانند شهد باشند گرمای زیادی تحمل کرده اند.

دمنوش دارچین و استویا
این دمنوش خوشمزه و شیرین مانند بمب انرژی است. شما می توانید علاوه بر افزایش انرژی خود کمک زیادی به بهبود عملکرد پانکراس بکنید. حتماً می دانید که این عضو بدن در تنظیم قند خون نقش مهمی دارد. این نوشیدنی برای افرادی مناسب است که نمی خواهند قند خونشان بالا برود. در عین حال برای تمام افرادی نیز مناسب است که طرفدار نوشیدنی ها و مواد غذایی شیرین هستند و یا مدام ریزه خواری می کنند. دارچین به تنظیم قند خون کمک زیادی کرده و هر غذا یا نوشیدنی را معطر و باب میل می کند.
استویا نیز که به صورت برگ خشک یا عصاره به فروش می رسد، یکی از شیرین کننده های طبیعی فوق العاده است. این شیرین کننده بهترین جایگزین قند برای افرادی محسوب می شود که نگران قند خون و تناسب اندام خود هستند. چون کالری ندارد و قند خون را افزایش نمی دهد. می توانید برای خود چای دارچینی تهیه کرده و با عصاره ی استویا شیرین کنید.
شما می توانید از هر یک از این نوشیدنی ها به عنوان اولین نوشیدنی روزتان استفاده کنید و از خواص آن ها بهره مند شوید. توصیه می کنیم، این نوشیدنی ها را به صورت ناشتا و حدود نیم ساعت قبل از صبحانه میل کنید. البته در طول روز نیز می توانید از این نوشیدنی ها بهره مند شوید، اما سرعت جذب ترکیبات مفید آن ها به صورت ناشتا بیشتر خواهد بود.






نوشیدنی های انرژی زای طبیعی

  1395/2/7
  بازدید : 1086





سالسا فرسکا

در اسپانيايي سالسا salsa يعني سس. كه معمولا به يك سس با بيس گوجه فرنگي اطلاق ميشه اين سس ميتونه با مواد خام يا پخته شده درست بشه و فرم سالادي يا ديپي داشته باشه. در دنيا سالساهاي مختلفي با اسامي متفاوتي وجود داره.
سالسا فرِسكا يك سالساي بسيار معروفه كه بيشتر شكل سالاد داره و از مواد خام و تازه تشكيل شده و اصلا اسمش هم از همين مياد. سالسا فرسكا معمولا تشكيل ميشه از گوجه فرنگي و پياز و فلفل. و ساير مواد اغلب بهش اضافه ميشه از جمله: آبليمو و سركه سيب و گشنيز و آوكادو و خيار و ميگو و انبه و ...


ویژه ها

کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi
خامه ترش
ارسال : chef somi
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
قرابیه
ارسال : شیرین صادقی



سویا

سویا قرنهاست که غذای مردم آسیا مخصوصا چین بوده است و چینی آن را همراه با برنج بعنوان غذای اصلی خود مصرف می کنند . ایالات متحده آمریکا بزرگترین تولید کننده سویا می باشد و تقریبا دو سوم محصول کل


خواص مواد


مشاهده همه ...



فتوش لبنانی

فتوش یک سالاد نونی شامی است که از مخلوط شدن تکه‌های سرخ شدهٔ پیتا، سبزی و تره‌بار درست می‌شود.فتوش جزو خانوادهٔ غذا‌های فتات یا فتا که نان خشک پایهٔ اصلی آنهاست.
در فتوش با توجه به فصل و مزه، سبزیجات و گیاهان مختلفی وجود دارد. در مقایسه با تبوله، سبزیجات در تکه‌های نسبتا بزرگی خرد می‌شوند. معمولا در فتوش از سماق استفاده می‌شود تا مزه‌ای ترش ایجاد کرد.






كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 81849
 
ندا سروستانی
امتياز : 62494
 
golara valianpour
امتياز : 33336
 
شف سارا
امتياز : 31385
 
سحر ناز
امتياز : 22100


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394