خواص و مضرات قهوه


بهترین نوع قهوه، قهوه عربی است که به حالت خودرو در حبشه، ‌سودان و مناطق استوایی آفریقا وجود دارد ولی اکنون کشت آندر برزیل، ونزوئلا‌، جزائر آنتیل و دیگر مناطق آمریکای جنوبی مرسوم است .


● خواص دارویی


قهوه از نظرطب قدیم ایران سرد و خشک است و چون جز دسته آلکالوئیدها می‌باشد بنابراین باید در مصرف آن احتیاط کرده و فقط آن را به عنوان دارو مصرف کردن کسانی که به آن معتاد هستند باید سعی در ترک آن داشته باشند .


۱) قهوه محرک است و هضم را آسان می‌کند


۲) تب بر است مخصوصا تب‌های نوبه‌ای را برطرف می‌کند


۳) به بدن نیروی کاذب می‌دهد


۴) سردرد را برطرف می‌کند


۵) مسمومیت‌های ناشی از مصرف الکل زیاد را درمان می‌کند


۶) برای برطرف کردن یرقان مفید است


۷) ادرار آور است


۸) در درمان سرفه ای که با بلغم همراه باشد موثر است


۹) دردهای عصبی را درمان می‌کند


۱۰) در درمان سیاه سرفه مفید است


۱۱) ضد عفونی کننده است


۱۲) گرد قهوه برای سوختگی‌ها مفید است


۱۳) قهوه ضد افسردگی است



۱۴) مقاومت ورزشکاران رازیاد می‌کند


۱۵) برونش‌ها را باز می‌کند برای مبتلا‌یان به بیماری آسم مفید است


۱۶) برای برطرف کردن تب یونجه مفید است


۱۷) از کرم خوردگی دندان جلوگیری می‌کند



● مضرات:


۱) قهوه فشار خون را بالا‌ می‌برد و آنهایی که فشار خونشان بالا‌ست باید از نوشیدن قهوه خودداری کنند


۲) ‌باعث تحریک و ضعیف شدن قلب می‌شود


۳‌) کلسترول خون را افزایش می‌دهد .


۴) زنان باردار به هیچ وجه نباید قهوه مصرف کنند زیرا باعث عوارض خطرناک برای کودک می‌شود


۵) خوردن قهوه در خانم‌ها ممکن است باعث کیست در سینه شود


۶) ایجاد سردرد می‌کند



۷) ‌قهوه بیخوابی می‌آورد


۸) ایجاد ناراحتی‌های روده‌ای و معده‌ای می‌کند


۹) لرزش و رعشه می‌آورد


۱۰) سو ‌هاضمه می‌آورد


۱۱) دربرخی مصرف زیاد تولید اسهال می‌کند


۱۲) ‌باعث تضعیف قوای جنسی می‌شود .






خواص و مضرات قهوه

  1394/10/10
  بازدید : 1761
 





رولت خامه ای

کیک رولت یا رولت سوئیسی ، نوعی کیک اسفنجی است. کیک بصورت نازک پخته شده و سپس بر روی آن مربا یا خامهٔ زده شده به همراه میوه‌های تازه، کرم کره و یا مواد دیگر مالیده شده و سپس پیچانده می‌شود. ممکن است سطح رولت با شکلات پوشانده شود. در هنگام خوردن رولت به عرض ۳–۲ سانتیمتر بریده می‌شود.


ویژه ها

فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
خامه ترش
ارسال : chef somi
پاپریکا خانگی paprika
ارسال : chef somi
مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی
پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi



فلفل قرمز

فلفل گیاهی است که در آب و هوای نیمه گرمسیری و گرمسیری می روید. میوه آن در پوششهای غلافی بلند که به موازات رسیدن رنگ قرمز، نارنجی یا زرد به خود می گیرد، می روید. میوه این گیاه به صورت


خواص مواد


مشاهده همه ...



دیپ دیش چیکن کوردن بلو

کوردون بلو یک غذای سوییسی است که ورقه گوشت رول شده با پنیر و کالباسه و سوخاری میشه
دیپ دیش چیکن کوردن بلو ورژن فرانسوی ازین غذاست که آسونتر آماده میشه
اگه مثل من عاشق پنیرین حتما امتحانش کنین.






كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 90580
 
ندا سروستانی
امتياز : 67528
 
golara valianpour
امتياز : 37386
 
شف سارا
امتياز : 34582
 
سحر ناز
امتياز : 24447


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394