ارتباط مصرف شکلات و پیشگیری از دیابت


مطالعات گذشته اثرات سودمندی از مصرف کاکائو و شکلات بر مقاومت انسولینی، استرس اکسیداتیو و همچنین التهاب که از عوامل خطر مهم ابتلا به دیابت ملیتوس است گزارش کرده اند. اما همچنان جای سؤال دارد که آیا مصرف شکلات باعث افزایش خطر ابتلا به دیابت ملیتوس می شود یا خیر.
محققان طی مطالعه ای این فرضیه را که" مصرف شکلات ارتباط معکوس با ابتلا به دیابت ملیتوس دارد" را مورد آزمایش قرار دادند. نتایج حاصل از این مطالعه در سال 2015 در Am J Clin Nutr منتشر شده است.
در این مطالعه اطلاعات مربوط به بیش از 18000 شرکت کننده با میانگین سنی 66 سال که مبتلا به دیابت ملیتوس نبودند مورد آنالیز قرار گرفت. میزان مصرف شکلات از طریق یک پرسشنامۀ بسامد خوراک اندازه گیری شد. بر این اساس چهار گروه مشخص شد. گروه اول اصلاً شکلات مصرف نمی کردند، گروه دوم 3-1 واحد شکلات در ماه، گروه سوم 1 واحد در هفته و گروه چهارم در هفته 2 واحد شکلات یا بیشتر مصرف می کردند. اطلاعات مصرف شکلات شرکت کنندگان با عوامل تأثیر گذاری مانند سبک زندگی، عوامل خطر بالینی و تغذیه ای مانند کل انرژی دریافتی تطبیق یافت. همچنین شرکت کنندگان از طریق معاینات سالانه از لحاط ابتلا به دیابت ملیتوس پیگیری شدند. شرکت کنندگان به طور میانگین حدود 9 سال پیگیری شدند.
نتایج حاصل از مطالعه نشان داد که طی حدود 9 سال پیگیری، 1123 نفر به دیابت ملیتوس مبتلا شدند. این تعداد معادل 2/6 درصد از کل شرکت کنندگان را تشکیل می داد. همچنین مصرف شکلات ارتباط معکوسی با ابتلا به دیابت ملیتوس داشت که ارتباط در افرادی که سابقۀ بیماری قلبی-عروقی یا نارسایی قلبی نداشتند اندکی قوی تر بود. البته افزایش سن و نمایۀ تودۀ بدن(BMI) این ارتباط را تعدیل می نمود.
بنابراین، مقالۀ حاضر از ارتباط معکوس بین دریافت شکلات و بروز دیابت ملیتوس؛ بیشتر در افراد جوانتر که وزنشان در محدودۀ طبیعی قرار دارد حمایت می کند. به نظر می رسد مصرف شکلات و استفاده از فواید آن به شرط پیروی از یک الگوی جامع و سبک زندگی سالم و در نظر داشتن انرژی کل دریافتی شخص قابل توصیه است.






ارتباط مصرف شکلات و پیشگیری از دیابت

  1394/10/3
  بازدید : 1170





گراتن سیب زمینی و قارچ

گراتن معمولا به غذایی گفته میشود که در فر و در ظرف نسوز تهیه میشود ، گراتن معمولا شبیه سوفله میباشد با این تفاوت که گراتن پرمایه تر است و از پنیر رنده شده ی فروانی در آن استفاده میشود


ویژه ها

چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
قرابیه
ارسال : شیرین صادقی
شیرینی مغربی
ارسال : ندا سروستانی
سیب زمینی تنوری
ارسال : بهاره کریمی
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi
اشترودل هات داگ
ارسال : آرزو مقبل
چیکن استروگانف
ارسال : chef somi
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
میگو پفکی
ارسال : مامان پری



جو

جو (نام علمی: Hordeum vulgare) یکی از غلات است. چرخه زندگی این گیاه یک ساله و از خانواده گرامینه‌ها (گندمیان) است. کشت جو احتمالاً ازاتیوپی و آسیای جنوب‌شرقی آغاز شده‌است.
خاستگاه واقعی جو هنوز ناشناخته است. اما بسیاری از محققین،


خواص مواد


مشاهده همه ...



ته چین با زرشک و خلال پسته و بادام

ته چین مرغ یکی از غذاهای شیک و مجلسیه که مناسب برای مجالس و مهمانیهاست و باعث رنگین شدن سفره شما میشه.ته چین دستور پختهای مختلفی داره اما چیزی که توی همشون مشترکه شکل قالبی برنج و ته دیگ خوشرنگ اونه،اگه تا حالا از درست کردنش میترسیدین باید بهتون بگم که ترسو کنار بذارین و دست به کار شین.






كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 71490
 
ندا سروستانی
امتياز : 56394
 
golara valianpour
امتياز : 28673
 
شف سارا
امتياز : 27275
 
سحر ناز
امتياز : 19219


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394