بیماران قلبی و چغندر!


یک مطالعه جدید نشان می دهد آب چغندر قدرت عضلات در بیماران مبتلا به نارسایی قلبی را بهبود می بخشد آنها یک رژیم غذایی سرشار از نیترات را مصرف می کنند و این ماده به مقدار زیاد در آب چغندر یافت می شود. محققان دانشکده پزشکی دانشگاه واشنگتن در سنت لوئیس، در مجله گردش خون چاپ کردند که بیماران با نارسایی قلبی می تواند نوعی از مزایای ورزشکاران را در آب چغندر پیدا کنند.

تحقیق این تیم بر روی کار قبلی نشان می دهد که استفاده از نیترات در رژیم غذایی باعث بهبود عملکرد عضلات در ورزش های انتخابی جهان می شود.
نیترات ها مواد تشکیل دهنده فعال در آب چغندر و همچنین اسفناج و دیگر سبزیجات برگ دار، از جمله arugula و کرفس می باشد.
در طی ورزش، این نیترات ها به اکسید نیتریت تبدیل شده و اثرات سودمند مختلفی بر روی فشار خون، سلامت قلب و عروق دارد مزایا اغلب در طی ورزش هوازی مانند ( راه رفتن، دوچرخه سواری و یا شنا ) یافت می شود و زمانی که تنفس افزایش می یابد اکسیژن بیشتری به بدن می رساند.
محققان این فرضیه که بیماران مبتلا به نارسایی قلب ممکن است به روش های مشابه در ورزشکاران بهره مند شوند نارسایی قلبی سبب از دست دادن تدریجی ظرفیت پمپاژ قلب می شود وقتی که قلب ضعیف شد سبب خستگی و کوتاه شدن نفس می شود و فعالیت های روزمره دشوار می شود.
نویسنده ارشد این مطالعه دکتر لینداR پترسون، کاردان پروفسور پزشکی در دانشکده پزشکی دانشگاه واشنگتن می گوید. بسیاری از فعالیت های روزمره زندگی مانند بلند شدن از یک صندلی، بلند کردن مواد غذایی، بالا رفتن از پله بر پایه قدرت است و آنها تأثیر عمده ای بر کیفیت زندگی دارد.
دکتر پترسون اضافه می کند ما می خواهیم به مردم کمک کنیم تا قوی تر شوند زیرا قدرت شاخص مهمی در نارسایی قلبی، سرطان یا بیماریهای دیگر است.

بیماران 13٪ افزایش را در قدرت عضلات خود نشان دادند

بیماران خود به عنوان گروه کنترل عمل می کردند به همه آب چغندر یکسان داده شد در گروه شاهد آب چغندر فاقد نیترات ( دارونما ) داده شد.
بین جلسات آزمایش یک استراحت 1-2 هفته وجود داشت.
اندرو R.Coggan، دکتر و استادیار رادیولوژی در مدرسه پزشکی دانشگاه واشنگتن، می گوید: دو ساعت بعد از نوشیدن آب، بیمارانی که مصرف آب چغندر حاوی نیترات را مصرف کردند 13٪ افزایش در قدرت عضلات زانو نشان دادند و در بیشترین سرعت حرکت بیشترین سود را بردند.
مقدار سود توسط محققان با مقایسه بهبود در قدرت عضلات در یک برنامه ورزشی برآورد شد.
کوگان می گوید: در پیری قدرت عضلات ضعیف، آهسته و کمتر می شود فراتر از یک سن خاص، مردم در هر سال حدود 1٪ از عملکرد عضله خود را از دست می دهند. اگر ما بتوانیم قدرت عضلات را مانند آنچه که در این مطالعه آمده افزایش دهیم سود قابل توجهی برای افراد مسن تر فراهم کرده ایم.






بیماران قلبی و چغندر!

  1394/7/8
  بازدید : 5485
 





اشترودل هات داگ

درست کردن فست فود توی خونه لذت داره و سالمتره،چون توی انتخاب مواد با کیفیت دقت میکنین!این اشترودل هم یه فست فوده و میتونین به عنوان فینگرفود در سایزهای کوچکتر ازش استفاده کنین.نوش جان...


ویژه ها

میگو پفکی
ارسال : مامان پری
پاناکوتا با سس میوه
ارسال : شف سارا
پیراشکی گوشت و قارچ
ارسال : chef somi
کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
چای سرد (ice tea)
ارسال : ساناز ذاکر
شوری قارچ
ارسال : آرزو مقبل
سالسا فرسکا
ارسال : chef somi
سیب زمینی تنوری
ارسال : بهاره کریمی
رست بیف
ارسال : chef somi
رولت خامه ای
ارسال : نیوشا تهرانی



لپه

لپه منبع غنی فیبر است به همین دلیل برای کاهش کلسترول خون و کاهش بیماری‌های قلبی – عروقی توصیه می‌شود.
لپه از گروه حبوبات، یک گیاه دولپه‌ای است و در خانواده نخود جای می‌گیرد. می‌دانید که حبوبات ارزش غذایی بسیار


خواص مواد


مشاهده همه ...



پاناکوتا با سس میوه

پاناکوتا دسری خوشمزه است که به صورت لایه لایه از خامه و ژله درست می‌شود و در هر فصل از سال می‌توان از ژله و میوه‌های مربوط به همان فصل در آن استفاده کرد.






كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 251132
 
ندا سروستانی
امتياز : 153842
 
golara valianpour
امتياز : 111160
 
شف سارا
امتياز : 104384
 
سحر ناز
امتياز : 72198


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394