خواص و مضرات قهوه


بهترین نوع قهوه، قهوه عربی است که به حالت خودرو در حبشه، ‌سودان و مناطق استوایی آفریقا وجود دارد ولی اکنون کشت آندر برزیل، ونزوئلا‌، جزائر آنتیل و دیگر مناطق آمریکای جنوبی مرسوم است .


● خواص دارویی


قهوه از نظرطب قدیم ایران سرد و خشک است و چون جز دسته آلکالوئیدها می‌باشد بنابراین باید در مصرف آن احتیاط کرده و فقط آن را به عنوان دارو مصرف کردن کسانی که به آن معتاد هستند باید سعی در ترک آن داشته باشند .


۱) قهوه محرک است و هضم را آسان می‌کند


۲) تب بر است مخصوصا تب‌های نوبه‌ای را برطرف می‌کند


۳) به بدن نیروی کاذب می‌دهد


۴) سردرد را برطرف می‌کند


۵) مسمومیت‌های ناشی از مصرف الکل زیاد را درمان می‌کند


۶) برای برطرف کردن یرقان مفید است


۷) ادرار آور است


۸) در درمان سرفه ای که با بلغم همراه باشد موثر است


۹) دردهای عصبی را درمان می‌کند


۱۰) در درمان سیاه سرفه مفید است


۱۱) ضد عفونی کننده است


۱۲) گرد قهوه برای سوختگی‌ها مفید است


۱۳) قهوه ضد افسردگی است



۱۴) مقاومت ورزشکاران رازیاد می‌کند


۱۵) برونش‌ها را باز می‌کند برای مبتلا‌یان به بیماری آسم مفید است


۱۶) برای برطرف کردن تب یونجه مفید است


۱۷) از کرم خوردگی دندان جلوگیری می‌کند



● مضرات:


۱) قهوه فشار خون را بالا‌ می‌برد و آنهایی که فشار خونشان بالا‌ست باید از نوشیدن قهوه خودداری کنند


۲) ‌باعث تحریک و ضعیف شدن قلب می‌شود


۳‌) کلسترول خون را افزایش می‌دهد .


۴) زنان باردار به هیچ وجه نباید قهوه مصرف کنند زیرا باعث عوارض خطرناک برای کودک می‌شود


۵) خوردن قهوه در خانم‌ها ممکن است باعث کیست در سینه شود


۶) ایجاد سردرد می‌کند



۷) ‌قهوه بیخوابی می‌آورد


۸) ایجاد ناراحتی‌های روده‌ای و معده‌ای می‌کند


۹) لرزش و رعشه می‌آورد


۱۰) سو ‌هاضمه می‌آورد


۱۱) دربرخی مصرف زیاد تولید اسهال می‌کند


۱۲) ‌باعث تضعیف قوای جنسی می‌شود .






خواص و مضرات قهوه

  1394/10/10
  بازدید : 3405
 





پیراشکی گوشت و قارچ

پیراشکی واژه ایست عمومی که برای غذاهای پخته یا سرخ شده که با مواد متنوعی پر شده اند استفاده میشود.در این پست آموزش پیراشکی گوشت و قارچ را داریم که به عنوان وعده غذای اصلی مناسب است و همچنین به عنوان فینگرفود در جشن ها و مهمانیهای شما قابل استفاده است


ویژه ها

اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی
پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi
خامه ترش
ارسال : chef somi
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
ژیگو
ارسال : chef somi
سیب زمینی تنوری
ارسال : بهاره کریمی
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi



سویا

سویا قرنهاست که غذای مردم آسیا مخصوصا چین بوده است و چینی آن را همراه با برنج بعنوان غذای اصلی خود مصرف می کنند . ایالات متحده آمریکا بزرگترین تولید کننده سویا می باشد و تقریبا دو سوم محصول کل


خواص مواد


مشاهده همه ...



ته چین با زرشک و خلال پسته و بادام

ته چین مرغ یکی از غذاهای شیک و مجلسیه که مناسب برای مجالس و مهمانیهاست و باعث رنگین شدن سفره شما میشه.ته چین دستور پختهای مختلفی داره اما چیزی که توی همشون مشترکه شکل قالبی برنج و ته دیگ خوشرنگ اونه،اگه تا حالا از درست کردنش میترسیدین باید بهتون بگم که ترسو کنار بذارین و دست به کار شین.






كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 150992
 
ندا سروستانی
امتياز : 100449
 
golara valianpour
امتياز : 65988
 
شف سارا
امتياز : 60763
 
سحر ناز
امتياز : 43019


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394