ارتباط مصرف شکلات و پیشگیری از دیابت


مطالعات گذشته اثرات سودمندی از مصرف کاکائو و شکلات بر مقاومت انسولینی، استرس اکسیداتیو و همچنین التهاب که از عوامل خطر مهم ابتلا به دیابت ملیتوس است گزارش کرده اند. اما همچنان جای سؤال دارد که آیا مصرف شکلات باعث افزایش خطر ابتلا به دیابت ملیتوس می شود یا خیر.
محققان طی مطالعه ای این فرضیه را که" مصرف شکلات ارتباط معکوس با ابتلا به دیابت ملیتوس دارد" را مورد آزمایش قرار دادند. نتایج حاصل از این مطالعه در سال 2015 در Am J Clin Nutr منتشر شده است.
در این مطالعه اطلاعات مربوط به بیش از 18000 شرکت کننده با میانگین سنی 66 سال که مبتلا به دیابت ملیتوس نبودند مورد آنالیز قرار گرفت. میزان مصرف شکلات از طریق یک پرسشنامۀ بسامد خوراک اندازه گیری شد. بر این اساس چهار گروه مشخص شد. گروه اول اصلاً شکلات مصرف نمی کردند، گروه دوم 3-1 واحد شکلات در ماه، گروه سوم 1 واحد در هفته و گروه چهارم در هفته 2 واحد شکلات یا بیشتر مصرف می کردند. اطلاعات مصرف شکلات شرکت کنندگان با عوامل تأثیر گذاری مانند سبک زندگی، عوامل خطر بالینی و تغذیه ای مانند کل انرژی دریافتی تطبیق یافت. همچنین شرکت کنندگان از طریق معاینات سالانه از لحاط ابتلا به دیابت ملیتوس پیگیری شدند. شرکت کنندگان به طور میانگین حدود 9 سال پیگیری شدند.
نتایج حاصل از مطالعه نشان داد که طی حدود 9 سال پیگیری، 1123 نفر به دیابت ملیتوس مبتلا شدند. این تعداد معادل 2/6 درصد از کل شرکت کنندگان را تشکیل می داد. همچنین مصرف شکلات ارتباط معکوسی با ابتلا به دیابت ملیتوس داشت که ارتباط در افرادی که سابقۀ بیماری قلبی-عروقی یا نارسایی قلبی نداشتند اندکی قوی تر بود. البته افزایش سن و نمایۀ تودۀ بدن(BMI) این ارتباط را تعدیل می نمود.
بنابراین، مقالۀ حاضر از ارتباط معکوس بین دریافت شکلات و بروز دیابت ملیتوس؛ بیشتر در افراد جوانتر که وزنشان در محدودۀ طبیعی قرار دارد حمایت می کند. به نظر می رسد مصرف شکلات و استفاده از فواید آن به شرط پیروی از یک الگوی جامع و سبک زندگی سالم و در نظر داشتن انرژی کل دریافتی شخص قابل توصیه است.






ارتباط مصرف شکلات و پیشگیری از دیابت

  1394/10/3
  بازدید : 2936





چیکن استروگانف

چيكن استروگانف یک مدل از غذاي معروف روسي بيف استروگانفه. ورژنهاي مختلفي از اين غذا در دنيا وجود داره .كافيه یکم توش تغيير داده بشه تا به يك طعم جديد برسید.
چيكن استروگانف رو ميتونيد با پاستا يا برنج يا نان سرو كنيد و يا به تنهايي ميل كنيد


ویژه ها

رست بیف
ارسال : chef somi
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
بروشتای میگو و پنیر
ارسال : chef somi
فتوش لبنانی
ارسال : مینو محمدی
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi
شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی



لوبیا قرمز

لوبیاقرمز که به‌خاطر شکل و شمایلش به آن لوبیای فلفلی یا لوبیای کلیوی هم می‌گویند، بومی نواحی شمالی کشور هند است. این لوبیا در بین آمریکایی‌ها طرفداران بسیاری دارد.
لوبیای قرمز، به عنوان ماده غذایی مقوی و دلپذیر در سبد


خواص مواد


مشاهده همه ...



سیب زمینی تنوری

سیب زمینی تنوری یک میان وعده یا پیش غذای مناسب است که با توجه به ذائقه و سلیقه خود با انواع مواد میتوانید آنرا سرو کنید.






كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 150989
 
ندا سروستانی
امتياز : 100449
 
golara valianpour
امتياز : 65988
 
شف سارا
امتياز : 60763
 
سحر ناز
امتياز : 43019


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394