بیماران قلبی و چغندر!


یک مطالعه جدید نشان می دهد آب چغندر قدرت عضلات در بیماران مبتلا به نارسایی قلبی را بهبود می بخشد آنها یک رژیم غذایی سرشار از نیترات را مصرف می کنند و این ماده به مقدار زیاد در آب چغندر یافت می شود. محققان دانشکده پزشکی دانشگاه واشنگتن در سنت لوئیس، در مجله گردش خون چاپ کردند که بیماران با نارسایی قلبی می تواند نوعی از مزایای ورزشکاران را در آب چغندر پیدا کنند.

تحقیق این تیم بر روی کار قبلی نشان می دهد که استفاده از نیترات در رژیم غذایی باعث بهبود عملکرد عضلات در ورزش های انتخابی جهان می شود.
نیترات ها مواد تشکیل دهنده فعال در آب چغندر و همچنین اسفناج و دیگر سبزیجات برگ دار، از جمله arugula و کرفس می باشد.
در طی ورزش، این نیترات ها به اکسید نیتریت تبدیل شده و اثرات سودمند مختلفی بر روی فشار خون، سلامت قلب و عروق دارد مزایا اغلب در طی ورزش هوازی مانند ( راه رفتن، دوچرخه سواری و یا شنا ) یافت می شود و زمانی که تنفس افزایش می یابد اکسیژن بیشتری به بدن می رساند.
محققان این فرضیه که بیماران مبتلا به نارسایی قلب ممکن است به روش های مشابه در ورزشکاران بهره مند شوند نارسایی قلبی سبب از دست دادن تدریجی ظرفیت پمپاژ قلب می شود وقتی که قلب ضعیف شد سبب خستگی و کوتاه شدن نفس می شود و فعالیت های روزمره دشوار می شود.
نویسنده ارشد این مطالعه دکتر لینداR پترسون، کاردان پروفسور پزشکی در دانشکده پزشکی دانشگاه واشنگتن می گوید. بسیاری از فعالیت های روزمره زندگی مانند بلند شدن از یک صندلی، بلند کردن مواد غذایی، بالا رفتن از پله بر پایه قدرت است و آنها تأثیر عمده ای بر کیفیت زندگی دارد.
دکتر پترسون اضافه می کند ما می خواهیم به مردم کمک کنیم تا قوی تر شوند زیرا قدرت شاخص مهمی در نارسایی قلبی، سرطان یا بیماریهای دیگر است.

بیماران 13٪ افزایش را در قدرت عضلات خود نشان دادند

بیماران خود به عنوان گروه کنترل عمل می کردند به همه آب چغندر یکسان داده شد در گروه شاهد آب چغندر فاقد نیترات ( دارونما ) داده شد.
بین جلسات آزمایش یک استراحت 1-2 هفته وجود داشت.
اندرو R.Coggan، دکتر و استادیار رادیولوژی در مدرسه پزشکی دانشگاه واشنگتن، می گوید: دو ساعت بعد از نوشیدن آب، بیمارانی که مصرف آب چغندر حاوی نیترات را مصرف کردند 13٪ افزایش در قدرت عضلات زانو نشان دادند و در بیشترین سرعت حرکت بیشترین سود را بردند.
مقدار سود توسط محققان با مقایسه بهبود در قدرت عضلات در یک برنامه ورزشی برآورد شد.
کوگان می گوید: در پیری قدرت عضلات ضعیف، آهسته و کمتر می شود فراتر از یک سن خاص، مردم در هر سال حدود 1٪ از عملکرد عضله خود را از دست می دهند. اگر ما بتوانیم قدرت عضلات را مانند آنچه که در این مطالعه آمده افزایش دهیم سود قابل توجهی برای افراد مسن تر فراهم کرده ایم.






بیماران قلبی و چغندر!

  1394/7/8
  بازدید : 1679
 





ته چین با زرشک و خلال پسته و بادام

ته چین مرغ یکی از غذاهای شیک و مجلسیه که مناسب برای مجالس و مهمانیهاست و باعث رنگین شدن سفره شما میشه.ته چین دستور پختهای مختلفی داره اما چیزی که توی همشون مشترکه شکل قالبی برنج و ته دیگ خوشرنگ اونه،اگه تا حالا از درست کردنش میترسیدین باید بهتون بگم که ترسو کنار بذارین و دست به کار شین.


ویژه ها

کاپوچینو
ارسال : ندا سروستانی
کیک سیب
ارسال : ندا سروستانی
سیب زمینی تنوری
ارسال : بهاره کریمی
ژیگو
ارسال : chef somi
بلوبری اسموتی
ارسال : chef somi
کیک شکلاتی رژیمی
ارسال : مامان پری
رست بیف
ارسال : chef somi
خامه ترش
ارسال : chef somi
اگپلنت پارمزان
ارسال : chef somi



سیر

سیر (نام علمی: Allium sativum) گیاهی است از راسته مارچوبه‌سانان (Asparagales) از تیره نرگسیان و زیر تیره پیازیان (Alliaceae) و سرده والک(Allium).
به دستور خوفو، یکی از پادشاهان سلسله چهارم مصر باستان، یک پر سیر را روی بلندترین هرم جیزه


خواص مواد


مشاهده همه ...



ژیگو

ژیگو ، غذایی فرانسوی است که از گوشت ران گوساله یا گوسفندی درست میشود






كاربران برتر

 
chef somi
امتياز : 102576
 
ندا سروستانی
امتياز : 74202
 
golara valianpour
امتياز : 42621
 
شف سارا
امتياز : 39296
 
سحر ناز
امتياز : 27742


پربازديدترين ها



جديدترين ها












کلیه حقوق برای سایت فودبــرد محفوظ می باشد © 1394