خواص و مضرات قهوه


بهترین نوع قهوه، قهوه عربی است که به حالت خودرو در حبشه، ‌سودان و مناطق استوایی آفریقا وجود دارد ولی اکنون کشت آندر برزیل، ونزوئلا‌، جزائر آنتیل و دیگر مناطق آمریکای جنوبی مرسوم است .


● خواص دارویی


قهوه از نظرطب قدیم ایران سرد و خشک است و چون جز دسته آلکالوئیدها می‌باشد بنابراین باید در مصرف آن احتیاط کرده و فقط آن را به عنوان دارو مصرف کردن کسانی که به آن معتاد هستند باید سعی در ترک آن داشته باشند .


۱) قهوه محرک است و هضم را آسان می‌کند


۲) تب بر است مخصوصا تب‌های نوبه‌ای را برطرف می‌کند


۳) به بدن نیروی کاذب می‌دهد


۴) سردرد را برطرف می‌کند


۵) مسمومیت‌های ناشی از مصرف الکل زیاد را درمان می‌کند


۶) برای برطرف کردن یرقان مفید است


۷) ادرار آور است


۸) در درمان سرفه ای که با بلغم همراه باشد موثر است


۹) دردهای عصبی را درمان می‌کند


۱۰) در درمان سیاه سرفه مفید است


۱۱) ضد عفونی کننده است


۱۲) گرد قهوه برای سوختگی‌ها مفید است


۱۳) قهوه ضد افسردگی است



۱۴) مقاومت ورزشکاران رازیاد می‌کند


۱۵) برونش‌ها را باز می‌کند برای مبتلا‌یان به بیماری آسم مفید است


۱۶) برای برطرف کردن تب یونجه مفید است


۱۷) از کرم خوردگی دندان جلوگیری می‌کند



● مضرات:


۱) قهوه فشار خون را بالا‌ می‌برد و آنهایی که فشار خونشان بالا‌ست باید از نوشیدن قهوه خودداری کنند


۲) ‌باعث تحریک و ضعیف شدن قلب می‌شود


۳‌) کلسترول خون را افزایش می‌دهد .


۴) زنان باردار به هیچ وجه نباید قهوه مصرف کنند زیرا باعث عوارض خطرناک برای کودک می‌شود


۵) خوردن قهوه در خانم‌ها ممکن است باعث کیست در سینه شود


۶) ایجاد سردرد می‌کند



۷) ‌قهوه بیخوابی می‌آورد


۸) ایجاد ناراحتی‌های روده‌ای و معده‌ای می‌کند


۹) لرزش و رعشه می‌آورد


۱۰) سو ‌هاضمه می‌آورد


۱۱) دربرخی مصرف زیاد تولید اسهال می‌کند


۱۲) ‌باعث تضعیف قوای جنسی می‌شود .






خواص و مضرات قهوه

  1394/10/10
  بازدید : 1487
 





بروشتای میگو و پنیر

بروشتا یک پیش غذای ایتالیاییه که نان برشته به همراه سیر و روغن زیتون بیس این پیش غذاست و با تاپرهای مختلف و دلخواه سرو میشه
در پستهای بعدی بروشتا با تاپرهای دیگه هم میذارم براتون.


ویژه ها

ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
حمص اسفناج
ارسال : chef somi
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی
کرم کارامل
ارسال : سحر ناز
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
قرابیه
ارسال : شیرین صادقی
مافین ژامبون و پنیر
ارسال : ندا سروستانی
رست بیف
ارسال : chef somi



کدو سبز

کدو از نظر علم گیاه شناسی یک میوه ی تابستانی است اما از نظر پخت و پز به عنوان یک سبزی در نظر گرفته می شود که خیلی هم ارزش تغذیه ای زیادی دارد و برای سلامتی بسیار مفید است.


خواص مواد


مشاهده همه ...



قارچ سوخاری

قارچ سوخاری به عنوان دیش ساید برای خوراک های شما






كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 71490
 
ندا سروستانی
امتياز : 56394
 
golara valianpour
امتياز : 28672
 
شف سارا
امتياز : 27275
 
سحر ناز
امتياز : 19219


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394