ارتباط مصرف شکلات و پیشگیری از دیابت


مطالعات گذشته اثرات سودمندی از مصرف کاکائو و شکلات بر مقاومت انسولینی، استرس اکسیداتیو و همچنین التهاب که از عوامل خطر مهم ابتلا به دیابت ملیتوس است گزارش کرده اند. اما همچنان جای سؤال دارد که آیا مصرف شکلات باعث افزایش خطر ابتلا به دیابت ملیتوس می شود یا خیر.
محققان طی مطالعه ای این فرضیه را که" مصرف شکلات ارتباط معکوس با ابتلا به دیابت ملیتوس دارد" را مورد آزمایش قرار دادند. نتایج حاصل از این مطالعه در سال 2015 در Am J Clin Nutr منتشر شده است.
در این مطالعه اطلاعات مربوط به بیش از 18000 شرکت کننده با میانگین سنی 66 سال که مبتلا به دیابت ملیتوس نبودند مورد آنالیز قرار گرفت. میزان مصرف شکلات از طریق یک پرسشنامۀ بسامد خوراک اندازه گیری شد. بر این اساس چهار گروه مشخص شد. گروه اول اصلاً شکلات مصرف نمی کردند، گروه دوم 3-1 واحد شکلات در ماه، گروه سوم 1 واحد در هفته و گروه چهارم در هفته 2 واحد شکلات یا بیشتر مصرف می کردند. اطلاعات مصرف شکلات شرکت کنندگان با عوامل تأثیر گذاری مانند سبک زندگی، عوامل خطر بالینی و تغذیه ای مانند کل انرژی دریافتی تطبیق یافت. همچنین شرکت کنندگان از طریق معاینات سالانه از لحاط ابتلا به دیابت ملیتوس پیگیری شدند. شرکت کنندگان به طور میانگین حدود 9 سال پیگیری شدند.
نتایج حاصل از مطالعه نشان داد که طی حدود 9 سال پیگیری، 1123 نفر به دیابت ملیتوس مبتلا شدند. این تعداد معادل 2/6 درصد از کل شرکت کنندگان را تشکیل می داد. همچنین مصرف شکلات ارتباط معکوسی با ابتلا به دیابت ملیتوس داشت که ارتباط در افرادی که سابقۀ بیماری قلبی-عروقی یا نارسایی قلبی نداشتند اندکی قوی تر بود. البته افزایش سن و نمایۀ تودۀ بدن(BMI) این ارتباط را تعدیل می نمود.
بنابراین، مقالۀ حاضر از ارتباط معکوس بین دریافت شکلات و بروز دیابت ملیتوس؛ بیشتر در افراد جوانتر که وزنشان در محدودۀ طبیعی قرار دارد حمایت می کند. به نظر می رسد مصرف شکلات و استفاده از فواید آن به شرط پیروی از یک الگوی جامع و سبک زندگی سالم و در نظر داشتن انرژی کل دریافتی شخص قابل توصیه است.






ارتباط مصرف شکلات و پیشگیری از دیابت

  1394/10/3
  بازدید : 2431





مافین ژامبون و پنیر

وقتی اسم مافین میاد همه یاد مهمانی میفتن. مافین ژامبون و پنیر هم یه فینگر فود خوشمزست که سریع هم آماده میشه. ژامبون رو که همه دوست دارن. پنیر هم همنطور. پس ترکیبشون معلومه که خیلی خوشمزه میشه.


ویژه ها

رست بیف
ارسال : chef somi
ژله خرده شیشه
ارسال : ندا سروستانی
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi
سیب زمینی تنوری
ارسال : بهاره کریمی
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi
شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
قارچ سوخاری
ارسال : شف سارا
بیف استروگانف
ارسال : chef somi
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی



روغن کنجد

کنجد یکی از گیاهان هزار خاصیت طبیعت است که بسیاری از مواد معدنی ، اسید های چرب غیر اشباع و مقداری آهن را در خود جای داده که درمیان انواع گیهان دارویی و دانه های روغنی دارای جایگاه ویژه


خواص مواد


مشاهده همه ...



اگپلنت پارمزان

eggplant parmesan یا پارمزانو بادمجان از غذاهاي معروف ايتالياييه که اسم لاتینش میشه Parmigiana
رسپی های مشابه این دستور هم هستند که در اونها از انواع مختلف گوشتها استفاده میشه مثل موساکا که در آینده نزدیک دستورشو براتون میذارم.
به خاطر ترکیب گوجه و بادمجان و ریحان و پنیر این خوراک مملو از طعم های بی نظیره
حتما امتحانش کنین






كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 130639
 
ندا سروستانی
امتياز : 89401
 
golara valianpour
امتياز : 55601
 
شف سارا
امتياز : 51257
 
سحر ناز
امتياز : 36280


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394